szabby7:Ez az a nap, amikor csak a legjobbak tudnak gólt lőni :D :DEgyébként az tényleg nem gyenge hogy 45 perc alatt 10 meccsen 2 gól született. Már azt hittem a miénken kívül nem is fog több.
szabby7:Ez az a nap, amikor csak a legjobbak tudnak gólt lőni :D :DEgyébként az tényleg nem gyenge hogy 45 perc alatt 10 meccsen 2 gól született. Már azt hittem a miénken kívül nem is fog több.
johnywalker:andrijcar:Seedorf gólpasszt adott.
Seedorfot sürgősen le kell venni, mert lassítja a támadásainkat és passzainak 90%-a hátra fele megy.
Nagyon jól védekezünk és szűkítjük a területet, a Palermo játékát teljesen megöljük. Ahogy az angol kommentátorok is említették, a három középpályásunk óriást játszik. Ambrosini-Flamini és Boateng rendre megakasztja az ellenfél támadásait, sőt a francia és a ghánai felér a támadásokkal is.
Hátul Yepes és Silva jól játszanak. Ha a elöl Ibra-Pato-Seedorf hármas nem szórakozna és bénázná el a passzokat is, sokkal több gólhelyzetünk lenne. a támadóink megint gyengélkednek sajnos.
Kell egy Seedorf-Robinho csere, mert különben nincs lendület a támadásainkban.
kalocsa:Robinho nem adta volna így be, mert nem tud beadni, sem pedig a kaput eltalálni, mégis mindenki a csapatba követeli. Amíg Seedorf minden meccsen osztagatja a szerintetek szarabbnál szarabb gólpasszokat és hozzá plusszban még nyerünk is, addig felőlem legyen a pályán és játsszon.
Beadott egy szögletet. Ez nem akkora kunszt. Folyamatosan hátrafelé passzol, illetve baromi lassú. Én is lehoznám, és beküldeném Ropit.
johnywalker:Nekem az a véleményem Seedorfról, hogy még mindig jó focista, csak nem szabadna adni neki egész meccseket. Ő is öregszik, lassul és egyre fáradékonyabb. Engem akkor idegesít legjobban, mikor nagy helyzetekben fölé lövi a labdát.kalocsa:Robinho nem adta volna így be, mert nem tud beadni, sem pedig a kaput eltalálni, mégis mindenki a csapatba követeli. Amíg Seedorf minden meccsen osztagatja a szerintetek szarabbnál szarabb gólpasszokat és hozzá plusszban még nyerünk is, addig felőlem legyen a pályán és játsszon.
Beadott egy szögletet. Ez nem akkora kunszt. Folyamatosan hátrafelé passzol, illetve baromi lassú. Én is lehoznám, és beküldeném Ropit.
milandrukker:Ibra helyett simán. Nagyon gyenge jelenleg.
Pippot be kéne már hozni, kell az az egy vki, aki beveri a helyzetét^^
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.