Torrente:
üdv mindenkinek!
Szombaton megyünk a meccsre, a kérdésem az lenne nem tudja-e valaki véletlenül, hogy a meccsnapon a stadion látogatás lehetséges-e???
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy nincs meccsnapi látogatás.
Köszi előre is...
Kadosa:
Szerintem,remélem ezen a meccsen Albertazzi kezd és nem a lúzer oddo.
Mivel nagyon rossz játékot mutatott a csapat nem tartom kizártnak,hogy radikális változásokat visz végbe Leo a kereten,csapaton a meccsre.
Adiyiah,Albertazzi,Verdi simán elmehetne,mert biztos jobban játszanának,mint Borriello,Mancini,Oddo,stb.
Csak akkor lesz esélyünk ha lendületes fiatalok lesznek a padon,mert a bajnokok csődöt mondtak.+már úgyse nyerünk szóval ideje kisérletezni.
Forza Leo bízok benned
tup1:
Ha jól emlékszem és nyerünk akkor már biztos a 3. helyünk?
Én még mindig ahhoz tartom magam hogy nyerni és kell és a fiúk is a győzelemért mennek ki a pályára. Pirlo és Ronaldinho egy kicsit megerőltetné a futóizmait talán egy kicsit könnyebb meccs lenne..:)
csacsi:
LASLOGALEAZZI: Egyetértek abban, hogy nem érzem én sem a csapatnál azt a nagy összetartást. De azt azért megjegyezném, hogy más csapatok játékosai ugyanígy elvonulnak, interneteznek, telefonálnak, közben meg azért nyernek hétről-hétre...
alemilan:A várható kezdő: Dida-Zambrotta, Bonera, Silva, Antonini-Ambrosini, Pirlo, Flamini (v. Gatttuso)-Mancini (v. Seedorf), Borriello, Ronaldinho.
A keret:
Abbiati, Dida, Albertazzi (n.59), Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho.
Sérültek: Nesta, Onyewu, Beckham. Pato, Abate
petya83:alemilan:A várható kezdő: Dida-Zambrotta, Bonera, Silva, Antonini-Ambrosini, Pirlo, Flamini (v. Gatttuso)-Mancini (v. Seedorf), Borriello, Ronaldinho.
A keret:
Abbiati, Dida, Albertazzi (n.59), Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho.
Sérültek: Nesta, Onyewu, Beckham. Pato, Abate
Az én kezdőm ez lenne:
Abbiati-Bonera, Albertazzi, Silva, Antonini-Ambrosini, Pirlo, Flamini-Ronaldinho-Borriello, Huntelaar.
LASLOGALEAZZI:
Billy Costacurta a Fiorentina elleni mérkőzés előtt megemlített néhány
kritikát a mai játékosokkal szemben: Inzaghit figyelmezteti, hogy a 12
telekamera jelenlétében ne úgy próbáljon elesni a 16-oson belül, hogy
azonnal kiszűrhető legyen a trükközése. Így felkerülhet a nem túl
korrekt játékosok listájára.
Arról is beszélt, hogy a mai játékosok egyáltalán nem tartanak össze
velük ellentétben és ez érződik a csapat teljesítményén is: -"A különbség
az én generációm és a mostaniak között, hogy mi az edzőtábori összetartások alatt együtt maradtunk a közös teremben, ahol beszélgethettünk, kártyázhattunk, vagy nézhettük a TV-t. A maiak bezárkóznak a szobáikba, ahol interneteznek, felhívják a feleségeiket, menyasszonyaikat és a szeretőiket. Az előttük álló mérkőzéssel nem foglalkoznak!"
Én egyetértek Billy (Alessandro) véleményével, mert a fentiek
igenis közrejátszanak abban, hogy elmaradnak az eredmények.
Most én is a net előtt ülök és néha telefonálok, de nekem a hétvégén
nem kell három pontot begyűjtenem! Ennek ellenére foglalkoztat a
Fiorentina elleni mérkőzés!
bbalazs:
Hivatalos kezdők:
MILAN: Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.
FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Gobbi; Zanetti, Bolatti, Montolivo; Marchionni, Jovetic; Gilardino.
acmilan.com
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.