Kecske:
Allegri kijelölte az utazó keretet.
Kapusok: Abbiati, Amelia, RomaVédők: Abate, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, YepesKözéppályások: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van BommelTámadók: Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho.Kimaradók: Seedorf, Inzaghi, Antonini, Gattuso, Flamini, Pato.A Gazzetta szerint Nestának és Nocerinonak figyelniük kell, ha sárgát kapnak, a következő meccset ki kell hagyniuk.A Parma elleni meccshez képest annyi változás lesz, hogy Nesta és Van Bommel visszatérnek a kezdőbe.Ami kérdés maradt még, az az hogy Cassano vagy Robinho, illetve Taiwo vagy Zambrotta kerüljön be a kezdőbe.
(Ezek az információk a sajtótájékoztatóról vannak.)Tehát: Abbiati, Abate-Nesta-Silva-Taiwo/Zambrotta, Aquilani-Van Bommel-Nocerino-Boateng, Cassano/Robinho-Ibrahimovic<font class="Apple-style-span" color="#484848" face="arial">
</font>
andrijcar:ValószÃnűleg Mexes kimaradása a keretbÅ‘l is hasonló okokra vezethetÅ‘ vissza. Allegri nem fogja megbontani az összeszokott Nesta-Silva párost, és ezen a meccsen nem nagyon lesz lehetÅ‘ségünk csak úgy betenni Mexest, mint az elmúlt pár meccsen, ezért inkább a jobb erőállapotban levÅ‘ Bonera-Yepes páros került be a keretbe, akik nem küzdenek meccshiánnyal.
Lehet, hogy a Roma ellen idegenben még nem meri berakni a kezdőbe Taiwot a mester, ezért szerintem Zambrotta kezd a balon.
A többi posztnál én is ezt a kezdőt várom.
sandro1976:A Parma elleni meccset is bokasérülés miatt hagyta ki.
Hála istennek nincs az a botlábú Antonini! Mi van vele amúgy, hogy nincs benne? Vagy rájöttek mekkora balek és azért? Najó azért szÃvesen szÃdtam volna én is meccs után XD
Kecske:pedig már azt hittem, hogy rájöttek mekkora pancsersandro1976:A Parma elleni meccset is bokasérülés miatt hagyta ki.
Hála istennek nincs az a botlábú Antonini! Mi van vele amúgy, hogy nincs benne? Vagy rájöttek mekkora balek és azért? Najó azért szÃvesen szÃdtam volna én is meccs után XD
sandro1976:fejezd már be Antonini szidását, sokan nem szeretjük de nem szidjuk a semmiért és ha lehetne is az emberek képesek türtÅ‘ztetni magukat..és a szidás az nem hosszú ÃÃà -.-
smallcurrant:néha jól esik, de tényleg túlzásba vittemsandro1976:fejezd már be Antonini szidását, sokan nem szeretjük de nem szidjuk a semmiért és ha lehetne is az emberek képesek türtÅ‘ztetni magukat..és a szidás az nem hosszú ÃÃà -.-
gabetti:
Amelia még mindig jobb mint Abbiati,aki már sorozatban szállitja a "lepke" gólókat,amÃg a kispadon 1 olasz világbajnok kapus Amelia ül!!!!!! ErrÅ‘l miért nem beszél senki!?????
gabetti:Jól hangzik! Hány meccsen is szerepelt azon a világbajnokságon? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Amelia rossz kapus, vagy Abbiati jobb nála, csak nehogy már ez legyen az a hangzatos érv , ami alapján neki kéne a kezdőben helyet kapnia..
Amelia még mindig jobb mint Abbiati,aki már sorozatban szállitja a "lepke" gólókat,amÃg a kispadon 1 olasz világbajnok kapus Amelia ül!!!!!! ErrÅ‘l miért nem beszél senki!?????
andrijcar:
Serie A 10. forduló. A még új önmagát keresÅ‘, eddig bukdácsoló Roma vendége lesz a magára találó Milan. A csapatban egymás után épülnek fel a korábbi sérültek, Allegri most már variálhat. A találkozót a DigiSport 18:00-tól élÅ‘ben közvetÃti.
kalocsa:A topic nevében benne van, hogy 10.29., az pedig idén szombatra esik :)andrijcar:
Serie A 10. forduló. A még új önmagát keresÅ‘, eddig bukdácsoló Roma vendége lesz a magára találó Milan. A csapatban egymás után épülnek fel a korábbi sérültek, Allegri most már variálhat. A találkozót a DigiSport 18:00-tól élÅ‘ben közvetÃti.
Esetleg annyi fontos még, hogy szombaton lesz a meccs.
Ibracadabra:Taiwo biztos kezdő lesz mert nincs Antonini. És ha jó lesz akár ki is túrhatja Antininit
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=64782Tegnap este De Rossi Milánóban volt, ha jól értelmezem. Nem semmi fogás lenne ő télen vagy akár nyáron, vele megoldódna a középpályás gondjaink. Gyerünk Galliani.!
A meccsről pedig, remélem a jól bevált középpálya fog kezdeni, és Nesta kezdő lesz akárcsak Taiwo.Nehéz meccset várok de Milan győzelemmel. Tipp 0-2
sandro1976:De van Zambrotta:DIbracadabra:Taiwo biztos kezdő lesz mert nincs Antonini. És ha jó lesz akár ki is túrhatja Antininit
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=64782Tegnap este De Rossi Milánóban volt, ha jól értelmezem. Nem semmi fogás lenne ő télen vagy akár nyáron, vele megoldódna a középpályás gondjaink. Gyerünk Galliani.!
A meccsről pedig, remélem a jól bevált középpálya fog kezdeni, és Nesta kezdő lesz akárcsak Taiwo.Nehéz meccset várok de Milan győzelemmel. Tipp 0-2
Ibracadabra:A Parma ellen is betette, akkor most miért ne? Na majd meglátjuk.sandro1976:De van Zambrotta:DIbracadabra:Taiwo biztos kezdő lesz mert nincs Antonini. És ha jó lesz akár ki is túrhatja Antininit
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.