acm1962:Hát én tegnap Gattat láttam a legaktívabbnak.....az akarása,a robotolása példa lehetne a kicsit elkényelmesedő Patonak,Seedorfnak,Flamininek.Viszont Emanuelson tegnapi padoztatása számomra is érthetetlen.Merkel esetében azt is láthattuk,hogy milyen egy fiatal sorozatterhelés (szombat-szerda) közben....és hullámzó a formája.Jelenleg a fiatalok a posztokon cserék és tartalékok lehetnek,tapasztalat kell nekik.Azonban minden meccsünk éles meccs...El kell dönteni urak,hogy mit is szeretnétek:Fiatalok játszatását és elfogadni a hasonló eredményeket,mint az utsó két bajnokin,vagy scudettot és győzelmeket.Ha ez előbbit,akkor nincs helye reklamációnak,ha utóbbit,akkor nem lehet a fiatalokra fogni mindent.
Allegri hibázott. Már évek óta írjuk itt a fórumon (is), hogy Gattuso és Seedorf már nem való a csapatba, ha ők játszanak már kezdéskor ember hátrányban vagyunk, ezt láttuk eleget az előző pár évben. Sajnos lelassultak, már nem olyan erőszakosak, mint fénykorukban. Az egyik nem tud futni és védekezni, a másik meg nem tud támadni és irányítani, pedig egy modern középpályásnál ezeknek a tulajdonságoknak midnek meg kell lennie (de ezt már százszor kibeszéltük itt a fórumon). Amíg a fiatalokat nem játszatja nem lesz előre lépés (Emanuelson, Merkel, stb.)
szabby7:Az általad leírtak után is tartom a véleményem. Kapásból három posztot tudnék említeni, ahol nyáron komoly erősítés kellene. Ehhez tegyük hozzá, hogy a csatárposzt csak nevekben tökéletes, teljesítményben nem annyira. Egy ilyen keret nem képes arra, amit itt nagyon sokan elvárnak, hogy zsinórban nyerjen 10 meccset és fordulókkal a vége előtt eldöntse a scudetto sorsát.
Messze nem bajnokesélyes???Adott egy jelenleg gyenge olasz bajnokság, amelyikben idén sehol nincs sem a Roma, sem a Juve, van egy félig meddig eltalált Napoli, és egy merda, amelyik a szezon első felét elszórakozta, a másodikra meg megkapta azt a leonardot akinek mi tavaly meggyőződhettünk a szakmai tudásáról.Hogy csak a Milan húzóembereit említsük, (a tejesség igénye nélkül), ebben a keretben játszik Silva, Ibra, Pato, Cassano, Robinho, Nesta, Boateng, + kapusposzton is az élbolyban vagyunk. És messze nem bajnokesélyes a keretünk? Ez most komoly? Ha összevetjük a jelenleg Seria A-ban szereplő összes csapat keretével ezt a keretet, akkor nem értem mire gondolsz? Ahhoz hogy egy keret messze ne legyen bajnokesélyes ahhoz szerintem kell az adott bajnokságban minimum 5 olyan csapat, minimum 5 olyan kerettel rendelkező csapat, amelyik sokkal esélyesebb. Szerinted jelenleg hány darab olasz csapat kerete esélyesebb a scudettora? Mondjuk inter? És még?Kimerem jelenteni, hogy ennek a keretnek minden körülmények között bajnokesélyesnek kell lennie, egy ennyire elhalt bajnokságban, ahol az általában komolyabb riválisok messze elmaradnak a korábbi szintjüktől. Amennyiben ez mégsem így lenne, annak 100 % ban annak az embernek az alkalmatlansága játszik kulcsszerepet, amelyik az avatarodon integet. És bár kisebb, de mindenképp elévülhetetlen érdeme van még benne annak az orvosi háttérnek, amelyik évek óta képtelen maradéktalanul ellátni a feladatát.Egy bátor, taktikailag felkészült