Jó lenne egy győzelemmel felavatni! A mérkőzést a DigiSport vasárnap 20:35-től élőben adja.
FORZA MILAN!

koRi:Abate sérülése súlyosabb a vártnál. Az elkövetkezendő órákban több orvosi vizsgálaton megy keresztül a fiatal hátvéd, majd ezután méghozzák a döntést, hogy játszhat-e a Juventus ellen, vagy pedig kihagyja a találkozót.Na ez nem hiányzott, Ez a sérüléshullám lassan kezd egészen hihetetlen mértéket ölteni :(
Zoloka10:Mire egy delikvens felépül, megsérül helyette kettő...hihetetlen már, komolyan mondom.És a legfőbb probléma, hogy a sérülések 80%-át izom eredetű problémák okozzák. És még nem is az öregjeink, hanem a fiatalok...koRi:Abate sérülése súlyosabb a vártnál. Az elkövetkezendő órákban több orvosi vizsgálaton megy keresztül a fiatal hátvéd, majd ezután méghozzák a döntést, hogy játszhat-e a Juventus ellen, vagy pedig kihagyja a találkozót.Na ez nem hiányzott, Ez a sérüléshullám lassan kezd egészen hihetetlen mértéket ölteni :(
koRi:Zoloka10:Mire egy delikvens felépül, megsérül helyette kettő...hihetetlen már, komolyan mondom.És a legfőbb probléma, hogy a sérülések 80%-át izom eredetű problémák okozzák. És még nem is az öregjeink, hanem a fiatalok...koRi:Abate sérülése súlyosabb a vártnál. Az elkövetkezendő órákban több orvosi vizsgálaton megy keresztül a fiatal hátvéd, majd ezután méghozzák a döntést, hogy játszhat-e a Juventus ellen, vagy pedig kihagyja a találkozót.Na ez nem hiányzott, Ez a sérüléshullám lassan kezd egészen hihetetlen mértéket ölteni :(
Jackoby:
Abbiati
Abate--Nesta--T.Silva--Taiwo
Nocerino--Boateng--AquaJani
Cassano
Ibrahimovic - Sharaawy (Pippo 70.perc)
szaloky:Én is Ãgy gondolom. Hozzátenném, nem szeretném Boatenget a pályán látni, ha nem 100%-os. Nem hiányzik egy újabb sérülés.Jackoby:
Abbiati
Abate--Nesta--T.Silva--Taiwo
Nocerino--Boateng--AquaJani
Cassano
Ibrahimovic - Sharaawy (Pippo 70.perc)
Elképzelhetetlennek tartom, hogy "a kis Fáraó" kezdjen a listavezető otthonában. Lehet, hogy nagy tehetség, de messze van az ő tudása egy ilyen rangadótól.
Ettől függetlenül ennek a felállásnak nem ez a legnagyobb problémája, hanem az, hogy hatalmas melléfogás lenne Van Bommelt kihagyni.
Az én tippem: Abbiati - Bonera, Nesta, Silva, Antonini - Nocerino, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Cassano, Ibra. Ami változhat: Bonera helyett Zambro, és Antonini helyett Taiwo, vagy Zambro. Ha Boa nem tud kezdeni, akkor jöhet Aquilani, de remélem nem jön.
dancho1989:
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/30/Vigyazat_Boateng_lopni_akar_a_shopban/Értem én a viccet, csak nem szeretem! Ezt meg lehetne oldani poénosan, de szerintem ez Ãgy gusztustalan.
prosper:
A holnapi győztes csapat a következő 21 emberből fog kikerülni:Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi.
LoGeN:
Taiwo egészséges, vagy csak csereként lehet rá számÃtani?
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.