Ja közben vezetünk 1-0 Boriska fejesével. A kérdés: Vajon meddig?

lechevalier:
storari tudja honnan kapja a fizut.zsebben a 3 pont.
zaka01:Mancini az inter beépÃtett embere... :lol:
Atyaúristen! Mancini mit hagyott ki??? No comment.
zaka01:Komoly hozzáállás! Már csak egy negatÃv jelzÅ‘ hiányzik Borriello, bocs Boriska elé, és máris trendi a postod.
petya83:zaka01:Komoly hozzáállás! Már csak egy negatÃv jelzÅ‘ hiányzik Borriello, bocs Boriska elé, és máris trendi a postod.
lechevalier:
storari tudja honnan kapja a fizut.zsebben a 3 pont.
zaka01:Csak furcsa. Én spec még mindig szÃvbÅ‘l örülök, hogy vezetünk a rendkÃvül erÅ‘s Sampdoria otthonában. Legyen bármi is a vége. Bár az elmúlt 10-15 perc alapján nem lesz meg a három pont. Lehetne már félidÅ‘!petya83:zaka01:Komoly hozzáállás! Már csak egy negatÃv jelzÅ‘ hiányzik Borriello, bocs Boriska elé, és máris trendi a postod.
Idáig jutottam. Valahogy nem dob fel az a tény, hogy vezetünk. Nem látom jelét annak, hogy ezek a játékosok méltók lennének a Milan mezének viselésére.
A Boriskázás pedig egyszerű becenév akart lenni, nem fikáztam. Ha ez idegesÃt, akkor sajnállak.
petya83:zaka01:Csak furcsa. Én spec még mindig szÃvbÅ‘l örülök, hogy vezetünk a rendkÃvül erÅ‘s Sampdoria otthonában. Legyen bármi is a vége. Bár az elmúlt 10-15 perc alapján nem lesz meg a három pont. Lehetne már félidÅ‘!petya83:zaka01:Komoly hozzáállás! Már csak egy negatÃv jelzÅ‘ hiányzik Borriello, bocs Boriska elé, és máris trendi a postod.
Idáig jutottam. Valahogy nem dob fel az a tény, hogy vezetünk. Nem látom jelét annak, hogy ezek a játékosok méltók lennének a Milan mezének viselésére.
A Boriskázás pedig egyszerű becenév akart lenni, nem fikáztam. Ha ez idegesÃt, akkor sajnállak.
Azért Forza!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.