lufballon:Taiwo: a híreket biztosan magad is olvastad az esetleges eligazolásáról. Reméljük marad!
árulja el végre valaki,hogy antonini mit keresett ma is a kezdőben,ha van egy Taiwo-nk és egy Emanuelson-unk?
egyszerűen nem értem,már 2 éve,hogy mit látnak ebben a szerencsétlenben????
Yurku:az Ajaxban balbunkót játszott,és azt hiszem elsőre odaigazoltuklufballon:Taiwo: a híreket biztosan magad is olvastad az esetleges eligazolásáról. Reméljük marad!
árulja el végre valaki,hogy antonini mit keresett ma is a kezdőben,ha van egy Taiwo-nk és egy Emanuelson-unk?
egyszerűen nem értem,már 2 éve,hogy mit látnak ebben a szerencsétlenben????
Szerintem a BL-ben a "Pilsner Urquell" ellen már ott lesz a kezdőben.
Emanuelson: lehet h az én emlékezetem a rossz, de eddig még nem is játszott ott, és maga Allegri is azt nyilatkozta, h a középpályán számol vele.
<o:p></o:p>
Dosztojevszkij:Örülök hogy megemlítetted. Én úgy érzem, Ambrosini ma jól játszott, de mindenképp fontos szerepe volt a nagy labdabirtoklásunkban. Van Bommellel ellentétben ugyanis a középpálya közepén sokszor megelőzte az emberét az ellenfél labdakihozatalakor, és fejjel vagy valamelyik testrészével visszapiszkálta valamelyik csapattársához, ezzel hamar hatástalanítva az akciójukat. Félidőben 73-27 volt a labdabirtoklás.
Ambrosini lelassult, és el is vesztett egy-két labdát, de egyik sem volt gólhelyzet. Viszont nagyon sok labdát begyűjtött a középpályán, és általában jól ütközte le középen a labdás embereket. Ez is kellett a mezőnyfölényhez. Mondjuk, hogy rutinos, átlagos teljesítmény, de hogy szégyen, meg gyalázat, ezt csak divat itt irkálni. Ambro egyébként sorozatban játszik kapott gól nélkül megnyert meccseken.
(A Genoa egyetlen helyzete érdekes módon az Ambro - See csere után esett.)
Antonini pedig szerintem jó meccset játszott. A Genoa egyetlen helyzete előtt túl messze állt Merkeltől (ez tipikus hibája), de egyébként nem emlékszem védőhibájára. Bejátszotta az egész baloldalt, tizenhatostól tizenhatosig, dinamikusan mozgott, hasznos volt hátul is, mezőnyben is. Az ilyen meccseken, ahol mezőnyfölényben játszunk, és az ellenfél nem tud minket beszorítani, Antonini nagy mezőnymunkája jelentősen hozzájárul magának a mezőnyfölénynek a kialakításához.
Kétségbevonhatatlan tény, hogy Taiwo nagyobb barátságban van a labdával, mint Luca. De Taiwon minden alkalommal, amikor a Milanban pályára lépett, éreztem a bizonytalanságot, főleg védekezésben. Allegri mondta, hogy tanulnia kell a helyezkedést, és én is nemegyszer láttam, hogy mintha nem tudná eldönteni, merre induljon. Antonini tudja, mikor hol kell lennie, és egy taktikus olasz csapatnál ez korántsem utolsó szempont.
andrijcar:Csak félő hogy emenyiben Robinho távozik Silva is elmegy mert a három brazil olyan mint a három muskétás,nagyon jóba vannak.
A győzelem ellenére párszor szétvetett az ideg a meccsen. Már az első félidőben sikerült felidegesíteniük a kihagyott ziccerekkel.
Aztán a gólunk utáni érthetetlen kapkodás és a beszorulás 10 ember ellen, ami után majdnem egyenlítettek is. És akkor jött a kihagyott ziccer fél méterről... Sík ideg voltam.
2-0-nál, amikor halott volt az ellenfél, 10 percig passzolgatunk hátul, ahelyett, hogy próbáltunk volna akciókat vezetni és esetleg helyzetbe hozni a keveset játszó El Shaarawyt.
A meccs embere nálam egyértelműen Nocerino, aki ismét végighajtotta a találkozót és ma is megrúghatta volna a mesterhármasát. bízom benne, hogy egy-két játékos közelről is látja, hogy kell minden meccshez hozzáállni.
Nem mehetek el szó nélkül Antonini, Ambrosini és Robinho játéka mellett. A két olaszt sajnos csak olasz kupa és PLzen elleni tét nélküli meccsekre szabadna pályára engedni, mert veszélyesek ránk nézve. Antonini ha tetszik, ha nem, egy antitalentum, egyszerűen ügyetlen és kész. Ez látszik a megmozdulásain, az érthetetlen megoldásain, gyakorlatilag minden megmozdulásán.
