Play:Jó nem volt túl jó,de az a baj hogy a csapat nem bír el 2 30 feletti játékost a középpályán!Vissza lehet nézni hogy azokon a meccseken ahol 2 30 év feletti volt a kezdő középpályánkon hány meccset nyertünk meg!Hogy ne kelljen visszanézni elmondom:Hármat!!!!12 meccsen volt kezdő 2 öreg a középpályán és 3 meccset nyertünk ezek közül!Cesena 1-0 Seedorf lecsúszott beadásával hoztuk szerencsével!Plzen elleni hazai 2-0,az még nagyjából rendben volt!Lecce elleni 3-4 ahol legalább Allegri rájött végre(bár 3-0nál már egy szellemi fogyatékos is rájönne hogy vlami nem jó) hogy nem kell várni a 70-75. percig a cserével,és lekapta a szünetben Ambrosinit és becserélte azt a Boatenget akinek köszönhetjük a győzelmet!Szóval ha 2 30 év feletti kezdő vki ellen akkor máris parázhatunk!kastore:Szerintem ma Boateng is nagyon gyengén játszott...Play:See helyett Robinho kellett volna,de Boateng lépett volna vissza See helyére!Emanuelsontól meg én nem várok semmit mert 3-4 meccsenként berakják egy számára idegen posztra,így soha nem is lesz jó!
Hát ez siralmas volt. Gyengébbnél gyengébb egyéni teljesítményekkel, és az a baj, hogy nem tudtam volna én sem olyan cserét mondani, amivel erősebbek lehettünk volna.
Mostanában nem kritizáltam a játékosokat, de ez az Emanuelson gyerek nem tudom mit keres nálunk...
Akik viszont Abbiattit szokták kritizálni, azok most mondjanak egy véleményt Ameliáról.
Na mindegy, remélem az orvosi stábbal is kezdenek valamit, mert nevetséges, hogy folyamatosan a fél keret sérült.
Forza
kastore:Most ennek nincs kedvem utánanézni, de érdekes statisztika. El kellene küldeni Allegrinek is. :)Play:Jó nem volt túl jó,de az a baj hogy a csapat nem bír el 2 30 feletti játékost a középpályán!Vissza lehet nézni hogy azokon a meccseken ahol 2 30 év feletti volt a kezdő középpályánkon hány meccset nyertünk meg!Hogy ne kelljen visszanézni elmondom:Hármat!!!!12 meccsen volt kezdő 2 öreg a középpályán és 3 meccset nyertünk ezek közül!Cesena 1-0 Seedorf lecsúszott beadásával hoztuk szerencsével!Plzen elleni hazai 2-0,az még nagyjából rendben volt!Lecce elleni 3-4 ahol legalább Allegri rájött végre(bár 3-0nál már egy szellemi fogyatékos is rájönne hogy vlami nem jó) hogy nem kell várni a 70-75. percig a cserével,és lekapta a szünetben Ambrosinit és becserélte azt a Boatenget akinek köszönhetjük a győzelmet!Szóval ha 2 30 év feletti kezdő vki ellen akkor máris parázhatunk!kastore:Szerintem ma Boateng is nagyon gyengén játszott...Play:See helyett Robinho kellett volna,de Boateng lépett volna vissza See helyére!Emanuelsontól meg én nem várok semmit mert 3-4 meccsenként berakják egy számára idegen posztra,így soha nem is lesz jó!
Hát ez siralmas volt. Gyengébbnél gyengébb egyéni teljesítményekkel, és az a baj, hogy nem tudtam volna én sem olyan cserét mondani, amivel erősebbek lehettünk volna.
Mostanában nem kritizáltam a játékosokat, de ez az Emanuelson gyerek nem tudom mit keres nálunk...
Akik viszont Abbiattit szokták kritizálni, azok most mondjanak egy véleményt Ameliáról.
Na mindegy, remélem az orvosi stábbal is kezdenek valamit, mert nevetséges, hogy folyamatosan a fél keret sérült.
Forza
szabby7:Utolsó bekezdést adom a legjobban (többi is igaz) én is rosszul lettem főleg See sétájától mint akik 3góllal vezetnek úgy jött le...
