password:Amúgy ezt én sem értem. Barbara jobban vigyázhatna Patora.:)
Csak Pato tud ilyenkor náthás lenni, komolyan mondom ez egy vicc.Ezeket a focistákat napi szinten mérik az orvosok, x kaját, x vitamint, x vÃrus megelÅ‘zÅ‘ injekciót kapnak, hogy max csak meccs alatti sérülések miatt maradhassanak ki... erre mi történik Patoval hát náthás lesz!Shaarawy meg játssza be magát Pato helyére ;]
Ibracadabra:Könnygáz...azt hiszem...
Mi történt, miért szakadt félbe? Paprika spray? Vagy mi volt ott a nézősorban?
Folytatják vajon?
smallcurrant:Sajnos nincs kivel lecserélni Ambrosinit, szerintem végig fog játszani...esetleg Antoninit cserélik le a végén, de erre sem látok sok esélyt. Sajnos mindketten gyengén adják elé...
Ambrosini és Antonini amit csinál az nonszensz, nem lenne rossz egy fél idei csere.. Nocerino-nak sajnos nem jött össze, de a többieknek se nagyon :( Remélem sikerül megnyerni a meccset, Forza!
andrijcar:
Fiorentina effektus. Már 3-0-ra kéne menni a szünetben, erre megint 0-0 és jöhet a küszködés. Saját magunk ellenfelei vagyunk, ez a Genoa bűn gyenge.
Mondjuk a -2 ember sem segÃt (Anrtonini és Ambrosini) de Robinho is csak a létszámot növeli ma
Ibracadabra:A Fáraó sem lógni ki jobban, mint Robika, Ambro vagy Antonini.andrijcar:
Fiorentina effektus. Már 3-0-ra kéne menni a szünetben, erre megint 0-0 és jöhet a küszködés. Saját magunk ellenfelei vagyunk, ez a Genoa bűn gyenge.
Mondjuk a -2 ember sem segÃt (Anrtonini és Ambrosini) de Robinho is csak a létszámot növeli ma
Teljesen igazad van, csak ahogy elgondolkodom nem tudom ki segÃthetne a padon lévÅ‘k közül. Shaarawy? See?
sandro1976:
ajj egyszer azt mondjátok h Antonini nem rossz egyszer meg azt h bűngyenge. Az utóbbival értek egyet
sandro1976:Ma gyengébb volt az átlagánál...:)
ajj egyszer azt mondjátok h Antonini nem rossz egyszer meg azt h bűngyenge. Az utóbbival értek egyet
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.