Kiváncsi leszek a meccs utáni nyilatkozatokra.
Ha most is a sablont nyomják Allegri és a játékosok, az legalább akkora csalódás lesz, mint a teljesítményünk.
Freak007:Van, aki Ronaldinho elküldése miatt habzik mindig, Allegrit mocskolja emiatt, miközben a Milan számára semmit nem jelent. Van, aki a saját firkálmányait sem tudja megfejteni. Ezeket nem lehet Milan szimpatizánsnak nevezni.
Ui:Ami a chaten megy az nagyon durva nem tudom minek regiznek ilyen "szurkolók"
Hkarlo:Győztes meccs után is a sablon szöveg megy. Egy vereség után meg, főleg amilyen a mai, pláne nem akar az ember magyarázkodni. Lenyomja a sablon dumát és kész. Nem kell ezeknek a nyilatkozatoknak nagy jelentőséget tanúsítani.Kiváncsi leszek a meccs utáni nyilatkozatokra.
Ha most is a sablont nyomják Allegri és a játékosok, az legalább akkora csalódás lesz, mint a teljesítményünk.
MilanLaci:Én már ma fel sem megyek a chatre. Ha moderátor lennék, vagy húszat bannolnék azonnalFreak007:Van, aki Ronaldinho elküldése miatt habzik mindig, Allegrit mocskolja emiatt, miközben a Milan számára semmit nem jelent. Van, aki a saját firkálmányait sem tudja megfejteni. Ezeket nem lehet Milan szimpatizánsnak nevezni.
LASLOGALEAZZI:Nincs vita köztünk, mivel én sem láttam valódi középpályát. Sajnos. Bejött a megérzésed.MilanLaci:Én már ma fel sem megyek a chatre. Ha moderátor lennék, vagy húszat bannolnék azonnalFreak007:Van, aki Ronaldinho elküldése miatt habzik mindig, Allegrit mocskolja emiatt, miközben a Milan számára semmit nem jelent. Van, aki a saját firkálmányait sem tudja megfejteni. Ezeket nem lehet Milan szimpatizánsnak nevezni.
közülük. Hihetetlen, hogy meddig maradhatnak még!!!!!!!!!
MilanLaci! Az előbb írtad, hogy nincs támadó középpályásunk. Szerintem azok után, amit ma
produkáltak, semmilyen sincs! Ne felejtsük el, hogy egy, - önmagához képest végtelenül gyenge
Palermo volt az ellenfelünk. de még ők is oktattak!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.