Ma a Bolognaban támadásban kb egyetlen ember volt aki valamiféle veszélyt jelentett, Di Vaio. Ehhez képest szabadon hülyét csinálhatott a meccs nagy részében az egész védelmünkből, talán legtöbbször Abate-ból, mivel rengetegszer jobb oldalon húzogatott, és nem volt aki ráálljon.Mentálisan sehol nem voltunk, és ez nem csak a játékosok hibája. Így sikerült felkészülni egy Bologna ellen, aki pár napja 120 percet lenyomott a Juve ellen? Elflegmáztunk egy meccset kedden, egy megnyert meccset adtunk le döntetlenre 5 perc alatt, és elflegmáztuk ezt a meccset is. Középkezdésből 2 ember vitte át a félpályánkon, aztán a 16 unk előtt épp hogy nem legyeztük a tagot pálmaágakkal mielőtt ellőtte. Amelia meg menne a ... mit bénázott be.Na mindegy ezt sikeresen elqurtuk, egy kiesőjelölt Bologna ellen egy bajnoki címre hajtó csapatnak nem szabad botlani, pláne mikor ennyire zsúfolt az eleje. A védelmünk egy ember vállára van fektetve, ezt így nem lehet. Meg is látszik a kapott góljainkból mi a helyzet, mélyen a középmezőnyben vagyunk, nálunk jóval gyengébb keretű csapatok nem kaptak ennyi gólt. Legalább rúgott gólokban jók vagyunk.Egyébként nem tudom, lehet a csapatunk tagjai messzemenőkig megvannak elégedve ezzel az eredménnyel, de Én pl az idegbaj határán voltam akkor mikor 1-1 es állásnál Amelia sétálva ment a labdáért hogy elvégezze a kirúgást, mintha Neki a döntetlen a Bologna ellen egy nagyon is elfogadható eredmény lenne. Arról nem is beszélve, hogy See milyen intenzitással hagyta el a pályát mikor lecserélték. Mit gondolnak ezek?
szabby7:Tudtuk, hogy Di Vaio az egyetlen, akit ki kell iktatni. Ennek ellenére azt csinált a védelmünkkel, amit akart. Mindenki csak Antoninit szapulja, pedig Abate is megérne egy misét. Abban is igazad van, hogy Silva az egyetlen védőnk, aki komoly feladatokra képes.
Ma a Bolognaban támadásban kb egyetlen ember volt aki valamiféle veszélyt jelentett, Di Vaio. Ehhez képest szabadon hülyét csinálhatott a meccs nagy részében az egész védelmünkből, talán legtöbbször Abate-ból, mivel rengetegszer jobb oldalon húzogatott, és nem volt aki ráálljon.Mentálisan sehol nem voltunk, és ez nem csak a játékosok hibája. Így sikerült felkészülni egy Bologna ellen, aki pár napja 120 percet lenyomott a Juve ellen? Elflegmáztunk egy meccset kedden, egy megnyert meccset adtunk le döntetlenre 5 perc alatt, és elflegmáztuk ezt a meccset is. Középkezdésből 2 ember vitte át a félpályánkon, aztán a 16 unk előtt épp hogy nem legyeztük a tagot pálmaágakkal mielőtt ellőtte. Amelia meg menne a ... mit bénázott be.Na mindegy ezt sikeresen elqurtuk, egy kiesőjelölt Bologna ellen egy bajnoki címre hajtó csapatnak nem szabad botlani, pláne mikor ennyire zsúfolt az eleje. A védelmünk egy ember vállára van fektetve, ezt így nem lehet. Meg is látszik a kapott góljainkból mi a helyzet, mélyen a középmezőnyben vagyunk, nálunk jóval gyengébb keretű csapatok nem kaptak ennyi gólt. Legalább rúgott gólokban jók vagyunk.Egyébként nem tudom, lehet a csapatunk tagjai messzemenőkig megvannak elégedve ezzel az eredménnyel, de Én pl az idegbaj határán voltam akkor mikor 1-1 es állásnál Amelia sétálva ment a labdáért hogy elvégezze a kirúgást, mintha Neki a döntetlen a Bologna ellen egy nagyon is elfogadható eredmény lenne. Arról nem is beszélve, hogy See milyen intenzitással hagyta el a pályát mikor lecserélték. Mit gondolnak ezek?
MilanLaci:
Mindenki csak Antoninit szapulja, pedig Abate is megérne egy misét.
roltchi:Hú, roltchi... Melyik az a csel? Mikor jobb lábbal jobbra megtolja, és megpróbálja lefutni a védőt akkor is, ha már csak egy méterre van az alapvonal?MilanLaci:
Mindenki csak Antoninit szapulja, pedig Abate is megérne egy misét.
