no problem.
El Shaarawi: 1-1 így cáfoljon meg mindenki a csapatból.
Duff:Én nem tudom mit látsz Emanuelsonba. (én egy koboldot).
Így, h nincs se Pato se Robinho, szerintem egyértelmű, h Emanuelsonnak meg Sharawynak egyszerre a pályán kell lenni. Egy kis lendületet visz a totyimotyi játékunkba. Emanuelsonnak akadt is 2 helyzete, csak ritkábban játszik, minthogy olimpiát rendeznek, nem csodálom h nem rúgta be. Tetszett a játéka mert legalább hajtott, akart, nem úgy, mint a legtöbben a csapatból. Aki még tetszett az természetesen Sharawy, kicsit ratyin találta el, de így lett tökéletes a lövése :P
Cassano kikerülhetne már a kezdőből, ahogy Seedorf is. Igazából más is kikerülhetne még a kezdőből, csak nemtudnám kivel helyettesíteni, mert nincs jobb. Muszáj lesz igazolni a nyáron (legalább egy irányítót), ha nem akarunk megint beégni a BLben.
Tibo:Elfogult vagyok vele kapcsolatban, ez biztos. De ne mondd, h ne tudná azt nyújtani amit pl. Seedorf.Duff:Én nem tudom mit látsz Emanuelsonba. (én egy koboldot).
Így, h nincs se Pato se Robinho, szerintem egyértelmű, h Emanuelsonnak meg Sharawynak egyszerre a pályán kell lenni. Egy kis lendületet visz a totyimotyi játékunkba. Emanuelsonnak akadt is 2 helyzete, csak ritkábban játszik, minthogy olimpiát rendeznek, nem csodálom h nem rúgta be. Tetszett a játéka mert legalább hajtott, akart, nem úgy, mint a legtöbben a csapatból. Aki még tetszett az természetesen Sharawy, kicsit ratyin találta el, de így lett tökéletes a lövése :P
Cassano kikerülhetne már a kezdőből, ahogy Seedorf is. Igazából más is kikerülhetne még a kezdőből, csak nemtudnám kivel helyettesíteni, mert nincs jobb. Muszáj lesz igazolni a nyáron (legalább egy irányítót), ha nem akarunk megint beégni a BLben.
A legviccesebb mikor irányító középpályást akarnak vele játszatni.
A meccshez igazából jó lesz ez az egy pont, én nem vagyok elkeseredve.
Ami egyedül bosszant, hogy mindenki a seggén veszi a levegőt, ennyire a tavaszra gyúrtunk?
Majd feljövünk, mint a talajvíz.
Duff:
Tibo:Elfogult vagyok vele kapcsolatban, ez biztos. De ne mondd, h ne tudná azt nyújtani amit pl. Seedorf.
Duff:Én nem tudom mit látsz Emanuelsonba. (én egy koboldot).
A legviccesebb mikor irányító középpályást akarnak vele játszatni.
A meccshez igazából jó lesz ez az egy pont, én nem vagyok elkeseredve.
Ami egyedül bosszant, hogy mindenki a seggén veszi a levegőt, ennyire a tavaszra gyúrtunk?
Majd feljövünk, mint a talajvíz.
Patya:
Jó lesz az 1 pont??
Hát én valahogy nem tudok tapsikolni örömömben, hogy újra X-eltünk otthon... Abbiati nevét imába foglalhatjuk, újfent..
Kezet csókolhatunk az Internek, a Juvénak és a Napolinak is, hogy leadták a meccset, szívességet téve nekünk, hogy ne húzzanak el mégjobban.
A játékosok kondíciója meg aggasztó, nagyon aggasztó.
Shaarawy góljának örülök egyedül.
3 meccs 4 rúgott, 6 kapott. elgondolkodtató.
Egy szó, mint száz, még mindig erőtlen és gyenge a csapat. Nem ezt szoktam meg az előző idényben. Cesena-Juve-Palermo 3-as jön, 9 pont kell ha akarunk valamit idén.
Tibo:Erre gondoltam énis, h Seedorfnak elég heti 1 meccs. Sőt... Láthatóan nem kéne őt erőltetni minden meccsen, mást is lehet játszatni a helyén, mert amikor a seggén veszi a levegőt a 20. percben, egy fadarabot is beállíthatnánk helyette.Patya:
Jó lesz az 1 pont??
Hát én valahogy nem tudok tapsikolni örömömben, hogy újra X-eltünk otthon... Abbiati nevét imába foglalhatjuk, újfent..
Kezet csókolhatunk az Internek, a Juvénak és a Napolinak is, hogy leadták a meccset, szívességet téve nekünk, hogy ne húzzanak el mégjobban.
A játékosok kondíciója meg aggasztó, nagyon aggasztó.
Shaarawy góljának örülök egyedül.
3 meccs 4 rúgott, 6 kapott. elgondolkodtató.
Egy szó, mint száz, még mindig erőtlen és gyenge a csapat. Nem ezt szoktam meg az előző idényben. Cesena-Juve-Palermo 3-as jön, 9 pont kell ha akarunk valamit idén.
Amilyen kondiban van a csapat és amilyen hiányosságokkal és sérültekkel rendelkezik jelenleg, nos az 1 pont igen is sokat fog érni.
Duff:
A két holland között zongorázni lehet a különbséget.
Seedorf heti két meccset nem bír, 100% os-an teljesíteni,de minden elismerést megérdemel és a kis lábujjában több van, mint Emanuelsonba valaha lesz.
Ma például kapitányhoz méltóan játszott.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.