edző ebből a keretből mára már kihozta volna azt, hogy a sokáig bukdácsoló merda háza táján ma nem arról beszélnének hogy 2 hét múlva esetleg átvehetik a vezetést, és megtarthassák azt a bajnokság végéig, henem arról hogy meglegyen a biztos második hely.Mivel volt esélytelenebb a legutóbbi két meccsünkön ez a keret (még a sérültjeivel is) hazai pályán a tök utolsó Bari ellen, vagy a hatalmas gödörben lévő Palermo ellen? Egy Allegrivel! Aki érdemben egyszerűen soha nemképes belenyúlni egy olyan meccsbe ahol az ellenfél mondjuk egy góllal keresztül húzza azt, amit Ő előtte elvileg előzetesen kitalált.Hány olyan bajnoki meccsünk volt Allegrivel, ahol vert helyzetből, egy zseniális edzői húzással, szerkezetváltoztatással felállt a csapat, és megfordította a meccset? Egy sem! Mert meccs közben egyébre nem képes, csak Tasottira pislogni tanácstalanul, aki ha ilyen helyzetekre tudna megoldást már rég nem másodedző lenne csak, de nem is feltétlen az Ő feladata lenne megoldani a sok másik edző számára nem mindíg megoldhatatlan feladatot.Ez a keret messzemenőkig alkalmas kell hogy legyen ebben a kiírásbán ennyire meggyengült riválisok mellett megnyerni a bajnokságot, csak egy jó keret irányítására nem árt egy arra megfelelő ember is.A derbyn meglehet mutatni hogy Ibra nélkül, és valószínűleg Pato nélkül is, milyen taktikát tud kidolgozni amivel megtudja fogni a feljövőben lévő merdát.
repasi:Kedves Repasi!Roberto30:Ejj kedves Roberto,nem tudom,mennyire figyelmesen olvastad el a hsz lényegét....én se az edzőt látom hibásnak,pont ezt mondtam,hogy olcsó edzőnek,híg a levele.A vereség és a rossz forma,igen is az edző és néhány játékos indiszponált játéka és hozzáállásának lehet betudni.Az,hogy ez a társaság jött össze,valóban az vezetők munkája.De a tegnapi meccs oka nem feltétlenül az Elnökünk és Galliani hibája.Szerinted Galliani páholyban ülésével tegnap mi volt a baj Palermoban?Miért járult hozzá lélektelen játékunkhoz?tökmagot kellett volna még enni,vagy mi?Silvio Berlusconi játékosok terén mélyen a zsebébe nyúlt,kiválóan igazoltunk,......fiatalítást emlegetsz,bár nem tudom,hogy nálad mit jelentenek azok a nevek,hogy Merkel, Strasser,Boatenget is ide lehet venni,Abatét,Antoninit.....vagy te máris a Primaverát dobnád be a mély vízbe?Beszélsz apám olyan összevisszaságot,meg figyelmetlenséget,hogy a sírás kerülget.A tegnapi vereségnek nem hibásai vannak barátom,hanem okai...és a kettő merőben különbözik.Érdekes,hogy megint Allegrit minősíted és a vezetőknél lyukadsz ki....ezt a Tottanhem elleni topicban is megtetted már.
Emberek!!!!!!! itt nem az edzővel és a játékosokkal van probléma....
1, edzőnk ennyire képes jelenleg....nem egy Capello, Mourinho, Carlo vagy Alex bácsi........Ő ennyire képes jelenleg....kb. az 1. forduló óta minden Zlatanra van kihegyezve, nélküle vagy ha neki nem megy akkor egy nulla a csapat sajnos......ennyi.....nem (régi nagy) Milan szintű csapathoz való edző jelenleg......
2, játékosaink ennyit tudnak jelenleg ezt be kell látni, 30+ a nagy többség.....őket sem hibáztatom....szerződésük meg van, jó pénzt kapnak ezért.....sok mindent nyertek...nincs már motiváció....
