Milan-Sziv:Szerintem Yepes esete nem volt büntető, amúgy meg ez a kommentátor nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.
Gyengén játszott mindenki. Nem tudom mi volt ez a mai meccs, mintha félválról vettük volna. Hálát adtam, hogy nem adták meg ellenünk a két büntetőt (szerintem Seedorf kezezése az volt, és a Yepes akciónal nem láttam mi volt pontosan, de a kommentátor szerint az is büntető volt). Aztán Ibra góljánál nagyon örvendtem...egy rövid ideig...hamar érkezett a válasz rá...sajnos. Elkerülhető lett volna, ha oda figyelünk. Könnyen vereség is lehetett volna ebből. Sajnálom az elszórt két pontot. Az Udinese nyert, a Juventus is nyerni fog szerintem (remélem, hogy kikapnak!).Fel a fejjel, lesz jobb is! FORZA MILAN!
Play:See helyett Robinho kellett volna,de Boateng lépett volna vissza See helyére!Emanuelsontól meg én nem várok semmit mert 3-4 meccsenként berakják egy számára idegen posztra,így soha nem is lesz jó!
Hát ez siralmas volt. Gyengébbnél gyengébb egyéni teljesítményekkel, és az a baj, hogy nem tudtam volna én sem olyan cserét mondani, amivel erősebbek lehettünk volna.
Mostanában nem kritizáltam a játékosokat, de ez az Emanuelson gyerek nem tudom mit keres nálunk...
Akik viszont Abbiattit szokták kritizálni, azok most mondjanak egy véleményt Ameliáról.
Na mindegy, remélem az orvosi stábbal is kezdenek valamit, mert nevetséges, hogy folyamatosan a fél keret sérült.
Forza
kastore:Szerintem ma Boateng is nagyon gyengén játszott...Play:See helyett Robinho kellett volna,de Boateng lépett volna vissza See helyére!Emanuelsontól meg én nem várok semmit mert 3-4 meccsenként berakják egy számára idegen posztra,így soha nem is lesz jó!
Hát ez siralmas volt. Gyengébbnél gyengébb egyéni teljesítményekkel, és az a baj, hogy nem tudtam volna én sem olyan cserét mondani, amivel erősebbek lehettünk volna.
Mostanában nem kritizáltam a játékosokat, de ez az Emanuelson gyerek nem tudom mit keres nálunk...
Akik viszont Abbiattit szokták kritizálni, azok most mondjanak egy véleményt Ameliáról.
Na mindegy, remélem az orvosi stábbal is kezdenek valamit, mert nevetséges, hogy folyamatosan a fél keret sérült.
Forza
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.