Milan-Sziv:legalább nem Tagliavento :D
A sajtótájékoztatón Allegri elmondta, hogy Van Bommel és Robinho sem utazik Torinóba. Boatengről annyit mondott, hogy értékelni kell az állapotát, de szerintem Ő sem játszik a kupában. Viszont a mester biztosra veszi Boateng szereplését a Roma ellen, aminek örülök.A mérkőzés játékvezetője Daniele Orsato lesz.
Milan-Sziv:Ok,köszönöm a felvilágosítást!:)bundy78:Igen. Ezért nem játszott a Parma ellen sem.
Lehet,hogy lemaradtam valamiről,de van Bommel megsérült?
milanfan666:Igen. A szabály minden porondon szabály. :)
Olasz kupában is ugyanúgy tovább tud valaki jutni idegenben lőtt góllal, mint pld a BL-ben? Teszem azt, hogy ma nyernénk 0-1-re Torinóba, összesítésbe 2-2 lenne, de a Juve 2 gólt szerzett idegenbe, így ők mennének tovább?
Milan-Sziv:Köszi! Hát akkor sajnos a helyzet az nem túl reménykeltő, de majd meglátjuk.
Igen. A szabály minden porondon szabály. :)
Kris:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=76154
Nem nagyon vesszük komolyan, ha a két legjobb embert is kirotálja a mester
roltchi:egyet is értek, és nem is. Abban egyet értek, hogy van egy bizonyos preferencia-rendszere minden bizonnyal Allegrinek és a Milan szurkolók minden valószínűséggel többségének akik azt mondják, hogy fontosabb a Bl és a bajnokság.
Ez a meccs a Juvének fontos. Ők nem játszanak a BL-ben, hajtanak a scudettóra, jót tenne neki, ha minket megint legyőznének, emellett otthon játszanak és 2-1-re nyertek a San Siróban.
Ellenben mi a Roma majd a Barca elleni meccs hevében égünk, őrizni akarjuk a 4 pontos előnyt és megcsinálni a majd' lehetetlent Messiékkel szemben. Ismerve a csapatot, én nem hiszem, hogy nagyon motiváltak lesznek, inkább óvatosak, hogy meg ne sérüljenek. Sztem kb. 2-0 lesz a Juvénak.
Ha választanom kell, hogy továbbmenjünk mondjuk komoly sérüléssel, vagy kiessünk, az utóbbira szavazok, bármennyire is rosszul hangzik. A nemzetközi kupahely megvan, elődöntő megvan, nálam a scudetto és a BL az első.
Én olyanoknak szavaznék bizalmat, akik kevesebbet játszottak eddig, pl. Amelia, De Sciglio, Mesbah, Gattuso, Muntari, Inzaghi, Maxi Lopez.
szucsi82:a ma esti veresegen kivul jo dontesnek tartom. a ket legjobb emberunk nem jatszik de nem is serulhet le. a lehetseges kezdok (4-4-2): Amelia; Antonini, Mexes, Yepes, Mesbah; Aquilani, Muntari, Nocerino, Emanuelson; El Shaarawy, Maxi Lopez. ha igy lesz akkor kivancsi vagyok mit fogank csinalni a csatarok. Seedorf palyara lepese is lehetseges.Ha tovabbjuttatjak a milant akkor le a kalappal. Szerintem egy ilyen Milan a sok serultel is kepes lenne 3 fronton helytallni.Kris:
Nem nagyon vesszük komolyan, ha a két legjobb embert is kirotálja a mesterMajd bizonyíthatnak akik eddig nem tették.Vagy tudnak majd vele élni vagy nem.De aki nem annak szerintem nem lesz sok keresnivalója a hátralévő meccseken.
balintsz:Nem akarom dicsőíteni Maxit, de emlékeztek a Udinese elleni meccsre? Maxi és a kis Fáraó megfordították a meccset 30perc alatt.... Maxiban benne van a gól :)szucsi82:a ma esti veresegen kivul jo dontesnek tartom. a ket legjobb emberunk nem jatszik de nem is serulhet le. a lehetseges kezdok (4-4-2): Amelia; Antonini, Mexes, Yepes, Mesbah; Aquilani, Muntari, Nocerino, Emanuelson; El Shaarawy, Maxi Lopez. ha igy lesz akkor kivancsi vagyok mit fogank csinalni a csatarok. Seedorf palyara lepese is lehetseges.Ha tovabbjuttatjak a milant akkor le a kalappal. Szerintem egy ilyen Milan a sok serultel is kepes lenne 3 fronton helytallni.Kris:
Nem nagyon vesszük komolyan, ha a két legjobb embert is kirotálja a mesterMajd bizonyíthatnak akik eddig nem tették.Vagy tudnak majd vele élni vagy nem.De aki nem annak szerintem nem lesz sok keresnivalója a hátralévő meccseken.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.