Nono:Élvezd a hétvégét! Hidd el, nem volt ez olyan meccs, amit érdemes felvételről megnézni. Mi többiek is csak rutinból tartottunk ki tegnap az utolsó percekig. :)
Kis OFF: Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni teljes egészében a meccset? (nem feltétlenül kell HD minőség)
Nono:Van egy teljes meccsek névre hallgató topik is. Ott olvashatsz pár forrást, ahol érdemes lehet nézelődni. A livetv.ru-n most is fent van, online megnézhető: http://livetv.ru/en/showvideo/82258/ Ha a letöltésére van igényed, gondolom egy DownloadHelper vagy hasonló program segít, bár nem próbáltam.
Kis OFF: Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni teljes egészében a meccset? (nem feltétlenül kell HD minőség)
paulinho:Szerintem nem is néz olyan Milan meccseket, amelyeken Antonini nincs a kezdőben...:)ejot:Szerintem tele van a fala Antoninis poszterekel.Ő a kedvenc focistája csak nem meri bevalani.Lehet még tetkója is van róla....Dsandro1976:te mindig őt figyeled... :D
Nem értem azokat akik azt mondják h Antonini jól játszott. Én most direkt figyeltem és annyira pocsék volt. Szinte nem csinált semmit a rohangáláson kivül. Ha hozzá került a labda, eladta stb. Na meg az a sárga no comment
sandro1976:Én akkor paráztam amikor már sárga lappal szabálytalankodott majd még a labdát is elrúgta,hátha kap még egy sárgát érte!
Nem értem azokat akik azt mondják h Antonini jól játszott. Én most direkt figyeltem és annyira pocsék volt. Szinte nem csinált semmit a rohangáláson kivül. Ha hozzá került a labda, eladta stb. Na meg az a sárga no comment
sandro1976:szerintem nézz utána az irónia jelentésének...
marhára nem a kedvencem, nem tudom honnan találtátok ki. Nincs egy darab Antonini poszterem, tetkóm sincs róla, és minden meccset megnézek ha megtudom nézni és nem jön közbe semmi. csak annyira szerencsétlen h már kiröhögöm
ejot:jó na már megijedtem h komolyan gondoljátok mert nem volt idéző jelbe rakvasandro1976:szerintem nézz utána az irónia jelentésének...
marhára nem a kedvencem, nem tudom honnan találtátok ki. Nincs egy darab Antonini poszterem, tetkóm sincs róla, és minden meccset megnézek ha megtudom nézni és nem jön közbe semmi. csak annyira szerencsétlen h már kiröhögöm
Dosztojevszkij:
A hozzászólások alapján úgy tűnik, kikaptunk 4-0-ra, Ambrosini és Antonini fejenként két öngóljával, Robinho pedig lézengett a pályán.
Érdekes módon én nem ezt láttam.
roltchi:Dosztojevszkij:
A hozzászólások alapján úgy tűnik, kikaptunk 4-0-ra, Ambrosini és Antonini fejenként két öngóljával, Robinho pedig lézengett a pályán.
Érdekes módon én nem ezt láttam.
MEGALIKE
Mimndezzel együtt Antoninire nincs mentség. A Milan történetének valószínüleg legrosszabb balhátvédje. Ő egyszerüen védhetetlen pali, nincs rá ésszerű magyarázat, hogy miért játszik még nálunk.
A többi oké.
Serie A 14. forduló:
Genoa-Milan 0-2 (0-0)
Játékvezető: Celi
Gólok: Ibrahimovic (56. – 11-esből), Nocerino (79.)
Sárga lap: Granqvist (31.), Moretti (44.), Kaladze (48.), Veloso (87.); illetve Ambrosini (13.), Antonini (33.), Roma (89.)
Piros lap: Kaladze (55. – második sárga)
GENOA (3-5-2): Frey; Granqvist, Dainelli, Kaladze; Mesto, Veloso, Constant (Merkel 69.), Rossi, Moretti; Pratto (Jorquera 87.), Jankovic (Ze Eduardo 77.)
MILAN (4-3-1-2): Amelia; Abate, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini (Seedorf 69.), Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Robinho (El Shaarawy 87.)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.