Pato95:
Kemény mecss lesz és ha igaz a hÃr miszerint Leo-t kirugták akkor kikapunk nagyon!
Forza Milan
Azért bizakodok. :cry:
zlotyi11:
A következÅ‘ ellenfelünk a Cagliari csapata lesz, és nem számÃthatunk könnyű mérkÅ‘zésre.
Bár Pirlo és Ronaldinho visszatérhet a csapatba, reméljük ez segÃt majd a csapaton, és megtörik végre a 3 meccses rossz szériánk. (2 döntetlen, 1 vereség)
A Cagliari jelenleg 12. a bajnokságban, 31 meccs után 11 győzelem, 7 döntetlen és 13 vereség a mérlegük, gólarányuk pedig 48-47.
Az otthoni táblázaton is 12. helyen állnak, 7 győzelem mellett, 4 döntetlen és 4 vereség a mérlegük.
Ha lehet ilyet mondani, akkor a hazai csapat még rosszabb formát mutat, hiszen az utolsó 6 meccsén nem tudott nyerni, utoljára még február 20.-án nyertek otthon a Parma ellen. Azóta 2 döntetlent és 4 vereséget sikerült elérni.
Az adatok alapján tehát illene hazahozni a 3 pontot, de tudjuk jól, hogy nem számÃthatunk könnyű mérkÅ‘zésre.
A mérkÅ‘zés vasárnap 15:00-kor kezdÅ‘dik, és jelen állás szerint semmilyen TV sem adja a meccset, Ãgy csak interneten lesz nézhetÅ‘ a meccs.
lechevalier:
sokat nem aludtam az éjszaka,de arra kiváncsi lennék h a 3 pontból hogy lehet 5 pont hátrány egy forduló alatt.
hszaby77:
Akkor kapsz egy matemetikai feladatot:
Ha mi döntetlent játszunk és az Inter nyer akkor hány pont lesz a különbség köztünk? :)
lechevalier:
sokat nem aludtam az éjszaka,de arra kiváncsi lennék h a 3 pontból hogy lehet 5 pont hátrány egy forduló alatt.
lechevalier:
alemilan:
Van 1-2 játékos, akikre érdemes lenne odafigyelni. Én személy szerint Matritól és BiondinitÅ‘l tartok a legjobban. ElÅ‘bbi nagyon technikás és gólveszélyes, utóbbi pedig rengeteget fut, nagy a teherbÃrása, és már majdnem hasonlÃt a 2005-ös Gattusora.
Nem lesz egyszerű meccs. Az utóbbi fordulókat elnézve már azt sem tudom, hogy mit várjak a csapattól.
Forza Milan!
Pippomio:
Lehet róla szó Laci!Szivesen elüldögélnék újra Sassariban a Piazza d´Italia-n egy espressot szürcsölgetve!
Pato95:LASLOGALEAZZI:Pippomio:
Lehet róla szó Laci!Szivesen elüldögélnék újra Sassariban a Piazza d´Italia-n egy espressot szürcsölgetve!
Ott most nem fogsz, mert fel van turva a tèr. Valamilyen 1500 èves leletet talàltak.
Algheroba ès a Costa smeraldàra viszont eljutnàl.
Pato most nyilatkozott a 7 GOLD-on, hogy csak akkor tèr vissza, ha 100 %ig
rendben lesz. Szombaton nagyon fog hiànzozni a pàlyàn. A Cagliari most arra
kèszul, hogy elkapjanak minket.
LASLOGALEAZZI nem tudsz valami hÃrt Pato eligazolásáról a Chelseaba kacsa vagy nem? :?
Pato95:LASLOGALEAZZI:Pippomio:
Ott most nem fogsz, mert fel van turva a tèr. Valamilyen 1500 èves leletet talàltak.
LASLOGALEAZZI nem tudsz valami hÃrt Pato eligazolásáról a Chelseaba kacsa vagy nem? :?
LASLOGALEAZZI:Pato95:LASLOGALEAZZI:Pippomio:
Pato marad! De ezt bàrki megmondta volna. Nem tèma az eligazolàsa. Bàr annyit
hallottam, hogy nagyon borusak a kilàtàsai a Milan kovetkezo 2-3 èvèt illetoen.
Az elobb, a riporter kèrdèsère a kotelezot mondta, hogy minden Milan jàtèkos
komolyan hisz a bajnoki cimben.
(ÉN MEG ABBAN, HOGY MA ÀPRILIS ELSEJE VAN!)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.