Akik hibásak azok csak is Silvio Berlusconi és Galliani.......jelenleg Ők felelősek ezért a Milan-ért.....már.3éve elkellet volna kezdeni a fiatalítást és egy felkészült jó edzőt kellet volna Carlo utódjául idehozni.......
Egy példával hagy illusztráljam:Az hogy sokszor látom csökkeni a fórum színvonalát,a sok divat drukker jelenlétét,a sok okoskodó tinit,akik inkább Vastag Csabára táncolnának még.....szóval ezek az "értelmes" hsz-t halmozó emberkék az okai,hogy hígul a légkör,ámde nem feltétlenül varrnám se Szalo,se a Andrij és bárki nyakába,hogy ők a hibások ezért....Ők nem tudnak ezzel mit tenni,ha jó néhány ember mentális minősége ilyen....
andrijcar:Nincs rá alkalmas emberünk. A Gattuso-Flamini-Van Bommel fémjelezte középpálya sosem a távoli bombáiról volt híres, Rinonak van összesen 4-5 gólja egész pályafutása során, Flamininek 3 év alatt rúgott egyet, Van Bommelnek meg hirtelen csak egy, Real Madrid elleni löket ugrik be 2007-ből (az emlékezetes "bekaphatjátok" gólörömmel). Ehhez jön még Pirlo, aki berendezkedett az 1gól/év mutatóra, meg Seedorf, aki kéthavonta kegyeskedik egyszer egy szép gólt lőni, és utána hetekig bent ragad a kezdőben. Tőlük nem várhatjuk el, hogy távoli bombákkal szétlőjék az ellen kapuját, főleg azért, mert az összes labdát a nézőtérre rúgdossák ki :)
Távolról szinte sosem lövünk kapura, vagy ha mégis, akkor nem találunk kaput.
Egyszerűen luxus, hogy ezeket a fegyvereket nem használjuk és mindent gólvonalig akarunk kijátszani. Készítettem nem olyan régen egy kimutatást itt az oldalon arról, hogy a góljainkból mennyi születik a 16-oson belülről. Na ezen kéne sürgősen változtatni, mert ellenünk rendre betömörülnek a csapatok, mi mégsem próbálkozunk távolról.
A Palermo ellen is mindent a kapu torkáig akartunk játszani, meg pörgettük a labdákat össze-vissza a tizenhatosról. A 6 védő meg röhögve tisztázott. Ehhez egy kis agy kéne, nem edzői utasítás. Ha ezen a szinten valakinek nincs annyi agya, hogy rájöjjön a pályán, mit kéne tenni, az akassza szögre a cipőjét.
zolinagy:Nostradamusi jóslataidat másik csapat fórumán oszd meg, ha szabad ezt kérni.
Az intertöl olyan verést kapunk mint még soha
Roberto30:Ahogy mondtad,egy vállalat....koncepciót én a Tiago Silva,Robinho,Ibra igazolásában láttam,Boatenggel együtt.Én meg hiszem,hogy Allegrit igen csak megkérdezték az igazolásokat illetően...Én meg szimplán azt látom,hogy Allegri egy szintig jó csak,de egy elit klub már sok neki.Én szívesen kipróbálnék már egy Spaletti kalibert a kispadon,aki már dolgozott korábban nagy csapatnál eredményekkel.repasi:Kedves Repasi!Roberto30:Ejj kedves Roberto,nem tudom,mennyire figyelmesen olvastad el a hsz lényegét....én se az edzőt látom hibásnak,pont ezt mondtam,hogy olcsó edzőnek,híg a levele.A vereség és a rossz forma,igen is az edző és néhány játékos indiszponált játéka és hozzáállásának lehet betudni.Az,hogy ez a társaság jött össze,valóban az vezetők munkája.De a tegnapi meccs oka nem feltétlenül az Elnökünk és Galliani hibája.Szerinted Galliani páholyban ülésével tegnap mi volt a baj Palermoban?Miért járult hozzá lélektelen játékunkhoz?tökmagot kellett volna még enni,vagy mi?Silvio Berlusconi játékosok terén mélyen a zsebébe nyúlt,kiválóan igazoltunk,......fiatalítást emlegetsz,bár nem tudom,hogy nálad mit jelentenek azok a nevek,hogy Merkel, Strasser,Boatenget is ide lehet venni,Abatét,Antoninit.....vagy te máris a Primaverát dobnád be a mély vízbe?Beszélsz apám olyan összevisszaságot,meg figyelmetlenséget,hogy a sírás kerülget.A tegnapi vereségnek nem hibásai vannak barátom,hanem okai...és a kettő merőben különbözik.Érdekes,hogy megint Allegrit minősíted és a vezetőknél lyukadsz ki....ezt a Tottanhem elleni topicban is megtetted már.
