Ano:zaka01:Ano:zaka01:
Ronaldinho: Lőtt egy 11-est, egyszer visszajött becsúszott, nem sikerült. A keresztlabdái sem a régiek már. Több hátránya van mint előnye. Sajnos.
Ronaldinho a goal.com értékelése szerint a legjobb volt a csapatban. 7.5 ös értékelést kapott. "A brazil volt a legveszélyesebb a pályán és volt két gól szerzési lehetőség az első félidőben... Szimuláció végett kapott egy sárgát, ez rontja a teljesítményét..."
Én még mindig tartom magam hozzá, hogy R80 a csapat legjobbja, és az esze. És talán pont nem azt a játékost kellene lehurrogni aki megszerezte a 3 pontot. Az a baj, hogy minden egyes kis hibát figyeltek, azt várjátok mikor rontja már el, és akkor majd jol le lehet hurrogni és ráfogni az egészet. Messit a Barca szurkolok mért nem hurrogták le az Inter elleni teljesítménye miatt.
Mondjuk ezt rendesen benézted, mert én pont, hogy drukkolok neki minden pillanatban, nem azt nézem mikor rontja el. Az, hogy a csapat legjobbja...szoktad figyelni Thiago Silva-t?
Ahogy írtam is, Dinhonak már több a hátránya mint az előnye. Egy sima egyszerű, gyors rövid passz helyett cselekbe bonyolódik elveszti a labdát majd áll-ül-fekszik röhög és reklamál.
Hát ezzel a hozzászólásoddal éppen nem azt bizonyítod hogy drukkolsz neki. Amúgy, van igazság benne amit írsz és nincs is. Jobb lenne ha egyszerű passzokat csinálna, de akkor az nem R80 lenne. Az meg, hogy Thiago Silva a legjobb azt néztem be nagyon, mert ebben igazad van.
Az, hogy drukkolok neki az nem jelenti azt, hogy nem látom a hibáit. Tény, hogy Dinho nélkül nem tartanánk itt. Viszont ha anno nem őt igazoljuk le, hanem elkezdjük a fiatalítást, vagy akár itt tartjuk Gouffy-t sokkal előrébb is lehetnénk. Azt nem bírja el a csapat, hogy 2-3 ember folyamatosan elöl ragad és nem védekezik, viszont ha már a labda az ellenfél védőinél van, azokat sem támadja le. Tehát semmiféle védekezési formát nem mutatnak. Az vicces volt kissé, mikor Hunter és Borriello előbb visszaért a 16-oshoz mint az elvileg középpályás Seedorf, Dinho meg csípőre tett kézzel nézte, hogy mi történik.