Nagyon kemény meccset várok, kiváncsi leszek a kezdőnkre!
Lavezzi nem játszik ellenünk és szerintem ez nagy előny , Cavanit meg le lehet venni a pályáról!
Megnyugtató lenne számomra ennek a három pontnak a bezsebelése!
Boatenget és Patot a kezdőbe!!!
ronaldinho88:
A bajnoksag 27.fordulojaba gyozelmet varok mindenkeppen mert szuksegunk van a 3.pontra hogy megorizzuk elonyunket en 2-0 vagy 2-1 szamitok enn ezt a kezdot raknam fol allegri helyeb Abbiati,oddo,merkel,Van boomel,nesta,boateng,ibrahimovic,robinho,cassano,gattusso,sedorf,jankulovski!!!!!!!!!!!!!!111
Nagyon fontos mérkÅ‘zés vár ránk. Remélem felfogják a súlyát a mieink, mert most leszakÃthatjuk magunkról az üldözÅ‘inket. Allegrinek most már nincs annyira nehéz dolga, hiszen vannak visszatérÅ‘k többek között Boateng. Ennek tudatában én egybÅ‘l kezdÅ‘be is raknám, mert nagyon kell a lendület a középpályára. Én nem tartom szükségesnek a 3 szűrÅ‘t, elég lenne kettÅ‘ is mert a támadásaink igen csak vérszegények voltak az elmúlt hetekben vagy akár hónapokban. Jelenleg a védelem a legnagyobb kérdés, hiszen Antonini sérült (ami nem is baj), Ãgy balszélen új ember lesz. Oddo és Bonera szerepeltetését nem tartom jó ötletnek, mert Å‘k nem balszélsÅ‘k. Jankulovski egy fokkal jobb, de Å‘ meg nincs játékban. DÃdac Vilára nagyon kÃváncsi vagyok, hiszen nyÃlván nem véletlenül hoztuk el 4 millióért. A nyerÅ‘ azonban nálam Emmanuelson lenne. Amikor ellenünk ott játszott nagyon jól tolta, ráadásul lenne szélsÅ‘játékunk is ami egy Ibra szintű centernél egyáltalán nem hátrány.
Összességében az én kezdőm:
Abbiati-Abate-Nesta-Silva-Emmanuelson-Flamini-Gattuso-Robinho-Boateng-Pato-Ibra
Dani027:...arról nem is beszélve, hogy 11 fő az alapcsapat, nem 12. ;) A nevekhez fűződően pedig csak annyit, hogy tulajdonneveket mindig nagybetűvel kezdünk!ronaldinho88:
A bajnoksag 27.fordulojaba gyozelmet varok mindenkeppen mert szuksegunk van a 3.pontra hogy megorizzuk elonyunket en 2-0 vagy 2-1 szamitok enn ezt a kezdot raknam fol allegri helyeb Abbiati,oddo,merkel,Van boomel,nesta,boateng,ibrahimovic,robinho,cassano,gattusso,sedorf,jankulovski!!!!!!!!!!!!!!111
Jesszus. ElÅ‘ször is jó hogy nem vagy Allegri helyében, Ãgy nem játszik Merkel és Van Bo(o)mmel belsÅ‘ védÅ‘t, Boateng szélsÅ‘védÅ‘t, Ibra, Robinho, és Cass szűrÅ‘t. Az sem hátrány, hogy a támadásainkról nem a Gattuso-Seedorf-Jankulovski fog gondoskodni.
Másodszor is legközelebb talán kicsit jobban ügyelhetnél arra, hogy legyen valami értelme is annak amit Ãrsz. Ha már Milan játékosokat emlÃtesz, megtisztelhetnéd annyival Å‘ket, hogy legalább a nevüket leÃrnád helyesen. Három játékos nevét is rosszul Ãrtad le. Végezetül még annyit, hogy ha kezdÅ‘t osztanál meg nem lenne hátrány ha azt posztonként tennéd, Ãgy például szegény Merkel nem lenne belsÅ‘ védÅ‘.
Ég a Napoli 2-1 re az 58.percben az El ben és Cavani padozik....
Talán pihen... Remélem túlpihent lesz és eltünik a Nesta Silva kettős mellet és többé elő se bukkan!
MilanLaci:
zolinagy:Te magad vagy a sporthÃradó, hogy mindig ezt nyomod az orrunk alá?
Itt van egy tipp a kezdöcsapatrol. Szerintetek csak oddo tudja azt a posztot játszani?
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-hamsik_a_milan_testen_at_a_scudettoert-46458
mammon:mammon Te másodállásban jövőbelátó vagy? :) Ha bejönnek a góllövők, fizetek egy ütős piát. :)MilanLaci:
zolinagy:Te magad vagy a sporthÃradó, hogy mindig ezt nyomod az orrunk alá?
Itt van egy tipp a kezdöcsapatrol. Szerintetek csak oddo tudja azt a posztot játszani?
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-hamsik_a_milan_testen_at_a_scudettoert-46458
különbözni akar a többi kispolgári szürke eminenciástól [tőlünk.. ;) ], s azért választja/mutatja mindig ezt a perifériára szorult szegmenst. mit neki milanews.it, vagy rossoneriblog! :P :D
ON: 2 hátvéd fejesgóljával, ill 1 kpályás átlövésével 3:1-re nyerünk. a hátvédgólokon rodrigo ely és de vito osztozik, mÃg a kpályáról calvano fog betalálni.
A Napoli elleni keret: Abbiati, Amelia, Abate, Vilà , Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Hiányzók: Antonini, Bonera, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.
Hétről hétre erősebb keretet választhat ki Allegri, ez nagyon jó.
Kár, hogy Zambrotta még nincs jó erőnléti állapotban.
Abbiati - Abate,Nesta,Silva,Oddo/Jankulovski - Gattuso,Van Bommel,Boateng - Robinho - Pato, Ibrahimovic kezdÅ‘re számÃtok.
Habár én balhátvéd poszton Emanuelsont játszatnám Zambrotta hiányában, és Robinho nem feltétlenül jó megoldás az irányÃtó
szerepkör betöltésére.
a rossoneriblog szerint Janku és Boateng is kezdhet holnap..
http://www.rossoneriblog.com/jankulovski-and-boateng-to-start-against-napoli/
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.