paulinho:nem Boneran mulott hogy nem kaptunk golt, hanem két impotens csapattal játszottunk akik képtelenek kihasználni az ajto-ablak helyzeteiket.
Nem tudom mennyire hiányzik Abate, de az utolsó két bajnokinkon gólt sem kaptunk amióta ő nincs közötünk,.Bármenyire is szidjuk Bonérát.aki Nem egy Dani Alve) de vele sen vagyunk hátréb mint Abatével.
Dosztojevszkij:Sajnos ennél is rosszabb volt tegnap Boateng. Sokszor pattant el tőle a labda, gyakorlatilag egy jó csele nem volt, a passzairól nem is beszélve. Összességében nézve többet akadályozta a csapatot a támadásban mint amennyit hozzátett. Az idei szezonban ez volt a leggyengébb teljesítménye. Abban maximálisan egyetértünk, hogy ő volt a legrosszabb. Persze ezzel együtt is bírom, de remélem, hogy ez csak kisiklás volt tőle, csakúgy mint a Bologna elleni meccs Silvának.
Boateng. Nem tudom, másnak mi a véleménye, de én őt éreztem tegnap a leggyengébbnek. Alig vettem észre, hogy a pályán van.
floyddebarber:Mit mondjak nem kellett sokat visszamennem hogy rosszabbat találjak :D Azt is elfelejtetted hogy ez nem egy jobb meccs volt :) Ha meg ebből indulunk ki akkor Bonera nagyon jó volt a 79.49%-ával(Közbe meg sokkal rosszabb volt).Azon kívül hogy néha kapkodott még egész biztató volt.Antonininél mindenképp szívesebben nézem.Amúgy Zlatané 70.97% volt két fordulóval ezelőtt,Robinho-é 72.73%,Abate-é 72.00%,Pato-é 57.14%(igaz csak 21 passz de akkor is).Taiwonak idő kell a beépüléshez,ezt Allegri is megmondta már jóval ezelőtt!Ha játszani fog sztem egyre jobb lesz és már most jobb mint Antonini!Attól hogy Antonini hozza a 88%ot a 10 méterre álló Silvához passzolásban meg,meg a 3 méterre álló Ibrának passzolásban attól még nem jobb Taiwonál szerintem!
Taiwo ma valamivel többet csinált, mint eddig (hiszen most volt dolga bőven). Végül megoldotta meccset eldöntő hiba nélkül a védekező feladatokat, de ez legfeljebb Bonera mai szintjére elég.
Az meg, hogy 54 passzának csak 66 százaléka volt jó, egyenesen botrányos, nem is tudom, volt-e már ilyen rossz mutató mezőnyjátékosnál a Milanban (jobb meccseken senki sincs 80 alatt).
floyddebarber:
Ambrosinivel viszont elégedett vagyok, az elmúlt meccseken sokkal jobb volt, mint Van Bommel, ha így folytatja, tényleg haszbát tudjuk majd venni.
Csak az a baj hogy megint volt 2 hajmeresztő eladott labdája,amúgy tényleg jobb mint mikor visszatért a sérüléséből!Remélem ha felépül Flamini, akkor a Flamini Nocerino kettős felszántja a pályát...
Dani027:Nekem,egyértelműen Bonera tűnt a leggyengébbnek.Nem tudjátok hol lehet megnézni hogy ki milyen osztályzatot kapott?Dosztojevszkij:Sajnos ennél is rosszabb volt tegnap Boateng. Sokszor pattant el tőle a labda, gyakorlatilag egy jó csele nem volt, a passzairól nem is beszélve. Összességében nézve többet akadályozta a csapatot a támadásban mint amennyit hozzátett. Az idei szezonban ez volt a leggyengébb teljesítménye. Abban maximálisan egyetértünk, hogy ő volt a legrosszabb. Persze ezzel együtt is bírom, de remélem, hogy ez csak kisiklás volt tőle, csakúgy mint a Bologna elleni meccs Silvának.
Boateng. Nem tudom, másnak mi a véleménye, de én őt éreztem tegnap a leggyengébbnek. Alig vettem észre, hogy a pályán van.
kastore:A Goal.com-on van egy osztályzat, bár nem tűnik túl fantáziadúsnak. :) Ez alapján Abbiati, Thiago Silva, Nocerino, Robinho és a mérkőzés legjobbja, Zlatan emelkedik ki.Dani027:Nekem,egyértelműen Bonera tűnt a leggyengébbnek.Nem tudjátok hol lehet megnézni hogy ki milyen osztályzatot kapott?Dosztojevszkij:Sajnos ennél is rosszabb volt tegnap Boateng. Sokszor pattant el tőle a labda, gyakorlatilag egy jó csele nem volt, a passzairól nem is beszélve. Összességében nézve többet akadályozta a csapatot a támadásban mint amennyit hozzátett. Az idei szezonban ez volt a leggyengébb teljesítménye. Abban maximálisan egyetértünk, hogy ő volt a legrosszabb. Persze ezzel együtt is bírom, de remélem, hogy ez csak kisiklás volt tőle, csakúgy mint a Bologna elleni meccs Silvának.
kastore:Szó se róla, Bonera teljesítménye is bőven kimerítette a gyenge fogalmát. Ennek ellenére a saját feladatát jobban megoldotta mint Prince, mert neki volt pár fontos szerelése. A hercegnek sajnos momentumai sem.
Nekem,egyértelműen Bonera tűnt a leggyengébbnek.Nem tudjátok hol lehet megnézni hogy ki milyen osztályzatot kapott?
koRi:Félreérted. Bonera és Taiwo is gyenge volt, csak utóbbi esetében ott volt egy Nocerino aki nagyon sokat segített neki. Bonera azonban kevesebb segítséget kapott Aquilanitól, így az ügyetlenkedései jobban előjöttek. Ha Nocerino Bonera oldalán játszott volna, akkor meggyőződésem, hogy őt láttam volna jobbnak. Másképp: a két középpályás-eltérő feladatkörük miatt-másképpen segítette a védekezésben a szélsőinket. Nocerino jobban tehermentesítette Taiwot mint Aquilani Bonerát, ebből adódóan utóbbi sokkal nagyobb nyomás alatt volt.
Dani027!Boateng tényleg gyengén játszott, de az elrontott passzok és cselek a gyenge minőségű, vizes pályának is betudhatóak. Azért, amikor a mester ráállította Cossura, akkor már nem fickándozott annyira az olasz.Bonera gyenge szereplése, pedig Aquilani gyenge védekezésének tudható be? Ez részben igaz, de azt nem tudom, hogy Albertonak mi köze van ahhoz, hogy Bonera melléfejel a labdának...
Serie A 1. forduló – elhalasztott mérkőzés:
Cagliari-Milan 0-2 (0-1)
Stadio Sant’Elia (Cagliari)
Játékvezető: Orsato
Gólok: Pisano (4. – öngól), Ibrahimovic (60.)
Sárga lap: Cossu (32.), Larrivey (69.); illetve Ambrosini (21.), Bonera (64.)
CAGLIARI (4-3-1-2): Agazzi; Pisano (Gozzi 79.), Canini, Ariaudo (Perico 62.), Agostini; Ekdal (Rui Sampaio 79.), Cossu, Nainggolan; Thiago Ribeiro; Ibarbo, Larrivey.
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Mexes, Thiago Silva, Taiwo; Aquilani, Ambrosini (Van Bommel 85.), Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Robinho (Pato 74.).
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.