Milan-Sziv:Kérdés milyen áron?Ha azon,hogy utána 2 hónapig nem látjuk nem biztos,hogy megéri,mert úgy tűnik ez az Arsenal elleni összedrótozás sem tett jót.Lansky:Szerintem is. Úgy gondolom, hogy nem komoly a sérülése, felépül és ott lesz a pályán szombaton.
Szerintem Boateng játszani fog. Ha valami komolyabb sérülése lenne, már régen kiderült volna, hogy mennyi ideig lesz harcképtelen.
Ronaldoalegjobb:
Sheva is megszólalt a rangadó kapcsán.Azt mondja ha Pato játszhat Ő jelentheti a különbséget,és nagy meccsre számít.
Ronaldoalegjobb:Én azért bedobnám a zebra gyilkos fáraót a meccsre, ha nem is kezdőként de csereként egy fél órára mindenképpen!
Boateng játékára jelenleg 20% esélyt adnak a szakértők.Újra Emanuelson lehet a trequartista,ha Boa nem bevethető.A támadó szekcióban Robinho a fix pont,ha Ibra nem lesz bevethető Maxi Lopez és Pato közül választ a Mester.Ez nem meglepő.
Ronaldoalegjobb:Ha nem lesz Ibra, akkor én egyértelműen Patot tenném be Binho mellé. Ketten jól megértik és kiegészítik egymást.
Boateng játékára jelenleg 20% esélyt adnak a szakértők.Újra Emanuelson lehet a trequartista,ha Boa nem bevethető.A támadó szekcióban Robinho a fix pont,ha Ibra nem lesz bevethető Maxi Lopez és Pato közül választ a Mester.Ez nem meglepő.
szcsaba95:Lehet, hogy én emlékezem rosszul, de én eddig nem azt vettem észre, hogy Pato és Binho jól megértené egymást. Te ezt hol és melyik meccseken láttad...sokat nem is játszottak együtt eddig még...
Ronaldoalegjobb:Ha nem lesz Ibra, akkor én egyértelműen Patot tenném be Binho mellé. Ketten jól megértik és kiegészítik egymást.
Clarence:Én a tavaly tavaszra gondoltam, és főleg az Milan - Interre.szcsaba95:Lehet, hogy én emlékezem rosszul, de én eddig nem azt vettem észre, hogy Pato és Binho jól megértené egymást. Te ezt hol és melyik meccseken láttad...sokat nem is játszottak együtt eddig még...
Ronaldoalegjobb:
Nem tudom Maxival mi történt,remélem nem sérülés...Ha valaki a konditeremben van, az azt jelenti, hogy sérült? :)
Ronaldoalegjobb:Valószínűleg semmi. Lehet, hogy fizikálisan még nem tökéletes.
http://www.acmilan.com/en/news/show/139336Pato a komplett edzést a csapattal töltötte,Ambrosini,Mexés,Nesta részben edzettek a többiekkel.Mesbah,Abate,El Shaarawy és Flamini taktikai gyakorlatokat végeztek.Cassano futóedzéseket végzett.Boateng,Aquilani,Seedorf és MAXI LOPEZ??? az edzőteremben dolgoztak.Nem tudom Maxival mi történt,remélem nem sérülés...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.