andrijcar:
Kérdés, hogy az esetleges januári adok-veszek a Genoával mennyiben határozza meg a mérkőzés végeredményét...
Most arra gondolsz hogy eladjuk le bundázuk nekik a meccset?? mondjuk 2 játékosért?? én hiszem és remélem hogy ilyenről szó sincs.Ha igy van a fene megeszi az egész Serie At.
Kecske:Ha Nocerino és Van Bommel helyett Ambro és Seedorf játtszik majd akkor csalódott leszek,Főleg Nocerino miatt
Allegri kijelölte az utazó keretet.
Kapusok: Amelia, Piscitelli, RomaVédők: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, YepesKözéppályások: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, SeedorfTámadók: El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.Szerintem ezt a kezdőt láthatjuk majd:
Amelia, Abate-Silva-Yepes/Bonera-Antonini, Aquilani-Ambrosini-Nocerino/Seedorf, Boateng, Pato-Ibrahimovic
drorlando:Van Bommel nincs a keretben...Kecske:Ha Nocerino és Van Bommel helyett Ambro és Seedorf játtszik majd akkor csalódott leszek,Főleg Nocerino miatt
Allegri kijelölte az utazó keretet.
Kapusok: Amelia, Piscitelli, RomaVédők: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, YepesKözéppályások: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, SeedorfTámadók: El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.Szerintem ezt a kezdőt láthatjuk majd:
Amelia, Abate-Silva-Yepes/Bonera-Antonini, Aquilani-Ambrosini-Nocerino/Seedorf, Boateng, Pato-Ibrahimovic
Milan-Sziv:
A milannews.it szerint Pato náthás lett, ezért Robinho fog játszani...
Omen:Elég baj...Milan-Sziv:
A milannews.it szerint Pato náthás lett, ezért Robinho fog játszani...
Bizony. A hivatalos oldal is közölte, hogy Pato nem játszik.
"Pato non sarà della partita allo stadio Marassi. A causa di una forma influenzale, l'attaccante rossonero sta lasciando Genova per rientrare a Milano."
Tibai Olivér:Antonini nem rossz a kis- és középcsapatok ellen...szerintem. Majd parázzunk, ha a nagy csapatok ellen is a kezdőben lesz...:)
Nem értem Allegri miért erőlteti Antoninit...
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.