alemilan:
Legalább egy pozitívuma lesz ennek az idénynek: a zsüvét oda-vissza gólokkal verjük...
Andrew:milandrukker:
Pedig sztem hihetetlenül fos előre játékban! :lol:
Nem tökéletes, de az, hogy nem 5 hónap hanem 5 percen belül kétszer lőtt kapura, azért Nála jelent valamit.:)
prosper:alemilan:
Legalább egy pozitívuma lesz ennek az idénynek: a zsüvét oda-vissza gólokkal verjük...
Rajtunk kivül még 14 vereségük van , ezt a Juvet nem nagy dicsőség odavissza verni , szerintem ...
prosper:alemilan:
A mai vereséggel együtt 15 vereségük van/lesz , ezt a Juvet nem nagy dicsőség odavissza verni , szerintem ...
JoKeR:prosper:alemilan:
A mai vereséggel együtt 15 vereségük van/lesz , ezt a Juvet nem nagy dicsőség odavissza verni , szerintem ...
Az ilyenekre mondják, hogy a Milan - Juventus akkor is rangadó, ha az egyik a 19. a másik pedig a 20. helyen áll a bajnokságban. Most valami ilyesmi van, mégis sír az emberek szája... Én speciel nagyon örülök neki, hogy 3 félidő alatt 5-t rúgtunk a gobbiknak. Vesszenek a zebrák. :D
perkata:
A juve kezdi megelégelni,h cicázik a Milan... Attól tartok,h valamelyik játékosunk egészsége rá mehet...:S
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.