Milan-Sziv:
Egy újabb Milan-Inter elemzés...
Van benne igazság bőven...
Milan-Sziv:
Egy újabb Milan-Inter elemzés...
Harincourt:
Egy ilyen gyengén muzsikáló Interrel fel kellett volna törölni a San Siro új gyepszőnyegét.
Harincourt:
Sziasztok!
Szokásommal ellentétben nem nagyon olvastam végig a hozzászólásokat, de hozzám hasonlóan gondolom mindenki csalódott a tegnapi eredmény láttán. Egy ilyen gyengén muzsikáló Interrel fel kellett volna törölni a San Siro új gyepszőnyegét.
Sajnos, csak online stream -en keresztül követtem a meccset ( néhány momentum kimaradt ;-) ,de az, hogy Emanuelson mit keresett irányító poszton, az talán a legnagyobb kérdése a tegnapi meccsnek???!!!!
Általában nagyon kiábrándító volt a csapat tegnap esti produkciója.
Szegény Ignazio...Na és a kacsa... Nem akarom bántani, de ez a vergődés amit a pályán mutatott ( az arcán látszott, hogy tisztában van vele ő is) nagyon kevés.
szaloky:
Sokat segít a véleményünk elfogadtatásában, ha olyan dolgokhoz szól hozzá az ember, amit lát. Jól lát.
npetyka:Tavaly Robinho remekül játszott a csatárok mögött,nem tudom mért kell Emanuelsont erőltetni egy számára idegen poszton!Pato meg ősszel nem játszott 3 meccset egyhuzamban a sok sérülés miatt,nem tudom mért kell azt várni hogy rögtön messiás lesz.Ezen a meccsen már sokkal jobb volt mint az előzőn,és szerintem egyre jobb lesz ahogy játékba lendül!
A tegnapi meccsről:
Meggyőző labdabirtoklási fölényben játszottunk, mégsem mentünk vele semmire. Az okok között természetesen ott van az irányító hiánya is, amely kérdés megoldásra vár, de sajnos nem úgy néz ki, hogy a télen megoldódna ez a poszt.
A Bologna elleni meccsel kezdődött az a fajta ötlettelen játék ami azóta is tart. Voltak azóta meccsek amiket hozni tudtunk , de azt a kreativitást, ami előtte jellemezte a csapatot mostanában sajnos nem látom. Reméltem a téli szünet jót fog tenni mentálisan a csapatnak, de sajnos nem így lett.
Azokkal a csapatokkal, akik beállnak 8-9 emberrel védekezni, általában nem tudunk mit kezdeni. Tudta ezt Ranieri is, aki szerintem egy X-ben bízva küldte pályára csapatát. Nem így lett. Az Inter győzelméhez kellett Abate hibája is, de én ezért most nem bántanám, elég neki ezt magában elrendezni szerintem.
A széljátékunk, ami egyébként sem teljesen acélos, tegnap majdnem egyenlő volt a nullával. Ha jól számoltam, akkor Abatét egyszer láttam feltűnni a pálya azon harmadán, ahol az ellen kapuja található. Nem értem miért döntött így Allegri.
Az Inter játékára az edzőnk sajnos nem tudott érdemben reagálni.
Ne feledjük el, hogy azért volt 2-3 komoly helyzete a merdának. Az első az 5. percben, aztán Alvarez majdnem 100%-os gólhelyzete, ahol nagyon csúnyán lemaradtunk róla, és a gól.
Sokan szidják Patot. Ha a tegnapi meccs alapján ítélünk - mert ugye most arról van szó - , akkor nem hiszem, hogy Ibra többet tett volna hozzá a játékhoz mint ő. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Ibra az, aki a góljaival a hátán vitte/viszi jelenleg a csapatot.
Valamiért én még mindig reménykedem Patoban.
A fáraó nem játszatását nem értem. Szvsz érdemes lenne legalább kipróbálni 2-3 meccsen a kezdőben, a csatárok mögött.
Thiago Silva és Abbiati teljesítményét tudnám kiemelni.
