Duff:Bár ez csak 10 perc, de azért jó nézni ahogy ünnepelnek, főleg Boat műsorát! :)
Ha vhol fenn van a teljes ünneplés azt légyszi vki linkelje, mert a stream már nem adta
szabby7:Maximálisan egyetértek, a scudetto R80 érdeme is, így őt is illett volna meghívni a tegnapi derbire (pl. Hajnalt is meghívta állítólag a Dortmund az ünneplésre, pedig nem játszott egy percet sem).
lufballon: a hosszas játékos értékelésedhez (ami egyébként úgy nagyjából rendben van) csak annyit fűznénk hozzá, hogy ha már D. Vilat, Onyewut, Montelongot említjük akik ilyen olyan okokból gyakorlatilag semmit sem tudtak hozzárakni ehhez a bajnokí címhez, de említhetnénk Legrot, Jankut, Oddot is, akik alig alig kaptak szerepet a szezonban akkor van még valaki aki szerintem említést érdemel. Lehet nem sokan vagyunk így ezzel, de Én megköszönném Ronaldinhonak is azt a fél szezont, amit itt töltött. Ha nem is tudta hátán vinni a csapatot, de azért volt egy két meccs úgy gondolom amikor a 3 pont megszerzésében Ő is vastagon benne volt. Én azt is szívesen láttam volna ha egy szép gesztus gyanánt meghívják a tegnapi ünnepségre. Van ez említett játékosokkal együtt véve közel 10 olyan kerettag, vagy volt kerettag akik összesen nem raktak hozzá annyit mint Dinho egymaga az ősszel. Persze említhetnénk Borriellot is aki az első meccsen még itt játszott, vagy talán még Huntellaar is itt volt akkor, de Ők egy meccs erejéig voltak a szezon kezdetén, ellenben Dinhoval, akit bár hamar elfeledtünk, de csak lehúzott itt egy fél szezont idén is, és mondjuk a gólpasszai vagy gólja a Bl-ben csak értek valamit. Én a látványos cseleit is hiányolom mondjuk, de ez már magánügy természetesen...
lufballon:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/elkepeszto-moonwalk-a-san-siroban-boatengtol-2077536?nocache
ezt főoldalra!!!!hatalmas!
ettore:Egyet értek ténleg megérdemelte volna hogy meghívják!Sajnálom hogy akkor ment ell amikor végre nyert vallamit a csapat.szabby7:Maximálisan egyetértek, a scudetto R80 érdeme is, így őt is illett volna meghívni a tegnapi derbire (pl. Hajnalt is meghívta állítólag a Dortmund az ünneplésre, pedig nem játszott egy percet sem).
lufballon: a hosszas játékos értékelésedhez (ami egyébként úgy nagyjából rendben van) csak annyit fűznénk hozzá, hogy ha már D. Vilat, Onyewut, Montelongot említjük akik ilyen olyan okokból gyakorlatilag semmit sem tudtak hozzárakni ehhez a bajnokí címhez, de említhetnénk Legrot, Jankut, Oddot is, akik alig alig kaptak szerepet a szezonban akkor van még valaki aki szerintem említést érdemel. Lehet nem sokan vagyunk így ezzel, de Én megköszönném Ronaldinhonak is azt a fél szezont, amit itt töltött. Ha nem is tudta hátán vinni a csapatot, de azért volt egy két meccs úgy gondolom amikor a 3 pont megszerzésében Ő is vastagon benne volt. Én azt is szívesen láttam volna ha egy szép gesztus gyanánt meghívják a tegnapi ünnepségre. Van ez említett játékosokkal együtt véve közel 10 olyan kerettag, vagy volt kerettag akik összesen nem raktak hozzá annyit mint Dinho egymaga az ősszel. Persze említhetnénk Borriellot is aki az első meccsen még itt játszott, vagy talán még Huntellaar is itt volt akkor, de Ők egy meccs erejéig voltak a szezon kezdetén, ellenben Dinhoval, akit bár hamar elfeledtünk, de csak lehúzott itt egy fél szezont idén is, és mondjuk a gólpasszai vagy gólja a Bl-ben csak értek valamit. Én a látványos cseleit is hiányolom mondjuk, de ez már magánügy természetesen...
Serie A 37. forduló
Milan-Cagliari 4-1
San Siro, Milánó
Vezette: Ciampi
Gólszerző: Robinho 22. 35., Gattuso 24. , Seedorf 77. illetve Cossu 38.
Milan: Abbiati – Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta – Emanuelson, Ambrosini (Pirlo 46.), Gattuso (Flamini 61.) – Seedorf – Robinho, Pato (Inzaghi 82.)
Cagliari: Agazzi – Perico (Ariaudo 78.), Astori, Canini, Agostini – Biondini, Nain’an, Missiroli (Ragatzu 59.) – Cossu (Cepp’ini 91.), Lazzari – Acqu’ca
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.