godom: Ibrát némileg visszavontabb szerepkörbe raknám, olyan Eto'o-féle pozícióba Pato pedig a két belső védővel jól ellene. Az ívelgetős játékot remélem elfelejtik a srácok, egy pár belefér, de ne erről szóljon már a dolog.Szerintem viszont Ibrának kellene középen őrlödni a két védő között,mert ha a Kacsát sokat rugdossák (ami nagyon valószínű) akkor elveszíti a játékkedvét és nem sokat tudunk vele kezdeni.Fizikálisan a svédnek jobban fekszik ez a fajta játék.Én Ibrát centerbe játszatnám és mögötte a Pato-Boateng kettős építené a támadásokat.A középpályán a van Bommel-Gattuso párost erőltetném,és Seedorf irányítaná a csapatot.Tudom,hogy túl támadó szellemű és néhány poszton fenntartással kezelendő a felállásom,de a 3 pontért kell Firenzébe játszanunk és meg kell mutatnunk,hogy idegenben is tudunk támadó focit játszani.
bundy78:Igazad van amit írtál hogy Ibra fizikuma jobban megfelel egy centernek csak az a baj hogy míg Ibrának megy a visszavont szerepkör(pl. ellenünk is) addig valami miatt a kacsának nem!Allegri már sokszor próbálta ezt és mindig nagyon halovány volt akkor a támadójátékunk.Mint a Brazil válogatottban Pato akkor él ha a gól lövés a feladata!Na és akkor megint előjön a problém hogy ha Ibra és Pato nem tudnak együtt játszani akkor ki kezdjen!Nézzétek meg azokat a meccseket ahol Ibra-Pato kettes fent volt mi a mérlegünk!godom: Ibrát némileg visszavontabb szerepkörbe raknám, olyan Eto'o-féle pozícióba Pato pedig a két belső védővel jól ellene. Az ívelgetős játékot remélem elfelejtik a srácok, egy pár belefér, de ne erről szóljon már a dolog.Szerintem viszont Ibrának kellene középen őrlödni a két védő között,mert ha a Kacsát sokat rugdossák (ami nagyon valószínű) akkor elveszíti a játékkedvét és nem sokat tudunk vele kezdeni.Fizikálisan a svédnek jobban fekszik ez a fajta játék.Én Ibrát centerbe játszatnám és mögötte a Pato-Boateng kettős építené a támadásokat.A középpályán a van Bommel-Gattuso párost erőltetném,és Seedorf irányítaná a csapatot.Tudom,hogy túl támadó szellemű és néhány poszton fenntartással kezelendő a felállásom,de a 3 pontért kell Firenzébe játszanunk és meg kell mutatnunk,hogy idegenben is tudunk támadó focit játszani.
nesta1316:Igaz,viszont Patonak meg nem megy egyedül középen;itt lép be a képbe,hogy a széleken kellene széthúzni az ellenfél védelmét,ami Abate oldalán megoldható,de a másik szárnyon nem nagyon van erre a feladatra bevethető emberünk.Talán Emmanuelson,de akkor meg vagy a védelmünk gyengül,ha védőként játszik;vagy a középpályás védekezésünk,ha szélsőként.Nehéz kérdés,de inkább támadó taktikával lépjünk fel,nyerni kell!bundy78:Igazad van amit írtál hogy Ibra fizikuma jobban megfelel egy centernek csak az a baj hogy míg Ibrának megy a visszavont szerepkör(pl. ellenünk is) addig valami miatt a kacsának nem!Allegri már sokszor próbálta ezt és mindig nagyon halovány volt akkor a támadójátékunk.Mint a Brazil válogatottban Pato akkor él ha a gól lövés a feladata!Na és akkor megint előjön a problém hogy ha Ibra és Pato nem tudnak együtt játszani akkor ki kezdjen!Nézzétek meg azokat a meccseket ahol Ibra-Pato kettes fent volt mi a mérlegünk!godom: Ibrát némileg visszavontabb szerepkörbe raknám, olyan Eto'o-féle pozícióba Pato pedig a két belső védővel jól ellene. Az ívelgetős játékot remélem elfelejtik a srácok, egy pár belefér, de ne erről szóljon már a dolog.Szerintem viszont Ibrának kellene középen őrlödni a két védő között,mert ha a Kacsát sokat rugdossák (ami nagyon valószínű) akkor elveszíti a játékkedvét és nem sokat tudunk vele kezdeni.Fizikálisan a svédnek jobban fekszik ez a fajta játék.Én Ibrát centerbe játszatnám és mögötte a Pato-Boateng kettős építené a támadásokat.A középpályán a van Bommel-Gattuso párost erőltetném,és Seedorf irányítaná a csapatot.Tudom,hogy túl támadó szellemű és néhány poszton fenntartással kezelendő a felállásom,de a 3 pontért kell Firenzébe játszanunk és meg kell mutatnunk,hogy idegenben is tudunk támadó focit játszani.