Emberek!!!!!!! itt nem az edzővel és a játékosokkal van probléma....
1, edzőnk ennyire képes jelenleg....nem egy Capello, Mourinho, Carlo vagy Alex bácsi........Ő ennyire képes jelenleg....kb. az 1. forduló óta minden Zlatanra van kihegyezve, nélküle vagy ha neki nem megy akkor egy nulla a csapat sajnos......ennyi.....nem (régi nagy) Milan szintű csapathoz való edző jelenleg......
2, játékosaink ennyit tudnak jelenleg ezt be kell látni, 30+ a nagy többség.....őket sem hibáztatom....szerződésük meg van, jó pénzt kapnak ezért.....sok mindent nyertek...nincs már motiváció....
Akik hibásak azok csak is Silvio Berlusconi és Galliani.......jelenleg Ők felelősek ezért a Milan-ért.....már.3éve elkellet volna kezdeni a fiatalítást és egy felkészült jó edzőt kellet volna Carlo utódjául idehozni.......
Egy példával hagy illusztráljam:Az hogy sokszor látom csökkeni a fórum színvonalát,a sok divat drukker jelenlétét,a sok okoskodó tinit,akik inkább Vastag Csabára táncolnának még.....szóval ezek az "értelmes" hsz-t halmozó emberkék az okai,hogy hígul a légkör,ámde nem feltétlenül varrnám se Szalo,se a Andrij és bárki nyakába,hogy ők a hibások ezért....Ők nem tudnak ezzel mit tenni,ha jó néhány ember mentális minősége ilyen....
Sztem félre értetted a mondani valómat.......
Először is had mondjam, hogy 88-89 óta vagyok Milan drukker és akkor is az voltam, mikor szeretet csapatunk a 11.-12. hely környékén kullogott a bajnokságban.....mindig szeretni fogom a klubbot....sőt tisztelem Berlusconi és Gallianit is, mert nekik köszönhető ez a csodás 25 év aminek én is részese lehettem.........
Viszont, hogy miért ez a két ember felelős ezért ami van???.....ez olyan mint egy vállalat, a felső vezetés határozza meg, milyen a vállalat sikeressége......egyértelmű, hogy ők adnak szerződést a játékosoknak, ők választják ki az edzőt, sőt ők igazolnak is.....úgy tűnik az edző megkérdezése nélkül....úgy gondolom, hogy sajnos ők a felelősek ezért......nem láttok koncepciót se, hogy mit is szeretnénk hosszabb távon......mert a bajnokaink sajnos már nem motiváltak és ez az egész csapatra kihat(tisztelet a pár kivételnek).......
Ettől függetlenül bízom, hogy vére újra bajnokok leszünk!!!!!
