Seba:Seedorf szerintem iszonyat fáradt lesz. Gyors egymásutánban ez lesz a 3. meccse, nem hiszem, hogy sok hasznosat tudna csinálni. Bár az is tény, hogy nem nagyon van jelenleg alternatÃvája, mert Pirlo még frissen sem ér annyit jelenleg -sajnos-, Flamini-vel pedig túlzottan védekezÅ‘ mentalitású lenne a csapat.
Abbiati-Abate, Silva, Yepes, Zambrotta-Gattuso, Van Bommel, Seedorf-Boateng-Robinho, Cassano
A Gazzetta szerint...
Kahy:Seedorf helyett játsszon egyértelműen Emanuelson, nem kicsit feljavult a játékunk amikor beállt See helyett a Palermo ellen. Nem azt mondom, h See helyére, mert oda Boatenget raknám. De egy Fla-Ema-Boa-Bommel 4es nem lenne rossz. sÅ‘t... Elöl meg Robi+Ibra. Ez lenne a legjobb szerintem ^^Seba:Seedorf szerintem iszonyat fáradt lesz. Gyors egymásutánban ez lesz a 3. meccse, nem hiszem, hogy sok hasznosat tudna csinálni. Bár az is tény, hogy nem nagyon van jelenleg alternatÃvája, mert Pirlo még frissen sem ér annyit jelenleg -sajnos-, Flamini-vel pedig túlzottan védekezÅ‘ mentalitású lenne a csapat.
Abbiati-Abate, Silva, Yepes, Zambrotta-Gattuso, Van Bommel, Seedorf-Boateng-Robinho, Cassano
A Gazzetta szerint...
Duff:Ez valóban nem lenne rossz ha Ibra nem lenne eltiltva! :(Kahy:Seedorf helyett játsszon egyértelműen Emanuelson, nem kicsit feljavult a játékunk amikor beállt See helyett a Palermo ellen. Nem azt mondom, h See helyére, mert oda Boatenget raknám. De egy Fla-Ema-Boa-Bommel 4es nem lenne rossz. sÅ‘t... Elöl meg Robi+Ibra. Ez lenne a legjobb szerintem ^^Seba:Seedorf szerintem iszonyat fáradt lesz. Gyors egymásutánban ez lesz a 3. meccse, nem hiszem, hogy sok hasznosat tudna csinálni. Bár az is tény, hogy nem nagyon van jelenleg alternatÃvája, mert Pirlo még frissen sem ér annyit jelenleg -sajnos-, Flamini-vel pedig túlzottan védekezÅ‘ mentalitású lenne a csapat.
A Gazzetta szerint...
Duff:SzÃvesen látnám én is a másik hollandot a kezdÅ‘ben, csak ismerve az eddigi szokásokat, meglepÅ‘dnék rajta, ha 20 percnél többet töltene a pályán. :/
Seedorf helyett játsszon egyértelműen Emanuelson, nem kicsit feljavult a játékunk amikor beállt See helyett a Palermo ellen. Nem azt mondom, h See helyére, mert oda Boatenget raknám. De egy Fla-Ema-Boa-Bommel 4es nem lenne rossz. sőt... Elöl meg Robi+Ibra. Ez lenne a legjobb szerintem ^^
Forza Milan:Bár ez most itt off, de itt a link a kérdésedre válaszolva. Itt minden okosságot megtalálsz
Sziasztok én új tag vagyok és most regisztráltam be.Lenne egy kérésem hozzátok mivel nekem nincs digim ezért nem tudom hol nézni a Milan meccseket és szeretném,ha tudna valaki adni egy linket ahol tudnám nézni a meccset.
roltchi:
Iszonyú nehéz meccs lesz ez, én azt mondom. Robi és Cassano elől... és a kiesés ellen küzdő csapat a bajnokesélyes ellen...
Pippo mikor gyógyul fel? Tudja valaki???
freakapotamous:Nagyon örülnék, ha nem lenne igazam.:) Várjuk vissza szeretettel.roltchi:
Iszonyú nehéz meccs lesz ez, én azt mondom. Robi és Cassano elől... és a kiesés ellen küzdő csapat a bajnokesélyes ellen...
Pippo mikor gyógyul fel? Tudja valaki???
A Bologna ellen már játszhat a következő héten! Remélem vág még 1-2 gólt idén, esetleg eldönti a bajnokságot vagy a kupát ;)
http://www.rossoneriblog.com/2011/04/22/inzaghi-could-return-next-week/
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=50752
Allegri mondókájából a lényeg...
Ha megfelelő felfogásban lépünk pályára, jók az esélyeink. Csak rajtunk múlik.
A szezon ezen szakaszában a motiváció felülkerekedik a fáradtságon.
Forrást nem tudok, de a csapat vonattal(!) utazott el a közeli Bresciába:jó buli lehet egy Milan expressz:)
fuzz:Antonini szintén jobb lábas, Zambrotta viszont a bal lábával tud úgy beadni, mint Luca barátunk a jobbal... Továbbá, ha kontrázik a Brescia, akkor Zambrotta védekezésben is sokkal hasznosabb, mint Antonini.
Ez tipikusan az a meccs lesz amikor a Brescia védekezni fog, mert nekik még az x- is jó. És ilyenkor fognak rá állni az ellentámadásos módszerre. Nem embereket fognak majd, hanem területet védekeznek. Csak a két csatárt Robinho-t, Cassan-ot fogják majd. Boateng lesz a két csatár mögött Å‘ rá meg 2 ember fog jutni. És ezért ma a nyerÅ‘ taktika az a lassú labda játék lenne. Seedorf,V.Bommal, Gattuso hármas szerintem ma jól tudna működni a középpályán. A legfontosabb, hogy nyomást gyakoroljunk a Brescia-ra és a lehetÅ‘ leghamarabb tudjunk gólt szerezni. Én ma nem Zambrottát hanem Antoninit kezdetném a bal szélen. Ugyan is ez döntÅ‘ lehet, hogy a két szélsÅ‘ hátvéd, hogy tud majd felérni a támadásokkal, és megpróbálni ember fölényt kialakÃtani. És Zambrotta jobb lábas bal hátvédnek ezért nem Å‘t tenném ma be, és Antonini ma szabadon rohangálhat ott a bal szélen! De lehet, hogy kitámad a Brescia, de erre kicsi a valószÃnűség, hiszen ez a vesztük lenne. Mert Robinho rendkÃvül gyors elöl és Boateng sem a lassúságáról hÃres, ezért erre kevés valószÃnűséget adnék. Szerintem 2 vagy 3:0-ra nyerünk ma. Ez a meccs kulcsfontosságú a bajnoki cÃmért folyó küzdelembe. Forza Milan!!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.