Ronaldoalegjobb:Pirloról ugye már a múlt héten jött a hír, hogy felépült, de azóta azt hiszem csak 3-4szer edzett együtt a csapattal
2 nap múlva itt a meccs,de nem igazán pörög a topic.Semmi hír nincs a csapat körül,csak és kizárólag az átigazolások terén?Pl. érdekelne,akik olvassák a külföldi lapokat,hogy kik fognak várhatóan játszani.Pár hete úgy volt Pirlo felépült.Gattusoval mi a helyzet?Vilát sohasem fogjuk látni?Arról volt szó áprilisra már beszokik és játszhat.Emanuelson-t teljesen elfelejtettük?Ambrosini felépülése hogy áll?Így hirtelen ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem,ha lenne valaki aki tudna rájuk válaszolni megköszönném :)
Kecske:Drága Sandro.. fog rajtad is az idő vasfoga.
http://www.rossoneriblog.com/nesta-could-miss-fiorentina-with-minor-injury/Nesta kihagyhatja a firenzei mérkőzést egy kisebb sérülés miatt.A védelem tengelyét így Silva és Yepes alkothatja, jó hír, hogy Gattuso felépült, a padra le tud ülni, Pirloval együtt.
Kecske:Egyelőre ezt nem kell készpénznek venni . Egyrészt a cikkiró nem jelölt meg semmilyen forrást , no meg a sokkal tájékozotabb milannews.it semmi iesmiről nem számolt be a napokban , harmadrészt pedig a mai edzés most folyik épp , a tegnapról pedig nem jelentettek sérültet .
http://www.rossoneriblog.com/nesta-could-miss-fiorentina-with-minor-injury/Nesta kihagyhatja a firenzei mérkőzést egy kisebb sérülés miatt.A védelem tengelyét így Silva és Yepes alkothatja, jó hír, hogy Gattuso felépült, a padra le tud ülni, Pirloval együtt.
Kecske:
A Gazzetta ezt várja:
Abbiati -- Zambrotta (Antonini 30%), Silva, Yepes, Abate - Seedorf, Van Bommel, Flamini (Gattuso 40%) ,Boateng - Ibrahimovic, Pato
Pados: Amelia, Papasthopulos, Antonini, Gattuso, Pirlo, Emenuelson, Robinho
eltiltva: Cassano 1 meccs
sérült Bonera 10 napig, Ambrosini és Inzaghi 2 hétig, Nesta 2-3 nap, Jankulovski véget ért a szezonja
sárgaveszélyben: Bonera, Gattuso, Ibra, Nesta, Pirlo, Van Bommel
Juhy:
Remélem Pirlo végre visszatér, és beállítják csereként egy 10-20 percre. Hiányzik nekem a játéka már nagyon, és nagyon remélem, hogy hosszabbítunk vele. Még van legalább 2-3 jó éve és egy rossz. :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.