A másik, hogy anno Silvio mikor megvette a Milant és felemelte az Európai foci csúcsára sőt a világ legtetejére, abban a pillanatban Ő rakta magasra a lécet...és ne csodálkozzon, ha a sikertelenség láttán a szurkolók egyre mérgesebbek rá.......és az elmúlt 3-4 évben meg megy a paraszt butítás.......hogy ilyen-olyan bajnokaink vannak és mindhárom kiírást megfogjuk nyerni...blablabla.......
Ano:Még legalább 3 új játékost álmodj meg, akkor már nyugodtabb leszek. :) Ganso és Boateng mellé kéne még 1 klasszis szűrő, + 1 olyan, aki támadásban is kiváló. Szerintem.
Jó kis meccs volt srácok. Sajnos nem bírtam nézni, de ahogy hallottam a Milan az öltözőben ragadt?
Boateng marad, Ganso jön, már is megvan az új középpálya MilanLaci ;)
repasi:Remélem nézted a Tottenham-Milan meccset, ott nem volt Gattuso, viszont Flamini és Boateng igen. Kicsit gondolkodj el az eredményen. Sokkal többet volt a csapatnál a labda, sokkal többet támadtunk vissza és volt tempónk. Az, h nem ment a játék ellenük sem, az egy dolog, de a kp sebessége klasszisokkal gyorsabb, ha nincsenek bent a fékek!acm1962:Hát én tegnap Gattat láttam a legaktívabbnak.....az akarása,a robotolása példa lehetne a kicsit elkényelmesedő Patonak,Seedorfnak,Flamininek.Viszont Emanuelson tegnapi padoztatása számomra is érthetetlen.Merkel esetében azt is láthattuk,hogy milyen egy fiatal sorozatterhelés (szombat-szerda) közben....és hullámzó a formája.Jelenleg a fiatalok a posztokon cserék és tartalékok lehetnek,tapasztalat kell nekik.Azonban minden meccsünk éles meccs...El kell dönteni urak,hogy mit is szeretnétek:Fiatalok játszatását és elfogadni a hasonló eredményeket,mint az utsó két bajnokin,vagy scudettot és győzelmeket.Ha ez előbbit,akkor nincs helye reklamációnak,ha utóbbit,akkor nem lehet a fiatalokra fogni mindent.
Allegri hibázott. Már évek óta írjuk itt a fórumon (is), hogy Gattuso és Seedorf már nem való a csapatba, ha ők játszanak már kezdéskor ember hátrányban vagyunk, ezt láttuk eleget az előző pár évben. Sajnos lelassultak, már nem olyan erőszakosak, mint fénykorukban. Az egyik nem tud futni és védekezni, a másik meg nem tud támadni és irányítani, pedig egy modern középpályásnál ezeknek a tulajdonságoknak midnek meg kell lennie (de ezt már százszor kibeszéltük itt a fórumon). Amíg a fiatalokat nem játszatja nem lesz előre lépés (Emanuelson, Merkel, stb.)
JoKeR:Ok, próbálok azonosulni azzal amit mondasz, de továbbra sem látom melyik is az a keret amelyik ahogy írod jelenleg jobb a ligában. Gondolom az első ami szóba jön az inter kerete, de azon kívül? A Juve? Roma? Napoli? Esetleg Udinese? Kire gondolsz?szabby7:Az általad leírtak után is tartom a véleményem. Kapásból három posztot tudnék említeni, ahol nyáron komoly erősítés kellene. Ehhez tegyük hozzá, hogy a csatárposzt csak nevekben tökéletes, teljesítményben nem annyira. Egy ilyen keret nem képes arra, amit itt nagyon sokan elvárnak, hogy zsinórban nyerjen 10 meccset és fordulókkal a vége előtt eldöntse a scudetto sorsát.
