Omen:Seedorf az utóbbi meccseken pihentetés miatt hiányzott, nem igaz?Még mindig pihenteti Allegri, vagy már valami sérülésről van szó?
A keret:
Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El-Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho
http://www.acmilan.com/it/news/show/136735
(acmilan.com)
Clarence:Omen:Seedorf az utóbbi meccseken pihentetés miatt hiányzott, nem igaz?Még mindig pihenteti Allegri, vagy már valami sérülésről van szó?
A keret:
Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El-Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho
http://www.acmilan.com/it/news/show/136735
(acmilan.com)Elvesztettem a fonalat, vki segÃtsen!
sandro1976:Miért nincs Nesta a keretben?Gondolom pihenteti Allegri, elvégre elég sokat játszott mostanság, ráadásul a Roma ellen már biztosan szükségünk lesz rá...
Zoloka10:Köszönöm a választsandro1976:Miért nincs Nesta a keretben?Gondolom pihenteti Allegri, elvégre elég sokat játszott mostanság, ráadásul a Roma ellen már biztosan szükségünk lesz rá...
Duff:
Egyértelmű: ;)AbbiatiAbate - Bonera . Silva - TaiwoBommel NocerinoBoatengRobinho EmanuelsonIbrahimovic
LASLOGALEAZZI:Mexesben nem is gondolkodsz? ElÅ‘bb, vagy utóbb be kell Å‘t épÃteni, hogy szokhassa a társait, amikor keményebb ellenfél vár a Milanra és nincs Nesta.Valóban, épp itt az ideje, hogy bebizonyÃtsa, mennyire jó utódja lehet majd Nestának, most már volt elég ideje regenerálódni, szóval remélem kezdeni fog és jó teljesÃtménnyel rukkol elÅ‘.
LASLOGALEAZZI:FelÅ‘lem játszhat. Bonera helyett berakhatjuk :) Én amúgy Bonerat is szeretem, szerintem egyáltalán nem rossz, ahogy itt sokan állÃtják. A lényeg, h kipróbálnám ezt a 4-3-3-at. (mellékesen a Barca is ezt a felállást tolja asszem. :D) (de persze nem azért Ãrtam, hogy koppintsuk Å‘ket)Duff:
Egyértelmű: ;)AbbiatiAbate - Bonera . Silva - TaiwoBommel NocerinoBoatengRobinho EmanuelsonIbrahimovicMexesben nem is gondolkodsz? ElÅ‘bb, vagy utóbb be kell Å‘t épÃteni, hogy szokhassa a társait, amikor keményebb ellenfél vár a Milanra és nincs Nesta.
Ibracadabra:Csak, ha Emanuelson helyett Aqua, akkor jön más a felállás. A lényeg az, h kipróbálnám ezt a felállást. Persze értem, te maradnál a középpályás tömörülésnél :)Duff:
Egyértelmű: ;)AbbiatiAbate - Bonera . Silva - TaiwoBommel NocerinoBoatengRobinho EmanuelsonIbrahimovic
Bonera helyett Mexes, és Emanueslon helyett Aquilani. Cass-Robinho csere is belefér attól függ ki van jobb formában.
Duff:Cassano valóban elég megosztó, egyszer nagyon penge mások nem annyira, de Robinho nem volt valami nagy formában a Lecce ellen, Cassano sem de mégis kiosztott 2 gólpasszt, és majdnem még egyet Ibra-nak is.Ibracadabra:Csak, ha Emanuelson helyett Aqua, akkor jön más a felállás. A lényeg az, h kipróbálnám ezt a felállást. Persze értem, te maradnál a középpályás tömörülésnél :)Duff:
Bonera helyett Mexes, és Emanueslon helyett Aquilani. Cass-Robinho csere is belefér attól függ ki van jobb formában.Cassanotól meg már herótom van, egyszerűen nem bÃrom a játékát. Néha jól tolja kifog egy jó napot, de utálom amikor flegmázik, nem fut, szarik az egészbe.
Duff:
Duff:Főleg úgy, hogy nincs is a keretbe nevezve..
Igen valószÃnű megint jön a tré kezdÅ‘, azt Allegri rájön, h ezt megint elcseszte, azt majd menti a menthetÅ‘t a második félidÅ‘ben.Ja azt el is felejtettem, h Ameliát kezdetném. De ennek az esélye olyan 0,01% :)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.