mikicmikic:
Szerintem, egy "B" csapattal kellene felallni, a hetvege utan nem kockaztatnek ujabb seruleseket. Ibra es VanBommel valoszinu, hogy jatszik, mert ok ha jol tudom eltiltottak a hetvegere.
andrijcar:Jogos amit Ãrsz, de amióta Å‘ nincs, azóta hiányzik egy jóó irányÃtó :(
Ahogy korábban is Ãrtam már, teljesen mindegy, hogy játszik Pirlo a Juventusban. Kaphat akár aranylabdát is az év végén, ha nálunk az utolsó éveiben csak lébecolt és alibizett (erÅ‘s túlzással)
A lényeg, hogy nálunk mit teljesÃtett, nem az, hogy máshol mit játszik.
roberto8802:Pirlot újabban a Juve szurkolók is negatÃv jelzÅ‘kkel illetik. Amikor láttam idén játszani, nem nyújtott maradandót.
Most majd kiderül érdemes volt-e elengedni Pirlot... van egy tippem, h megmutatja nekünk :P
Milan-Sziv:Na, Ibra odateheti magát, mostanában úgyis lesz ideje pihenni :)
A Milan kerete:Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Cristante (34), Emanuelson, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho.
roberto8802:andrijcar:Jogos amit Ãrsz, de amióta Å‘ nincs, azóta hiányzik egy jóó irányÃtó :(
Ahogy korábban is Ãrtam már, teljesen mindegy, hogy játszik Pirlo a Juventusban. Kaphat akár aranylabdát is az év végén, ha nálunk az utolsó éveiben csak lébecolt és alibizett (erÅ‘s túlzással)
LoGeN:Ezt komolyan kérdezed?roberto8802:andrijcar:Jogos amit Ãrsz, de amióta Å‘ nincs, azóta hiányzik egy jóó irányÃtó :(
Pirlo irányÃtó volt??
Dani027:LoGeN:Ezt komolyan kérdezed?roberto8802:andrijcar:Jogos amit Ãrsz, de amióta Å‘ nincs, azóta hiányzik egy jóó irányÃtó :(
Pirlo irányÃtó volt??
LoGeN:Bár nem tartom magam nagy futball-szakinak, de nekem mindig az jutott eszembe a Carlo-féle játékrendszerrÅ‘l, hogy alapvetÅ‘en Pirlo (és Seedorf) volt az irányÃtó. Valóban mélységbÅ‘l irányÃtotta a támadásokat, és valamiért onnan jobban érvényesült a játéka. (VélhetÅ‘leg a lendület teljes hiánya miatt nem tudott elÅ‘rébb játszani.) Kaká szerintem például nem volt irányÃtó, mivel a játéka a gólokra és az utolsó passzokra korlátozódott, ezekben zseniális volt. A játéka azonban teljesen más volt mint Rui Costáé, aki az én szememben klasszikus irányÃtó volt. Jelenleg még talán Xavit lehetne Ãgy jellemezni. Ha Kaká-t kellene meghatározni, akkor inkább támadó középpályásnak nevezném, ami mégsem egészen irányÃtó. Pirlo sem volt klasszikus irányÃtó, de az osztogató szerepkör az Å‘ nevéhez köthetÅ‘, márpedig nálam ezt takarja az irányÃtó.
Én úgy emlékszem ,hogy Pirlo a "karácsonyfa" idején általában a középpálya középsÅ‘ részén kapott szerepet (elÅ‘fordult, hogy szélen). Ún. mélységi irányÃtó volt, aki a védÅ‘ktÅ‘l begyűjtötte a labdát és zseniális passzaival helyzetbe hozta a csatárokat, illetve a csatárok mögött elhelyezkedÅ‘ támadókat. Nálam az irányÃtó alapvetÅ‘en a Juninho/Ronaldinho/Kaká/Sneijder kaliberű játékosok. Lehet ,hogy Pirlónak nagyon nagy zsugái voltak és remek rugótechnikája, de szerintem a(z) klasszikus irányÃtó feladatát nem látta el.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.