Slevien:
Erre a Pirlo-ra fog épülni az olasz válogatott?!
Ano:szori:
Pato gólja valóban les volt? lemaradtam róla, az ismétlést pedig nem volt perdöntő
Sztem nem volt les, és perdöntő volt az ismétlés, mert látszott hogy szinte egy vonalban vannak.
Slevien:
Erre a Pirlo-ra fog épülni az olasz válogatott?!
alemilan:
Nekem tetszik ez a gyors rövid passzos játék. Nem tudom, hogy ez tudatos-e, vagy csak egyszerűen így jön ki, de tetszik.
alemilan:
Nekem tetszik ez a gyors rövid passzos játék. Nem tudom, hogy ez tudatos-e, vagy csak egyszerűen így jön ki, de tetszik.
Kadosa:
Azért akinek van szeme láthatja,hogy nagy bajok vannak a Milannál.
Nem értem Berlu miért keni az edzőre és miért nem vállalja fel.
Pl: Egy olyan játékos az irányítónk aki az 5.percben a seggén veszi a levegőt.
Olyan rugótechnikája van az elsőszámú csatárunknak,hogy meccsenkét legalább 4-szer 5méterről luftot rúg vagy mellét.A kedvencem az volt amikor 2 méterről úgy rúgott mellé,hogy majdnem belesérült.
A meccs eddig nagyon unalmas,nem is csodálom,hogy nem jön be semmi,mert már mindenki kívülről tudja a taktikánkat(ha lehet annak nevezni)
Remélem azért nyerünk.
Felelőtlen Leo,hogy berakta Patot,mert amúgy is visszasérülhetne,nemhogy ilyen rossz minőségű pályán.
nathaniel:
Ezt a félidőt kikérem magamnak! Egy csapat, mely a 3. helyért játszhat, ennyire nyeglén, akarattalanul futballozzon, az skandalum! Meccsről meccsre ezt lehet látni, a játékosaink 20 perc után már alig kapnak levegőt. Milyen fizikális felkészítés ez?
Mindig azt olvasom ezen a fórumon, hogy egyesek hiányolják a tiszteletet a játékosok felé! Kérdem én, hol van a játékosok tisztelete a szurkolók felé? Lehet gyengén játszani, de ha egyszer felhúzza valaki a szent mezt, akkor lássam, hogy a belét is kisza*ná a pályára, ha kell a győzelemért! Ezt ma kb 2-3 játékos hozza, ez szégyenteljesen kevés!
Seba:
,,2. félidőben Borrika helyére mindenféleképpen hoznám Huntert,hátha a 2 technikás laposan játszó szélsővel jobban megérteni egymást,mint a labdákat levenni tudó de lőne nem tudó játékos..."
"Én maximum a labdaszedőkben látom azt a sebességet,amivel játszanunk kellene..."
Bátorkodom megkérdezni h Hunterrel jön a sebesség is? Vagy ő legalább tud labdákat levenni és lőni? :roll:
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.