csacsi:
Hát ezt én sem értettem soha, hogy egyesek minek követelnek a kezdőbe olyanokat, mint:
Grimi, Viudez, Cardacio, Adiyah, Montelongo, Di Gennaro, stb.
TÅ‘lünk elkerülve sem bizonyÃtotta egyik se, hogy milyen óriási hibát követtünk el, azzal, hogy nem voltak soha a pályán.
Aki ezek közül játszik, az kis- vagy középcsapatban teszi, de pl. a nagy Adiyah a Serie B-s csapatba sem fért be, pedig egyesek mindenféle hülyének tartották Leonardot tavaly, hogy nem játszatja.
Szóval én úgy gondolom a mindenkori edző igenis el tudja dönteni, ki, mikor érett meg a Milan mezére.
Ha ma Strasser, vagy Merkel játszik akkor azt gondolom, hogy Allegri úgy látja, hogy ők már igenis jobbak, mint a helyettük benevezhető rutinos játékosok. Ha nem játszanak, akkor nem jobbak...
Azért én és még sokan, nem követeljük, hogy játszanak a fiatalok, csak örülünk nekik. Jó érzés, ha egy saját fiatal beküzdi magát a kezdőbe.
Amúgy igazad van, hogy az emlÃtettekbÅ‘l nem lett olyan játékos, aki nekünk kéne,
- de pl Abate,Paloschi,Astori,Matri bizonyÃt, bizonyÃtott más csapatban is
- de pár évvel ezelÅ‘tt Galliani kimondta, hogy a Milan nem olyan csapat, aki fiatalokat épÃt be ( Berlu pénzén vásároltunk ), az utóbbi két évben viszont komoly összegeket fordÃtottunk az utánpótlásra. Miért ne figyeljünk oda rájuk, ha minden évben komoly összegeket áldozunk rájuk.
nem mellesleg a felkészülési meccseken mind Strasser, mind Merkel és Oduamadi játéka is tetszett.
Elküldve: 2011.01.06. 15:00
#