zolinagy:Nem lesz könnyü mecs! Pláne hogy a fejükbe azért ott van a Barca elleni BL meccs. De remélem megmutatjuk hogy mennyire profik vagyunk!Valóban nem lesz az, ezt mutatja az is, hogy a Lazio ellen 2009 novemberében győztünk utoljára, azóta mindössze 3 döntetlent sikerült elérnünk ellenük. Az is becsülendő lenne, ha nem kapnánk gólt a rómaiaktól, mert bár távozott Floccari és Zarate is a klubtól, a helyükre Miroslav Klose és Djibril Cissé érkezett. Szerintem győzni fogunk, a kezdőnkre nagyon kíváncsi leszek. ;)
Zoloka10:Fogadnék, hogy az újak közül egyelőre senki se kap szerepet kezdőként. Szóval marad a szokásos tavalyi taktika.
zolinagy:Nem lesz könnyü mecs! Pláne hogy a fejükbe azért ott van a Barca elleni BL meccs. De remélem megmutatjuk hogy mennyire profik vagyunk!Valóban nem lesz az, ezt mutatja az is, hogy a Lazio ellen 2009 novemberében győztünk utoljára, azóta mindössze 3 döntetlent sikerült elérnünk ellenük. Az is becsülendő lenne, ha nem kapnánk gólt a rómaiaktól, mert bár távozott Floccari és Zarate is a klubtól, a helyükre Miroslav Klose és Djibril Cissé érkezett. Szerintem győzni fogunk, a kezdőnkre nagyon kíváncsi leszek. ;)
Muad-dib:Nyernél.Zoloka10:Fogadnék, hogy az újak közül egyelőre senki se kap szerepet kezdőként. Szóval marad a szokásos tavalyi taktika.
Zoloka10:Legutóbb még játszott a válogatottban és ma is fog de ez nem zárja ki, hogy a hétvégéig nem sérülhet le ( jó lenne ha elkerülnék a sérülések, már volt elégszer )...:Dpajaca:Aquilani nem sérült véletlen??Nem, Aquilani bevethető , utoljára májusban volt sérült azt hiszem.
ettore:http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Milan/
Mikor lesz kerethirdetés? Kíváncsi vagyok, nevezi-e Allegri El Shaarawy-t..
Kecske:
Robinho sérült, Zambrotta és Antonini játéka kérdéses, Ibra játszani fog, El Sharaawy a padon kezd.A keretbe be fog kerülni Aquilani és Nocerino is, az egyikük akár a kezdőben is helyet kaphat. Allegri kiemelte, hogy Nocerino egy olyan csapatból érkezett, ami hasonló felállásban játszik, így őt könnyű lesz beépíteni a csapatba.(acmilan.com)akk. lehet Bonera lesz bal védő...hát rem. nem lesz belőle kárunk, a Fáraónak örülök, rem. Aqu. kezd mert Ő elvileg majdnem minden poszton a kp-n hasznos a csapatnak..de így vagy úgy a meccset be kell húzni és nem fél vállról venni... Nocerino-ra kíváncsi vagyok, rem. okosan igazoltak a vezetőink..Forza Milan!!!
Kecske:Ezek alapján nem nehéz kideríteni, hogy feltehetőleg Nocerino kerül majd be a kezdőbe, míg Aqua és El Shaarawy csere lesz csak. Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy utóbbi kettőnek milyen szerepet szán majd. Főleg a Fáraó játéka érdekel mert még mindig csak ötperces best of jellegű videón sikerült csak megfigyelnem. Remélem, hogy lehetőséghez jut majd a Lazio ellen, hogy tudjuk hol is tart jelenleg.
Robinho sérült, Zambrotta és Antonini játéka kérdéses, Ibra játszani fog, El Sharaawy a padon kezd.A keretbe be fog kerülni Aquilani és Nocerino is, az egyikük akár a kezdőben is helyet kaphat. Allegri kiemelte, hogy Nocerino egy olyan csapatból érkezett, ami hasonló felállásban játszik, így őt könnyű lesz beépíteni a csapatba.(acmilan.com)
smallcurrant:Balbekkbe ott van Taiwo...Kecske:
Robinho sérült, Zambrotta és Antonini játéka kérdéses, Ibra játszani fog, El Sharaawy a padon kezd.A keretbe be fog kerülni Aquilani és Nocerino is, az egyikük akár a kezdőben is helyet kaphat. Allegri kiemelte, hogy Nocerino egy olyan csapatból érkezett, ami hasonló felállásban játszik, így őt könnyű lesz beépíteni a csapatba.(acmilan.com)akk. lehet Bonera lesz bal védő...hát rem. nem lesz belőle kárunk, a Fáraónak örülök, rem. Aqu. kezd mert Ő elvileg majdnem minden poszton a kp-n hasznos a csapatnak..de így vagy úgy a meccset be kell húzni és nem fél vállról venni... Nocerino-ra kíváncsi vagyok, rem. okosan igazoltak a vezetőink..Forza Milan!!!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.