andrijcar:Akkor én meg egy dögunalmas 0-0t, vagy egy szenvedős 1-0,2-0-t jósolok az Udinek :)
Holnapra egy Pirlo-Gattuso-Ambrosini.Seedorf középpályát jósolok. :)
Utoljára összeállhat a négyes.
Duff:Én is egy Pirlo, Gattuso, Ambro, See középpályás sort tippelnék a meccsre, hiszen 4-ből 3-nak ez lehet az utolsó meccse piros-feketében. És jelen pillanatban inkább nézem őket a pályán, mint Flaminit meg Emanuelsont.andrijcar:Akkor én meg egy dögunalmas 0-0t, vagy egy szenvedős 1-0,2-0-t jósolok az Udinek :)
Álljon össze egy Flamini-Emanuelson-Boateng-Robi-Pato-Ibra 6os. Olyan még sose volt, most már ugyis mind1. Lehet, h nem lenne olyan stabil a középpálya, de szerintem több gólt is rugnánk... Most ki lehetne próbálni. De úgyse fogjuk... -_-
szcsaba95:Én viszont nem nézném a 4 szenátort együtt, nem tetszene, ha Isla, Sanchez vagy a hasonló villámléptű átszáguldana a középpályánkon, mint az odavágón...Duff:Én is egy Pirlo, Gattuso, Ambro, See középpályás sort tippelnék a meccsre, hiszen 4-ből 3-nak ez lehet az utolsó meccse piros-feketében. És jelen pillanatban inkább nézem őket a pályán, mint Flaminit meg Emanuelsont.andrijcar:Akkor én meg egy dögunalmas 0-0t, vagy egy szenvedős 1-0,2-0-t jósolok az Udinek :)
Álljon össze egy Flamini-Emanuelson-Boateng-Robi-Pato-Ibra 6os. Olyan még sose volt, most már ugyis mind1. Lehet, h nem lenne olyan stabil a középpálya, de szerintem több gólt is rugnánk... Most ki lehetne próbálni. De úgyse fogjuk... -_-
bence3434:
Didac kezdeni fog! http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=52994
bence3434:na ennek a hírnek ritka mód örülök, végre láthatjuk a mi spanyol palántánkat játszani, de rem. Urby fiú is szóhoz jut és megmutatja a drágalátos vezetőségünknek, h itt vok nem kell ide bal szélső...
Didac kezdeni fog! http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=52994
Gasbert:Ibrahimovic mért nincs a keretben? Már a Cagliari ellen se volt.
Keret: Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Didac Vilà, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Inzaghi, Pato, Robinho.
nani987:Állítólag vlmi sérüléssel küszködik.Gasbert:Ibrahimovic mért nincs a keretben? Már a Cagliari ellen se volt.
Keret: Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Didac Vilà, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Van Bommel, Cassano, Inzaghi, Pato, Robinho.
AdamG:Ja, értem köszi a választ.nani987:Állítólag vlmi sérüléssel küszködik.Gasbert:Ibrahimovic mért nincs a keretben? Már a Cagliari ellen se volt.
nani987:A Cagliari elleni meccs előtt autóbalesete volt.AdamG:Ja, értem köszi a választ.nani987:Állítólag vlmi sérüléssel küszködik.Gasbert:Ibrahimovic mért nincs a keretben? Már a Cagliari ellen se volt.
Banksy:Viccesek ezek az aprócska sérülések:) Bezzeg ha az Interrel játszanánk holnap, egyből egészséges lenne. Félreértés ne essék, nincs ezzel baj, legalább lehet variálni és lehetőséget adni másoknak.
Boka sérülés miatt nincs nevezve a mérkőzésre Ibrahimovic. Egyébként remélem Emmanuelson kezdő lesz mert szerintem nem rossz játékos. De legalább Boateng ott lesgyen a kezdőben :)
UDINESE (3-5-2) All. Guidolin: Handanovic, Benatia, Zapata, Domizzi; Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero; Sanchez, Di Natale.
A disposizione: Belardi, Angella, Pasquale, Badu, Abdl, Denis, Corradi.
MILAN (4-3-1-2) All. Allegri: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Nesta, Didac Vilà; Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Cassano, Pato.
A disposizione: Amelia, Nesta, Zambrotta, Emanuelson, Ambrosini, Strasser, Robinho.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.