A kezdÅ‘ (szerintem): Abbiati - Abate, Nesta, Silva, Antonini (bár én Urby-t, de még Janku-t is szÃvesebben nézném bh-ban) - Gattuso, van Bommel, Flamini - Boateng - Pato, Robinho
Nem lesz egyszerű, de be kell húzni! Egy góllal nyerünk.
ettore:ValószÃnüleg a Mister azon gondolkodik, hogy elÅ‘l kik játszanak. Szvsz Robinho és Ibra múlt heti parádés teljesÃtménye utána Cassano fog bekerülni a kezdÅ‘be Pato mellé.A kezdÅ‘ (szerintem): Abbiati - Abate, Nesta, Silva, Antonini (bár én Urby-t, de még Janku-t is szÃvesebben nézném bh-ban) - Gattuso, van Bommel, Flamini - Boateng - Pato, Robinho
Nem lesz egyszerű, de be kell húzni! Egy góllal nyerünk.
Igen,ma este elkezdődik.A bajnokság kemenetelével kapcsolatos talán legfontosabb mérkőzéssorozat.Szicilián általában nem könnyű nyerni,de idén talán az (Palermo Udinese 0-7),igaz azóta már más az edzőjük,de igy is csak két vereség lett belőle.Egy gyenge formában lévő Palermo most ajándék a számunkra,le kell csapni rá és simán hozni ezt a meccset,hogy aztán az április másodikai derbire önbizalommal teli futtbalisták fussanak ki minimum 5 pont előnnyel.
Ha a derbit megnyerjük,és aztán nyerni tudunk Firenzében is,ugy gondolom onnan már nem veszithetjük el a bajnoki cimet,tehát ez a három mérkőzés nagyon fontos lesz ,és teljes erőbedobást igényel a csapattól.
Viszont ne szaladjunk annyira előre,először a ma esti meccset kell megnyerni,az én kezdőm a következő lenne:
Abbiati
Abate Nesta T.Silva Antonini
Gattuso Van Bommel Emanuelson
Prince
Pato Cassano
Aztán az eredmény alakulásától,és a pályán lévők teljesitményétől függően lehetne cserélni,mindenképpen behoznám Robinhot,Flaminit,és Didac Vilat(ha egyáltalán nevezve lesz,bár kétlem) had kapjon már 10-15 percet,mert igy soha nem tudjuk meg valójában mire is képes.
Remélem nyerünk ma este.
Forza Milan
dreid:Hmmmmmm :) Az a kupameccs idÅ‘pontja, ahogy világosan Ãrva vagyon.
A főoldalon 20.-a van a Palermo meccsre, azaz holnap, pedig ma lesz......
MilanLaci:Akkor benéztem, köszi :)dreid:Hmmmmmm :) Az a kupameccs idÅ‘pontja, ahogy világosan Ãrva vagyon.
A főoldalon 20.-a van a Palermo meccsre, azaz holnap, pedig ma lesz......
COPPA ITALIA
AC Milan–Palermo: 2011.04.20. 20:45 | San Siro
A mai bajnoki: SERIE A
Palermo–AC Milan: 2011.03.19. 20:45 | Renzo Barbera
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.