petya83:Thiago a Facebookon is megerősítette, hogy amennyiben Allegri jelöli a mérkőzésre, akkor
A hírek szerint játszani fog Silva.
http://www.rossoneriblog.com/report-thiago-silva-to-play-against-juve/
Milannesta:Sajnos Bonera és Abate sem annyival jobb tőle, hogy bármelyiket is hiányoljam a kezdőből.
Thiago visszatérése örvendetes, én viszont pártolom, hogy Bonera vagy Abate helyett Oddo játszon jobbhátvédet!Bűn lenne kivenni azután, hogy bizonyított - 2 gólpassz, plusz egy ziccer megakadályozása.
LASLOGALEAZZI:Én viszont úgy gondolom, hogy egy játékosnak ilyenkor kell megszavazni a bizalmat. Benne van, hogy nem él vele, de lehet, hogy tud hozni egy jobb szintet, mint a többi jobbhátvédünk eddig idén. Majd kiderül...petya83:Thiago a Facebookon is megerősítette, hogy amennyiben Allegri jelöli a mérkőzésre, akkor
A hírek szerint játszani fog Silva.
http://www.rossoneriblog.com/report-thiago-silva-to-play-against-juve/
ő készen áll.
Nem lepne meg Galliani ma délutáni nyilatkozata után, ha Oddo is kezdene. Én a helyében
nem rombolnám le a hétfőn visszaállított nimbuszomat.
Ano:Az a baj, hogy én sem tenném be, de sajnos elfogytunk hátul és nincs más ( ha ló nincs, szamár is jó ).
Na kezdődik már :D Meccs előtt: "Oddo adott 2 golpaszt, rakjuk be a császárt had játszon!!!!" Meccs után: "UHH baz* bárcsak ne kezdett volna Oddo :S"
Sajnos Oddo ugyanolyan rossz mint a nápoly előtt volt. Sokkal több rossz megmozdulást láttam tőle a történelem során mint jót. Úgyhogy ne nagyon legyen kezdő ha kérhetném.
skovacs:
Elől viszont nem lehet tökölni, a ziccereket bekell vágni bárki is legyen a kezdőben nincs mese és szűrni ( akár már elől is ), hogy ne tudjanak lendületből jönni erre az ideiglenes védelemre! ( mondjuk ezt máskor sem ártana ):D
ForzaMilanOli:Igazad van, meg kéne neki is adni a lehetőséget. Oddo kollega úgysem bír ki szerintem 90 percet már.
Először is szeretnék mindenkit újra üdvözölni a fórumon! Szerintem egy ilyen mecsel(Napoli elleni) nem lehet Oddo eddigi minősíthetetlen produkcióját jóvátenni. Ne felejtsük el, van egy Montelongo nevezetű játékosunk. Szerintem itt az ideje bevetni. Legalább megnézzük, hogy beválik-e. Ha beválik adhatnánk neki egyre több játéklehetőséget, ha nem akkor meg legalább megpróbáltunk tenni valamit az utóbbi évekkel ellentétben.
skovacs:Sanyikám, meg kell, hogy erősítselek, mert hiába írta Thiago tegnap a Facebookon, hogy készen áll
Ano:Sajnos Oddo ugyanolyan rossz mint a nápoly előtt volt. .........Az a baj, hogy én sem tenném be, de sajnos elfogytunk hátul és nincs más ( ha ló nincs, szamár is jó ).
A jelek szerint Silva több mint valószínű nem tudja vállalni a játékot, Antonini egy ilyen sérülés után biztos, hogy többet kell kihagynia ( ráadásul nemrég volt neki hasonló fejsérülése ), Zambrotta és Abate is a maródiak listáját erősítette még hétfőn, tehát nem marad más mint a nápolyi védősor, 0 Km-es ifikkel a csrepadon.
Ez kissé aggasztó egy Juve ellen, bár szerencsére nekik is van hiányzójuk a támadó szekcióban.
Elől viszont nem lehet tökölni, a ziccereket bekell vágni bárki is legyen a kezdőben nincs mese és szűrni ( akár már elől is ), hogy ne tudjanak lendületből jönni erre az ideiglenes védelemre! ( mondjuk ezt máskor sem ártana ):D
Zambrotta és Abate is a maródiak listáját erősítette még hétfőn, tehát nem marad más mint a nápolyi védősor, 0 Km-es ifikkel a csrepadon.Ez kissé aggasztó egy Juve ellen,Erre én csak annyit tudok mondani, hogy Maldini is valahogy így kezdte a pályafutását, ha jól emlékszem, 0 km-es ifiként! :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.