Összefoglalva sokkal több van a csapatban mint amit tegnap láttunk - mint amit 4-5 meccse mutatnak - .Remélem Allegri mesternek sikerül visszavezetni a csapatot arra az útra, amelyiken elindította őket.
kastore:az a rögtön 14 meccset jelentnpetyka:Tavaly Robinho remekül játszott a csatárok mögött,nem tudom mért kell Emanuelsont erőltetni egy számára idegen poszton!Pato meg ősszel nem játszott 3 meccset egyhuzamban a sok sérülés miatt,nem tudom mért kell azt várni hogy rögtön messiás lesz.Ezen a meccsen már sokkal jobb volt mint az előzőn,és szerintem egyre jobb lesz ahogy játékba lendül!
A tegnapi meccsről:
Meggyőző labdabirtoklási fölényben játszottunk, mégsem mentünk vele semmire. Az okok között természetesen ott van az irányító hiánya is, amely kérdés megoldásra vár, de sajnos nem úgy néz ki, hogy a télen megoldódna ez a poszt.
A Bologna elleni meccsel kezdődött az a fajta ötlettelen játék ami azóta is tart. Voltak azóta meccsek amiket hozni tudtunk , de azt a kreativitást, ami előtte jellemezte a csapatot mostanában sajnos nem látom. Reméltem a téli szünet jót fog tenni mentálisan a csapatnak, de sajnos nem így lett.
Azokkal a csapatokkal, akik beállnak 8-9 emberrel védekezni, általában nem tudunk mit kezdeni. Tudta ezt Ranieri is, aki szerintem egy X-ben bízva küldte pályára csapatát. Nem így lett. Az Inter győzelméhez kellett Abate hibája is, de én ezért most nem bántanám, elég neki ezt magában elrendezni szerintem.
A széljátékunk, ami egyébként sem teljesen acélos, tegnap majdnem egyenlő volt a nullával. Ha jól számoltam, akkor Abatét egyszer láttam feltűnni a pálya azon harmadán, ahol az ellen kapuja található. Nem értem miért döntött így Allegri.
Az Inter játékára az edzőnk sajnos nem tudott érdemben reagálni.
Ne feledjük el, hogy azért volt 2-3 komoly helyzete a merdának. Az első az 5. percben, aztán Alvarez majdnem 100%-os gólhelyzete, ahol nagyon csúnyán lemaradtunk róla, és a gól.
Sokan szidják Patot. Ha a tegnapi meccs alapján ítélünk - mert ugye most arról van szó - , akkor nem hiszem, hogy Ibra többet tett volna hozzá a játékhoz mint ő. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Ibra az, aki a góljaival a hátán vitte/viszi jelenleg a csapatot.
Valamiért én még mindig reménykedem Patoban.
A fáraó nem játszatását nem értem. Szvsz érdemes lenne legalább kipróbálni 2-3 meccsen a kezdőben, a csatárok mögött.
Thiago Silva és Abbiati teljesítményét tudnám kiemelni.
Összefoglalva sokkal több van a csapatban mint amit tegnap láttunk - mint amit 4-5 meccse mutatnak - .Remélem Allegri mesternek sikerül visszavezetni a csapatot arra az útra, amelyiken elindította őket.
lufballon:
Volt szerencsém élőben nézni a meccset,ami nagyon szembetűnő volt,hogy a Curva Sud nagyon ,de nagyon visszafogott volt, A Curva Nord kitett magáért,mind szurkolásban,mint élőképben,természetesen leszámítva a gusztustalan drapériát Gattuso-nak és Cassano-nak.Szerintem jelzés értékű volt a vezetőség felé,"csendesebb szurkolás". Azt nem tudtam eldönteni,hogy Pato miért hatalmas füttykoncert közepette megy le.Az igazolási kálvária vagy csak simán a teljesítménye miatt.
Úgy tűnt,mintha nekünk is elegendő lenne az X.Allegri elkúrta.ezt a meccset.Van Bommel volt a legjobb,és nekem úgy tűnt annyira nem volt elveszett Emanuelson a 10-s szerepkörben.
d4vid:Most játszott 14 meccset zsinórban vagy miről beszélsz?Mert én nem arról beszéltem hogy mennyit játszott összesen.Viszont ebből a 14ből 4szer csak 15 percet játszott mert épp akkor épült fel egy sérülésből,egyszer meg a 21.ben cserélték le sérülés miatt!Ez így mindjárt csak 9 meccs,de abból is csak 1et játszott végigNa de mindegy szerintem egyre jobb lesz,szerintetek meg el kell adni mert szar formában van.az a rögtön 14 meccset jelent
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.