LASLOGALEAZZI:
milanroli:
Csak az nem mindegy,hogy Borrikát cirka 8 éve a keblünkön melengetjük,és had ne keljen kelljen már a hasra esni tőle,mert lőtt 2-3 ollót,és a többi gólját nagyrészt 2-3 méterről szerezte,ugy hogy a lábára tették.Persze a legtöbbet olyan meccsen,mikor több góllal ment a csapat.
Nagycsapatok ellen képtelen betalálni,és néha elképesztően esetlen. A holland ezzel szemben első szezonjában,nagyrészt csereként belökve,mindenféle bizalom hiányában,NEM A POSZTJÁN JÁTSZVA,messze nem a csapat rákfenéje.
Nem szeretem az elhúzódó Borriello-Huntelaar vitát! Szinte sohasem
szóltam hozzá, de azt többször megjegyeztem, hogy végtelenül idegesít,
amikor Huntelaar 3-4 méterről, tiszta helyzetben a felső léc fölé fejel!
Az Ajaxban nem ez jellemezte, erre emlékezve vettük meg.
Nekem főleg ezért csalódás és ehhez semmi köze, mennyi bizalmat kap.
Én meg veled nem szoktam vitázni,de nagyon is sok köze van hozzá.Elég ha szegény Shev példáját hozom fel.Legyen akár milyen profi egy játékos,igenis megrogy,ha nem kap feltétlen bizalmat.Pláne ha egy amugy is ezer sebből vérző csapatba kerül,egy teljesen idegen bajnokságban,ahol ugy lesz bűnbak,hogy sok esélyt nem is kapott.Az hogy egy vérbeli középcsatárt kiteszek a szélre,az közel sem esély a bizonyításra.Az akarattal semmi gond,csak épp egy jó alapozás után,teljes bizalom kell az edző részéről.Gondolj bele,uj csapatba kerülsz,és még véletelnül sem szólnak hozzád ugy,hogy azt megértsd,mert ugye Leo nem volt hajlandó csak olaszul beszélni hozzá,nem szereti,látszott egész szezonban,nála Borrika a sztár.És igenis számtalan példa volt már,(vehetjük Ronaldo-Cuper sztorit is),hogy megrogy egy játékos,mert nem bíznak benne,és semmi nem jön össze,még ami egyébként bepattanna,most tuti kimarad.
Profi játékosok,de emberek.Én biztos vagyok benne,hogy jövőre az Ajaxos Huntelaar-t látjuk,mondjuk Van Basten keze alatt csillogni,de a Milan mezében persze. :)
Elküldve: 2010.05.10. 16:51
#