Bebico:Nincs oka pihentetni. Egy kis racionalitással könnyen be lehet látni, hogy a BL-re , vagy a bajnokságra van-e nagyobb esélyünk.
Remélem Allegri mester nem fogja pihentetni a csapat nagy részét és a legerősebb csapattal megyünk neki a Parma-nak!Fontos lenne egy győzelem most,vissza adná egy két ember hitét.Jó lenne ha Pirlo és Boateng is tudna vállalni egy félidőt!Szerintetek van rá esély?
Bebico:Galliani megmondta, az olasz kupa, scudetto és Bl közül a scudetto az elsődleges cél. Ettől függetlenül lehet, hogy egy.két sérültet még nem vet be Allegri és pihenteti, de egy biztos: nyerni kell, mert a a merda a seggünkben van :(
Remélem Allegri mester nem fogja pihentetni a csapat nagy részét és a legerősebb csapattal megyünk neki a Parma-nak!Fontos lenne egy győzelem most,vissza adná egy két ember hitét.Jó lenne ha Pirlo és Boateng is tudna vállalni egy félidőt!Szerintetek van rá esély?
roltchi:Szerintem akik a Bl-ben nem játszhatnak (Emanuelson,Van Bommel,Cassano) mindenképp szerepet kapnak majd . A két holland közül szerintem az egyik tuti kezdő lesz , az olasz csatár pedig 99% h igen .Bebico:Galliani megmondta, az olasz kupa, scudetto és Bl közül a scudetto az elsődleges cél. Ettől függetlenül lehet, hogy egy.két sérültet még nem vet be Allegri és pihenteti, de egy biztos: nyerni kell, mert a a merda a seggünkben van :(
prosper:
A mérkőzés játvezetője Andrea De Marco lesz .
Bence:Biztos nem egy meccset néztünk, de szerintem a Genoa elleni bajnokin a legjobbjaink között volt Pato, nem véletlenül hagyta fent végig a pályán Allegri. Sokszor lehetett mondani a kacsára a szezon során, hogy jót tenne neki egy kis padozás, de vasárnap betalált és láthatóan jót tett az önbizalmának a gól, ilyenkor nem szabad jegeltetni.
Pato-t a multkori produkció után egy kicsit jegelném...
Bence:Miért jó, hasznos, célravezető, ha három exkavátor van a középpályán, nulla (0) kreativitás nélkül? Ráadásul otthon, egy Parma ellen. Számomra elképzelhetetlen, hogy hazai pályán rombolós bunkerfocit lássak a csapatomtól, pláne egy ,,futottak még'' kategóriájú ellenfél ellen! Nem tudom elfogadni ezt a bekkelős felfogást, főleg akkor, amikor a scudetto a cél!
Így h még nemtudjuk a keretet nehéz kezdőt mondani,de mindegy is csak mostmár nyerni kell mert jön fel az Internazionale :S
Én egy ilyen kezdőt elfogadnék
Abiatti-Sokratis-Yepes-Silva-Antonini (bár Didac-ot jó lenne kipróbálni lassan de nemhiszem h most lesz :S)-van Bommel-Urby-Flamini - Cassano-Robinho-Ibrahimovic
Ilyen felállásban van Bommel segithetne a védekezésben ,Flamini és Urby pedig pedig felérnének a támadásokhoz. Emanuelson lassan mutathatna valamit a technikájából és a gyorsaságából ott a szélen :P Cassano és Robinho pedig máskor is volt h egész szépen visszajöttek védekezni és ha most is ebben a felállásban megtennék szerintem sima győzelem lehetne nekünk,csak robotolni kell a középpályán... és szerintem Flamininek és Emanuelsonnak van hozzá tüdeje,bár Urby nem nagyon mer ütközni :/ de majd belejön :) és h jön a BL... de most nagyon nem kellene rotálni mikor kezd észhez kapni az Inter és nagyon jól játszik a Napoli is . Most a scudetto a legfontosabb,arra kell hajtani rég volt 2004 .
nathaniel:
Azt mondani sem kell, hogy több pontot nem veszíthetünk (legalábbis amíg az Inter nyer), így ez a meccs kötelező győzelem. Ami érdekesebb, hogy én úgy vélem, Ibrat egy ilyen meccsen pl. simán lehetne pihentetni. A Parma-t nélküle is kötelező lenne megverni.
Jó lenne, ha lassan a sérültek (Pirlo, Prince és Nesta leginkább) is vissza-vissza térnének, valamint én nagyon kíváncsi vagyok Didac Vila-ra is, remélem előbb-utóbb lehetőséget kap Allegri mestertől!
MilanLaci:
Bence:Miért jó, hasznos, célravezető, ha három exkavátor van a középpályán, nulla (0) kreativitás nélkül? Ráadásul otthon, egy Parma ellen. Számomra elképzelhetetlen, hogy hazai pályán rombolós bunkerfocit lássak a csapatomtól, pláne egy ,,futottak még'' kategóriájú ellenfél ellen! Nem tudom elfogadni ezt a bekkelős felfogást, főleg akkor, amikor a scudetto a cél!
Így h még nemtudjuk a keretet nehéz kezdőt mondani,de mindegy is csak mostmár nyerni kell mert jön fel az Internazionale :S
Én egy ilyen kezdőt elfogadnék
Abiatti-Sokratis-Yepes-Silva-Antonini (bár Didac-ot jó lenne kipróbálni lassan de nemhiszem h most lesz :S)-van Bommel-Urby-Flamini - Cassano-Robinho-Ibrahimovic
Ilyen felállásban van Bommel segithetne a védekezésben ,Flamini és Urby pedig pedig felérnének a támadásokhoz. Emanuelson lassan mutathatna valamit a technikájából és a gyorsaságából ott a szélen :P Cassano és Robinho pedig máskor is volt h egész szépen visszajöttek védekezni és ha most is ebben a felállásban megtennék szerintem sima győzelem lehetne nekünk,csak robotolni kell a középpályán... és szerintem Flamininek és Emanuelsonnak van hozzá tüdeje,bár Urby nem nagyon mer ütközni :/ de majd belejön :) és h jön a BL... de most nagyon nem kellene rotálni mikor kezd észhez kapni az Inter és nagyon jól játszik a Napoli is . Most a scudetto a legfontosabb,arra kell hajtani rég volt 2004 .
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.