milanfan:
szaloky:
Slevien:
Flamini nélkül rém gyenge a középpálya.
Ezekért a mondatokért érdemes a Fórumunkat olvasni. Egyedülálló, kreatÃv, szenzációs gondolatok!
Mi baj van vele? Attól mert a középpálya nagyrészt nélküle meg tudott nyerni egy egész szezont, még nem biztos, hogy egy meccsre elég lesz. Teljesen logikus :))
A nagyrészt nélküle nem egészen biztos, hogy úgy van, ahogy gondolod. Egyébként lehet itt gúnyos megjegyzéseket tenni, bár az ilyen hozzászólások a kommentelÅ‘t minÅ‘sÃtik. Az idÅ‘ múlásával egyre lassúbb, körülményesebb, enerváltabb ez a középpálya, a szenátorokkal. Flamini nem azért van, hogy szÃnezze a játékot, Å‘ azért van, hogy két ember helyett fusson, harcoljon, valamint folyamatosan felér a támadásokhoz és a passzjátéka megbÃzható. A rém gyenge kifejezés kicsit túlzás volt, de véleményem szerint Flaminivel igen is erÅ‘sebb a középpályánk. Egy jó pár éve olvasom ezt a fórumot, mostanában engem is elszomorÃt a sok épÃtÅ‘jellegűnek nem nevezhetÅ‘ komment, de én egyszer nem reagáltam úgy, ahogy ti. Szerintem Flamininek helye van a kezdÅ‘ben, szerintetek meg nincs. Normálisan is meg lehetne fogalmazni, ha valami nem tetszik. További szép napot és hosszú életet kÃvánok nektek, mert megérdemlitek! :)
Elküldve: 2011.08.03. 08:46
#