A csapat vasárnap fél 1-kor lép pályára a Bologna vendégeként.
A meccset 12:15-től élőben közvetíti a DigiSport.
A csapat vasárnap fél 1-kor lép pályára a Bologna vendégeként.
A meccset 12:15-től élőben közvetíti a DigiSport.
LASLOGALEAZZI:Szia, Laci.
A Bologna az életben maradásért fog játszani. Mivel sokáig laktam a szomszéd városban,
Modenában, egy kicsit drukkoltam is nekik, mert kellemes színfoltjai a Seria A küzdelmeinek.
Détári Lajos is játszott a csapatban 1990 körül. Most is van magyar játékosuk, az oszták
válogatott Garics Gyuri. Ő is panaszkodott, hogy a szálláson kívül még vacsorát sem kaptak
Nápolyban. Ennyire nincs pénz. Az elnök ki akar szállni, nem áldoz a csapatra. Ahhoz, hogy
"el tudják adni" magukat egy új befektetőnek, minden pontra égetően szükségük van.
Ezt vasárnap velünk is fogják éreztetni. Nem adják olyan olcsón a bőrüket, mint tavaly.
Nálunk meg igen rosszkor jöttek a sérülések. Allegri BL meccsek előtti nyilatkozataiból én már
leszűrtem, hogy nem sikerült motiválnia a társaságot az Ajax ellen és azt a meccset bukni fogjuk.
Ezt telefonon el is mondtam a kezdés előtt. - Ha ez így volt, akkor minek kellett Thiago Silvát
játszatnia? Nála a legvalószínűbb a sérülés kialakulása. Az ő helyén nincs megoldva a minőségi
helyettesítés. A középpályáról is kevés támogatás érkezik a csatárokhoz, akik ettől idegesek és
nem a legjobb megoldást választják döntő szituációkban.
Nagyon örülnék, ha nem az általam tippelt döntetlennel végződne a mérkőzés. Úgy volt, hogy
kimegyek és megnézem, mert Bologna közel van hozzám. Viszont a Milan szerdai, - szurkolóit
becsapó játéka miatt inkább hazautazom. Mivel a mérkőzés vége felé érek Magyarországra, ha
valaki megírná, hogy a DIGI TV mikor ismétli a meccset, azt megköszönném!
dreid:hehe :D
Na mi az Montoneglo a keretben...
ejot:
dreid:hehe :D
Na mi az Montoneglo a keretben...
amúgy a srác kölcsönben van nálunk opcióval?? mert akkor lehet, hogy valami hatalmas nagy játékosról beszélünk és az edzéseken megeszi a támadókat Ibrától Paton át, csak nem akarják, hogy ez kiderüljön és keveset akarnak fizetni érte. erre van valami esély ?:D
ejot:A chat-en épp ezt vitatjuk,hogy ismételten romboljuk tovább azt a taktikát ami teljes mértékben bevált novemberben,és amivel a csapat sokkal eredményesebb volt mint eddig.Sajnos Pirlo középre való visszatérésével megszűnt az a stabilitás,ami a csapatot jellemezte védekezésben,és támadásban is az előző hónapban.Ez volt az első dolog az utóbbi években ami teljes mértékben bejött,és működött.Nem értem miért kell ezt a 3 rombolós rendszert szétbarmolni,hisz a vak is látja,hogy Pirlo nem tud védekezni.Támadásban is gyenge már középről,de lehet,hogy egy sorral előrébb jobban osztogatná a bogyót.Ki tudja?Talán ki kellene próbálni,ha nem jön be,10s alatt vissza lehet cserélni Boatenggel és visszaléphet a kp-ra,de ha meg se próbáljuk...Így nagyon nehéznek gondolom a mérkőzést,ezt csak egy Ibra v. Robinho villanás döntheti majd el,reméljük mindkettő fog villanni,és nyugodt meccsünk lesz :)HIVATALOS KEZDŐK:
BOLOGNA: Viviano; Esposito, Britos, Moras, Morleo; Casarini,
Mudingayi, Della Rocca; Buscè, Ramirez, Di Vaio.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Pirlo,
Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
Röviden:
Bologna a meccs előttig 3 gólt kapott odahaza, legutoljára áprilisban kapott ki hazai pályán.
Bologna - Milan: 0-3
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.