Milan-Sziv:Boateng megint megsérült vagy mi? :S Ráadásul se Nesta, se Mexes.
A Cesena elleni keret:Abbiati, Amelia, PiscitelliThiago Silva, Antonini, Mesbah, Abate, Bonera, Ely, Zambrotta, YepesAmbrosini, Cristante, Muntari, Nocerino, Van Bommel, EmanuelsonEl Shaarawy , Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho
Milan-Sziv:Se Pato,se Aquilani,se Nesta,se Boateng?Mi van itt?
A Cesena elleni keret:Abbiati, Amelia, PiscitelliThiago Silva, Antonini, Mesbah, Abate, Bonera, Ely, Zambrotta, YepesAmbrosini, Cristante, Muntari, Nocerino, Van Bommel, EmanuelsonEl Shaarawy , Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho
Lansky:Nem feltétlenül gondolnám,hogy ezen játékosok megsérültek.Kivéve Mexés,nála tudjuk mi a probléma.Szerintem csak szimplán nincsenek 100%os fittségi állapotban,és egy Casena ellen nem kockáztat Allegri,ami teljesen érthető.Inkább a Juve ellen legyenek ezen játékosok topon a Casenát pedig meg kell vernünk a rendelkezésre álló kerettel is.
Nesta végig ott ült a padon az Arsenal ellen: ülve csak nem sérült meg. Mexés nyilván jelezte volna a meccsen, ha valami gondja van. Boateng első ránézésre pusztán elfáradt, egyébként tervezettnek tűnt a lecserélése. Pato 10 perc alatt kellett hogy megsérüljön, ami szinte kizárt... Ha tehát ezen játékosok nem a meccsen sérültek meg, hanem az edzésen, akkor újfent elismerésem a stábnak...
Nem tudom, mi a fene lehet itt a háttérben. Már az Ancelotti-éra utolsó fázisában elkezdődött ez a sérülésesdi, és Leonardo alatt is folytatódott. Akkor ezen nem nagyon lehetett csodálkozni, mert tömve voltunk idős játékosokkal. Na de most már a harmadik edző képtelen tenni ez ellen...
Ronaldoalegjobb:Valahogy egyet is értek, meg nem is. Első ránézésre azt gondoltam, hogy pihenteti a nem nevezett játékosokat a Juve elleni meccsre. Ennek viszont ellent mond, hogy Aquilanira, Patora és Boatengre ráférne, hogy éles meccset játszanak, hiszen sokat kihagytak, és nem vagyok benne biztos, hogy csúcsformában vannak.Lansky:Nem feltétlenül gondolnám,hogy ezen játékosok megsérültek.Kivéve Mexés,nála tudjuk mi a probléma.Szerintem csak szimplán nincsenek 100%os fittségi állapotban,és egy Casena ellen nem kockáztat Allegri,ami teljesen érthető.Inkább a Juve ellen legyenek ezen játékosok topon a Casenát pedig meg kell vernünk a rendelkezésre álló kerettel is.
Nesta végig ott ült a padon az Arsenal ellen: ülve csak nem sérült meg. Mexés nyilván jelezte volna a meccsen, ha valami gondja van. Boateng első ránézésre pusztán elfáradt, egyébként tervezettnek tűnt a lecserélése. Pato 10 perc alatt kellett hogy megsérüljön, ami szinte kizárt... Ha tehát ezen játékosok nem a meccsen sérültek meg, hanem az edzésen, akkor újfent elismerésem a stábnak...
Nem tudom, mi a fene lehet itt a háttérben. Már az Ancelotti-éra utolsó fázisában elkezdődött ez a sérülésesdi, és Leonardo alatt is folytatódott. Akkor ezen nem nagyon lehetett csodálkozni, mert tömve voltunk idős játékosokkal. Na de most már a harmadik edző képtelen tenni ez ellen...
Milan-Sziv:Milannewson Allegri nyilatkozatában az szerepel,hogy Pato izomhúzódást szenvedett,Nestának gyulladás van a térdében,Boatenget pedig meg kell vizsgálni,hogy van-e izomsérülése.Néhány napon belül kiderül milyen súlyosak ezek a sérülések.
Allegri: "Pato and Boateng have some minor muscular problems. Nothing serious. It's pointless to risk them getting injured vs. Cesena."Kisebb izomprobléma, ami nem vészes...Allegri elmondta, hogy Mesbaht és Ambrosinit favorizálja Antoninivel és Van Bommellel szemben, Muntari pedig a kezdőben lesz.A gazzetta.it kezdője: Abbiati - Abate, Thiago, Bonera, Mesbah - Muntari, Ambrosini, Nocerino - Emanuelson - Maxi Lopez, Robinho.
Milan-Sziv:
Allegri: "Pato and Boateng have some minor muscular problems. Nothing serious. It's pointless to risk them getting injured vs. Cesena."Kisebb izomprobléma, ami nem vészes...Allegri elmondta, hogy Mesbaht és Ambrosinit favorizálja Antoninivel és Van Bommellel szemben, Muntari pedig a kezdőben lesz.A gazzetta.it kezdője: Abbiati - Abate, Thiago, Bonera, Mesbah - Muntari, Ambrosini, Nocerino - Emanuelson - Maxi Lopez, Robinho.
Milan-Sziv:"Kisebb" izomprobléma Patonál! Ez már-már frenetikus!
Milan-Sziv:Az ideg eltud ilyenkor kapni, amikor Pato sérüléseiről olvasok. Imádom a srácot, de... áhh, mindegy. No comment...
Allegri: "Pato and Boateng have some minor muscular problems. Nothing serious. It's pointless to risk them getting injured vs. Cesena."Kisebb izomprobléma, ami nem vészes...
Milan-Sziv:http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=73724
nocera:Rosszul értelmezted...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=73724
Én azt értelmeztem, hogy Mesbah előtt Antonini van.
Milan-Sziv:ennyire tudsz olaszul?nocera:Rosszul értelmezted...
Én azt értelmeztem, hogy Mesbah előtt Antonini van.Mesbah è in vantaggio su Antonini = Mesbah előnyben van Antoninivel szemben.
nocera:Az 'ahead of' előnyben van-ot jelent. Ahogy a vantaggio is.Milan-Sziv:ennyire tudsz olaszul?nocera:Rosszul értelmezted...
Én azt értelmeztem, hogy Mesbah előtt Antonini van.Mesbah è in vantaggio su Antonini = Mesbah előnyben van Antoninivel szemben.itt is az van ám h Antonini van Mesbah előtt. Na mindegy, annyira nem fontos
nocera:Hát ne haragudj,de itt is az van,hogy Mesbah Antonini ELŐTT van,aki nagyon jól játszott szerdán.Milan-Sziv:ennyire tudsz olaszul?nocera:Rosszul értelmezted...
Én azt értelmeztem, hogy Mesbah előtt Antonini van.Mesbah è in vantaggio su Antonini = Mesbah előnyben van Antoninivel szemben.itt is az van ám h Antonini van Mesbah előtt. Na mindegy, annyira nem fontos
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.