Messze nem bajnokesélyes???Adott egy jelenleg gyenge olasz bajnokság, amelyikben idén sehol nincs sem a Roma, sem a Juve, van egy félig meddig eltalált Napoli, és egy merda, amelyik a szezon első felét elszórakozta, a másodikra meg megkapta azt a leonardot akinek mi tavaly meggyőződhettünk a szakmai tudásáról.Hogy csak a Milan húzóembereit említsük, (a tejesség igénye nélkül), ebben a keretben játszik Silva, Ibra, Pato, Cassano, Robinho, Nesta, Boateng, + kapusposzton is az élbolyban vagyunk. És messze nem bajnokesélyes a keretünk? Ez most komoly? Ha összevetjük a jelenleg Seria A-ban szereplő összes csapat keretével ezt a keretet, akkor nem értem mire gondolsz? Ahhoz hogy egy keret messze ne legyen bajnokesélyes ahhoz szerintem kell az adott bajnokságban minimum 5 olyan csapat, minimum 5 olyan kerettel rendelkező csapat, amelyik sokkal esélyesebb. Szerinted jelenleg hány darab olasz csapat kerete esélyesebb a scudettora? Mondjuk inter? És még?Kimerem jelenteni, hogy ennek a keretnek minden körülmények között bajnokesélyesnek kell lennie, egy ennyire elhalt bajnokságban, ahol az általában komolyabb riválisok messze elmaradnak a korábbi szintjüktől. Amennyiben ez mégsem így lenne, annak 100 % ban annak az embernek az alkalmatlansága játszik kulcsszerepet, amelyik az avatarodon integet. És bár kisebb, de mindenképp elévülhetetlen érdeme van még benne annak az orvosi háttérnek, amelyik évek óta képtelen maradéktalanul ellátni a feladatát.Egy bátor, taktikailag felkészült edző ebből a keretből mára már kihozta volna azt, hogy a sokáig bukdácsoló merda háza táján ma nem arról beszélnének hogy 2 hét múlva esetleg átvehetik a vezetést, és megtarthassák azt a bajnokság végéig, henem arról hogy meglegyen a biztos második hely.Mivel volt esélytelenebb a legutóbbi két meccsünkön ez a keret (még a sérültjeivel is) hazai pályán a tök utolsó Bari ellen, vagy a hatalmas gödörben lévő Palermo ellen? Egy Allegrivel! Aki érdemben egyszerűen soha nemképes belenyúlni egy olyan meccsbe ahol az ellenfél mondjuk egy góllal keresztül húzza azt, amit Ő előtte elvileg előzetesen kitalált.Hány olyan bajnoki meccsünk volt Allegrivel, ahol vert helyzetből, egy zseniális edzői húzással, szerkezetváltoztatással felállt a csapat, és megfordította a meccset? Egy sem! Mert meccs közben egyébre nem képes, csak Tasottira pislogni tanácstalanul, aki ha ilyen helyzetekre tudna megoldást már rég nem másodedző lenne csak, de nem is feltétlen az Ő feladata lenne megoldani a sok másik edző számára nem mindíg megoldhatatlan feladatot.Ez a keret messzemenőkig alkalmas kell hogy legyen ebben a kiírásbán ennyire meggyengült riválisok mellett megnyerni a bajnokságot, csak egy jó keret irányítására nem árt egy arra megfelelő ember is.A derbyn meglehet mutatni hogy Ibra nélkül, és valószínűleg Pato nélkül is, milyen taktikát tud kidolgozni amivel megtudja fogni a feljövőben lévő merdát.
Ez a keret azért bajnokesélyes, mert ahogy említetted, a többi csapat csak árnyéka önmagának. Illetve, mert szvsz van egy olyan edzőnk aki, kisebb nagyobb hibái ellenére, képes eredményes játékot játszatni velük.
Egy olyan keret, amelynél van jobb a ligában és igencsak hiányposztokkal küszködik, számomra nem a "messze bajnokesélyes" kategória. Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy ezt a bajnoki kiírást meg kell nyernünk, de ez nem olyan egyszerű ám, mint amilyennek a számítógép illetve a tv előtt ülve tűnik.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.