Szerintem Abate nagyon sokat fejlődött, ha egy kicsit jobban tudnak beadni, teljesen jó lenne. Rengetegszer fut be a védők mögé, és adja be. Ha az kicsit jobban menne, sok helyzetet gólra is válthatnánk.
Cselei is kezdenek egyre többször bejönni, szóval én bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Antoninivel sajnos nem :(
MilanLaci:Ha már Silva szóba került, az hogy van, hogy ő egyedül csinálta meg a Bologna első gólját (eleve hátulról őrzi a mezőny mögött 20 méterrel lemaradva az egy szem csatárt, majd az indításkor szörnyen elkésve lép ki...)? A második gólnál ki volt az, aki kilépett a védőfalból, majd Diamanti lövőcselére búgócsiga módjára forogni kezdett (nem mellesleg az ő helyén jött az átlövés, amit aztán Amelia szépen betessékelt a sarokba, de ez már más kérdés)?
Tudtuk, hogy Di Vaio az egyetlen, akit ki kell iktatni. Ennek ellenére azt csinált a védelmünkkel, amit akart. Mindenki csak Antoninit szapulja, pedig Abate is megérne egy misét. Abban is igazad van, hogy Silva az egyetlen védőnk, aki komoly feladatokra képes.
Harcoltunk Mexés és Taiwo aláírásáért, akik a kispadot melegítik. Erre a célra lenne olcsóbb megoldás is. Szerintem.
Abatino:A Milan szélsőhátvédeinek rengeteg feladatuk van, aminek elvégzésére nem nem elég az állóképesség és a sokoldalúság, de talán mindennél fontosabb a koncentrált magatartás és a taktikai fegyelmezettség. A beadás is jópontot ér, de nem az a legfontosabb.
Hú, roltchi... Melyik az a csel? Mikor jobb lábbal jobbra megtolja, és megpróbálja lefutni a védőt akkor is, ha már csak egy méterre van az alapvonal?Ezt teljesen függetlenül írtam a tegnapi meccstől.Véleményem az, hogy nekünk nem olyan jobbhátvéd kell, aki jó lenne, ha egy kicsit jobban tudna beadni. Olyan kell, aki tud beadni, ne itt tanuljon meg.
Abatino:
Hú, roltchi... Melyik az a csel? Mikor jobb lábbal jobbra megtolja, és megpróbálja lefutni a védőt akkor is, ha már csak egy méterre van az alapvonal?Ezt teljesen függetlenül írtam a tegnapi meccstől.Véleményem az, hogy nekünk nem olyan jobbhátvéd kell, aki jó lenne, ha egy kicsit jobban tudna beadni. Olyan kell, aki tud beadni, ne itt tanuljon meg.
floyddebarber:
Abatino:A Milan szélsőhátvédeinek rengeteg feladatuk van, aminek elvégzésére nem nem elég az állóképesség és a sokoldalúság, de talán mindennél fontosabb a koncentrált magatartás és a taktikai fegyelmezettség. A beadás is jópontot ér, de nem az a legfontosabb.
Mellesleg szerintem egyáltalán nem rosszak Abate beadásai, gyakran találja meg az emberét, inkább annak köszönhető, hogy kevés gólt szerzünk ezekből, hogy senki nem mer kapásból lőni (fejelni pedig egyszerűen nem érnek fel, ha Abate megindul).
A kreativitás terén valóban sok tanulnivalója van még Abatének, hiszen a támadójátéka valóban abból áll, hogy megtolja a labdát és utánafut. Viszont mivel mindenkinél sokkal gyorsabb, ez is általában sikeres szokott lenni :)
Örülnék, ha a másik oldalra is sikerülne hasonló képességű és hozzáállású játékost találnunk (nagyn reménykedtem Taiwoban, de a türelmem határán táncol).
roltchi:Az is fontos, hogy Te elégedett vagy, de inkább én szeretnék az lenni :)Abatino:
Jó, én elégedett vagyok vele :) Az egyik leggyorsabb játékos az egész Serie A-ban (!) és azt gondolom, a gyorsaságára igenis lehet építni.
Olyan kell, aki tud beadni, ilyen gyors és Milan szintű? Te kire gondolsz?
Valóban fejlődnie kell, de sajnos nem tartunk ott, hogy a védelemben minden poszton tökéletesen játékosunk lenne.... Szvsz Antonini, Yepes, Taiwo, Mexes és Bonera is mögötte van.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.