elsvedo:
Na ettől a meccstől tényleg félek. A firenzeiek jók, szerintem jobbak mint a Palermo annak ellenére, hogy a tabellán nem állnak olyan fényesen.
Ez a meccs újabb remek alkalom lesz arra, hogy sÃrjunk, idegeskedjünk vagy ha már mást nem akkor kÃnunkban nevessünk. Csak a csoda segÃthet!? Hamvainkat pedig szétszórhatjuk a pályán. :cry: (Remélem tévedek)
Forza Milan!!
tup1:
Remélem azért ezen a meccsen több fiatalt is látok majd a pályán :)
Kadosa:
Szerintem,remélem ezen a meccsen Albertazzi kezd és nem a lúzer oddo.
Mivel nagyon rossz játékot mutatott a csapat nem tartom kizártnak,hogy radikális változásokat visz végbe Leo a kereten,csapaton a meccsre.
Adiyiah,Albertazzi,Verdi simán elmehetne,mert biztos jobban játszanának,mint Borriello,Mancini,Oddo,stb.
Csak akkor lesz esélyünk ha lendületes fiatalok lesznek a padon,mert a bajnokok csődöt mondtak.+már úgyse nyerünk szóval ideje kisérletezni.
Forza Leo bÃzok benned
Juhej:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fiorentina-santana-szalagszakadas-miatt-oktoberig-nem-jatszhat-2026346
egy jó hÃr, ha illik ilyennek örülni...
Omen:tup1:
Remélem azért ezen a meccsen több fiatalt is látok majd a pályán :)
Ne aggódj! A játékosok bevonulásakor lesz ott egy csomó fiatal, akik kÃsérik majd az aranylábú fiainkat. :)
Pato95:
Remélem begyűjtük a 3pontot és legalább otthon kiengesztelik a fiúk a szurkolókat az utóbbi idÅ‘ kÃnos szereplésért ami nem méltó a Milan névre!
Forza Milan
Omen:
Szombat este a Fiorentina látogat a San Siroba.
A harmadik hely szempontjából nagyon fontos lenne a gyÅ‘zelem, mert a Sampdoria, és a Palermo is nagyon közelÃt, de a Milan elég rossz formában van.
A mérkÅ‘zést 20:45-tÅ‘l a Sport2 élÅ‘ben közvetÃti.
petya83:
Valami miatt úgy érzem, hogy most összekapják magukat a srácok, és behúzzák a meccset. Ha nem is a klub jövője, de nagyon sok múlik ezen a meccsen, muszáj a BL-ben indulni, át fogják ezt érezni a bajnokaink.
Lehet tudni valamit a sérültek állapotáról? Felépül valaki? Eltiltottak lesznek?
Forza!
petya83:
Valami miatt úgy érzem, hogy most összekapják magukat a srácok, és behúzzák a meccset. Ha nem is a klub jövője, de nagyon sok múlik ezen a meccsen, muszáj a BL-ben indulni, át fogják ezt érezni a bajnokaink.
Lehet tudni valamit a sérültek állapotáról? Felépül valaki? Eltiltottak lesznek?
Forza!
Tibo:Végre összeszedtem egy kis lelkesedést, ne húzz már le! :)petya83:
Forza!
Szerintem meg majd úgy mennek ki,hogy majd úgyis behozzuk a meccset, nem kell kapkodni.
Aztán majd lesni fognak mikor Jovetic meg Keirrison szétfutja Zambrottáékat..
Fio hajtani fog. Szerintem ez kb olyan meccs lesz, mint a Palermoi. Esélyünk sincs a formánkat nézve.
Ultrahun:Omen:
Szombat este a Fiorentina látogat a San Siroba.
A harmadik hely szempontjából nagyon fontos lenne a gyÅ‘zelem, mert a Sampdoria, és a Palermo is nagyon közelÃt, de a Milan elég rossz formában van.
A mérkÅ‘zést 20:45-tÅ‘l a Sport2 élÅ‘ben közvetÃti.
Nyerni kell, mert aztán UEFA-kupa lesz a dologból... :oops:
Vajon beleesünk kétszer ugyanabba a folyóba?!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.