Zoloka10:Remélem igazad lesz:D
Remélem most is úgy játszunk majd ellenük, mint a legutóbbi mérkőzésünkön, még 2011 februárjában, amikor Pato gólt lőtt és gólpasszt adott Prince-nek, Ibra pedig büntetőből volt eredményes.
Érdekes, hogy a fogadóirodák közül egyetlenegy sem lát nagyobb esélyt arra, hogy a Milan elhoz 3 pontot a Napoli otthonából, mindegyik a Napoli hazai gyÅ‘zelmét tartja- ha nem is sokkal- valószÃnűbbnek.Van olyan fogadóiroda is , amely 3.10-es szorzót ad a Milan gyÅ‘zelemre, szóval Uraim, nyugodtan tegyék meg tétjeiket, most lehet jól keresni :D
Zoloka10:Érdekes az a mentalitás a fogadóirodák részérÅ‘l. Szerintem ha nem is simán-de nyerni fogunk ellenük. Ibra és Prince kiesése nagy veszteség, de most mind a kettejüknek van minÅ‘ségi pótléka Ãgy nem lesz gond. ErÅ‘s a Napoli, de minden tekintetben mögöttünk járnak.
Remélem most is úgy játszunk majd ellenük, mint a legutóbbi mérkőzésünkön, még 2011 februárjában, amikor Pato gólt lőtt és gólpasszt adott Prince-nek, Ibra pedig büntetőből volt eredményes.
Érdekes, hogy a fogadóirodák közül egyetlenegy sem lát nagyobb esélyt arra, hogy a Milan elhoz 3 pontot a Napoli otthonából, mindegyik a Napoli hazai gyÅ‘zelmét tartja- ha nem is sokkal- valószÃnűbbnek.Van olyan fogadóiroda is , amely 3.10-es szorzót ad a Milan gyÅ‘zelemre, szóval Uraim, nyugodtan tegyék meg tétjeiket, most lehet jól keresni :D
Ibracadabra:Én is ezt a kezdőt küldeném pályára, ha lehetne. Urby csereként Seedorf/Aquilani helyére szinte biztos, hogy beáll. Shaarawy-ba nem vagyok biztos, de reménykedek, hogy láthassam Pato mellett a csatársorban, akár csak az utolsó 5-10 percben is.
http://www.rossoneriblog.com/2011/09/17/s-s-c-napoli-ac-milan-the-rossoneri-squad/A Milan kerete.Taiwo már kezdőként kaphat szerepet? Ibra, Boateng, Robinho? Mikor térhetnek vissza a keretbe?Az én kezdőm ez lenne:Abbiati - Abate - Nesta - T.Silva - Taiwo - V.Bommel - Nocerino - Seedorf - Aquilani - Cassano - PatoUrby vagy Shaarawy is kezdhetne. Fontos emberek hiányoznak, de remélem Pato egy jó napot fog ki akkor nyerünk.! Forza!
Ibracadabra:Boateng és Robinho a negyedik, Ibrahimovic a hatodik fordulóban térhet vissza. Rajtuk kÃvül Gattuso a negyedik, Mexés és Ambrosini a hetedik, Pippo Inzaghi pedig a hatodik! fordulóban térhet vissza.
http://www.rossoneriblog.com/2011/09/17/s-s-c-napoli-ac-milan-the-rossoneri-squad/A Milan kerete.Taiwo már kezdőként kaphat szerepet? Ibra, Boateng, Robinho? Mikor térhetnek vissza a keretbe?Az én kezdőm ez lenne:Abbiati - Abate - Nesta - T.Silva - Taiwo - V.Bommel - Nocerino - Seedorf - Aquilani - Cassano - PatoUrby vagy Shaarawy is kezdhetne. Fontos emberek hiányoznak, de remélem Pato egy jó napot fog ki akkor nyerünk.! Forza!
JoKeR:Köszi az infót!Ibracadabra:Boateng és Robinho a negyedik, Ibrahimovic a hatodik fordulóban térhet vissza. Rajtuk kÃvül Gattuso a negyedik, Mexés és Ambrosini a hetedik, Pippo Inzaghi pedig a hatodik! fordulóban térhet vissza.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Milan/
Tibo:Remélem El Shaarawy kap 30 percet legalább.Én is ebben reménykedem, bár sajnos nem látok rá igazán sok esélyt. De legyen Ãgy és meglátjuk, hogy most is lesz-e olyan jó, mit azon a barátságos mérkÅ‘zésen... :D
Igazából kÃváncsi vagyok rá, mert Pato nyilatkozata a héten felcsigázott.
Ebben ugye, azt mondta,hogy jobb lesz az egyiptomi mint Å‘ maga:)
Legyen Ãgy:)
Jackoby:nekem tetszik eza keret abban az esetben, ha Taiwot kÃmélni akarja a mester, mert Inler, Hamsik, Lavezzi, Pandev és persze Cavani nagy bajt okozhat a bal oldalon a csapatnak ha Antoninire bÃzzák..de cáfoljon rám a srác és legyen jó meccse ;) Forza Milan!
A csapat utazó kerete:
Kapusok - Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma;
Védők - Ignazio Abate, Luca Antonini, Daniele Bonera, Alessandro Nesta, Taye Taiwo, Thiago Silva, Mario Yepes;
Középpályások - Alberto Aquilani, Urby Emanuelson, Antonio Nocerino, Clarence Seedorf, Mattia Valoti, Mark van Bommel, Adria Carmona;
Támadók - Antonio Cassano, Stephan El Shaarawy, Simone Andrea Ganz, Alexandre Pato.
3 Új arc.. esetleg valakinek van infója róluk? Ganz bemutatkozására van esély, mivel a kis fáraón kÃvül nincs más csatár!
A kezdő csapat! (Hivatalos)
Christian Abbiati
Ignazio Abate - Alessandro Nesta - Thiago Silva - Luca Antonini
Antonio Nocerino - Mark van Bommel - Clarence Seedorf
Alberto Aquilani
Alexandre Pato - Antonio Cassano.
smallcurrant:Cavani megsérült a city ellen,sztem nem fog kezdeni!
nekem tetszik eza keret abban az esetben, ha Taiwot kÃmélni akarja a mester, mert Inler, Hamsik, Lavezzi, Pandev és persze Cavani nagy bajt okozhat a bal oldalon a csapatnak ha Antoninire bÃzzák..de cáfoljon rám a srác és legyen jó meccse ;) Forza Milan!
milanos:remélem Aquilani lesz az irányÃtó nem pedig Seedorf. Aqua kevésbé jól védekezik mint az öreg, de dinamikusabb a támadásokban, szóval logikus is lenne.
A hivatalos kezdőcsapatok:Napoli:De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; CavaniMilan:Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Seedorf; Pato, Cassano.(acmilan.com)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.