Ambrosini teljesen lelassult, pedig sosem volt gyors. Nem egyszer vesztett labdát a térfelünk közepén totojázás miatt. Ez egy kicsit jobb csapat ellen kész életveszély. Szeretjük meg köszönünk neki is mindent, de ez kevés.
Robinho pedig szerintem fejben nagyon gyenge. Ez nem véletlen, hogy ennyi helyzetet puskáz el valaki, aki a BRAZIL válogatott csapatkapitány is volt többször. Hihetetlen miket csinál. Várja a Santos, jöhet Tévez a helyére.
A többiek hoztak egy közepes/jó átlagot, semmi különös nem történt. Na jó, Ibra zsenialitása megint győzelmet hozott nekünk. Az a labdaátvétel...
Megvan a három pont, senki sem sérült meg. nagyjából így kellett volna megverni a Fiorentinát is.
Dosztojevszkij:
A hozzászólások alapján úgy tűnik, kikaptunk 4-0-ra, Ambrosini és Antonini fejenként két öngóljával, Robinho pedig lézengett a pályán.
Érdekes módon én nem ezt láttam. Én azt láttam, hogy egy olasz középcsapat otthonában gyakorlatilag végig óriási mezőnyfölényben játszottunk, és az ellenfélnek az egész meccsen egy helyzete volt. Aligha lehet ekkora mezőnyfölényt 8 emberrel 11 ellen elérni.
Az első félidőben elmaradt a gól, mert támadásban csak öregurasan, lassan körbeadogattuk a védőfalat. Semmi gyorsítás, ritmusváltás.
Aztán a második félidőben Ibrahimovics végre egyszer tökéletes ütemben mozgott lyukra, és ez eldöntötte a meccset. Ez a labda nélküli üresbe futás a védők mögé az, amit Zlatan játékából máskor nagyon sokszor hiányolok.
Mammon után én leszek a második, aki jót ír egy nem hibátlanul, de összességében tetszetős, jó focival megnyert meccsről.
Ambrosini lelassult, és el is vesztett egy-két labdát, de egyik sem volt gólhelyzet. Viszont nagyon sok labdát begyűjtött a középpályán, és általában jól ütközte le középen a labdás embereket. Ez is kellett a mezőnyfölényhez. Mondjuk, hogy rutinos, átlagos teljesítmény, de hogy szégyen, meg gyalázat, ezt csak divat itt irkálni. Ambro egyébként sorozatban játszik kapott gól nélkül megnyert meccseken.
(A Genoa egyetlen helyzete érdekes módon az Ambro - See csere után esett.)
Antonini pedig szerintem jó meccset játszott. A Genoa egyetlen helyzete előtt túl messze állt Merkeltől (ez tipikus hibája), de egyébként nem emlékszem védőhibájára. Bejátszotta az egész baloldalt, tizenhatostól tizenhatosig, dinamikusan mozgott, hasznos volt hátul is, mezőnyben is. Az ilyen meccseken, ahol mezőnyfölényben játszunk, és az ellenfél nem tud minket beszorítani, Antonini nagy mezőnymunkája jelentősen hozzájárul magának a mezőnyfölénynek a kialakításához.
Kétségbevonhatatlan tény, hogy Taiwo nagyobb barátságban van a labdával, mint Luca. De Taiwon minden alkalommal, amikor a Milanban pályára lépett, éreztem a bizonytalanságot, főleg védekezésben. Allegri mondta, hogy tanulnia kell a helyezkedést, és én is nemegyszer láttam, hogy mintha nem tudná eldönteni, merre induljon. Antonini tudja, mikor hol kell lennie, és egy taktikus olasz csapatnál ez korántsem utolsó szempont.
Kár, hogy Kala felrúgta Ibrahimovicsot, megnéztem volna, hogy a gyönyörű labdaátvétel után be tudta volna-e rúgni Ibra. De a 11-est is nagyon szépen emelte fel a léc alá.
A második gól előtt Boateng mesterien készített elő, de érdemes megnézni Nocerino helyezkedését is. Pippo sem csinálta volna jobban. És ugye Nocerinonak az első félidőben is volt két tökéletes ütemű kiugrása ...
sandro1976:te mindig őt figyeled... :D
Nem értem azokat akik azt mondják h Antonini jól játszott. Én most direkt figyeltem és annyira pocsék volt. Szinte nem csinált semmit a rohangáláson kivül. Ha hozzá került a labda, eladta stb. Na meg az a sárga no comment
ejot:Szerintem tele van a fala Antoninis poszterekel.Ő a kedvenc focistája csak nem meri bevalani.Lehet még tetkója is van róla....Dsandro1976:te mindig őt figyeled... :D
Nem értem azokat akik azt mondják h Antonini jól játszott. Én most direkt figyeltem és annyira pocsék volt. Szinte nem csinált semmit a rohangáláson kivül. Ha hozzá került a labda, eladta stb. Na meg az a sárga no comment
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.