MilanLaci:skovacs:MilanLaci:
Ki fog a jobboson felfutni, beadni? Zambrotta egyedül?
A jobb oldalon sajnos eddig sem volt olyan Cafu visszavonulása óta és a baloldalon is egyedül Dinho az egyetlen aki tud pontosan beadni.
Ennek függvényében nem is értem, miért erőltetjük a szélső játékot, szélsők nélkül? :?
Igazad van, de talán Oddo egy ideig még elfogadható volt. Ha ma is 2 középcsatárral játszunk, akkor az egyik kimegy szélre, az meg annyi, mintha nem is lenne szélsőnk. Bárcsak ne lenne igazam.
kecsuga:
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Flamini; Seedorf, Ronaldinho; Borriello
PARMA: Mirante; Zenoni, Paci, Zaccardo, Lucarelli; Valiani, Morrone, Galloppa; Jimenez; Crespo, Biabiany
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=20956
pippoelodinho:kecsuga:
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Flamini; Seedorf, Ronaldinho; Borriello
PARMA: Mirante; Zenoni, Paci, Zaccardo, Lucarelli; Valiani, Morrone, Galloppa; Jimenez; Crespo, Biabiany
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=20956
Úristen, mi ez a középpálya? Kreativitásról egyedül Pirlo hallott közülük, de pár éve elfelejtette mit jelent. Ma sem várok sok mindent a srácoktól. Érdekes, hogy Ambrosini miért nem került be (Gattuso helyére). Továbbá nem értem, hogy Borriello mi a frászt keres a csapatban? Meggyógyult a drága, és Leo egyből betette a kezdőbe. Mit csináljon még Inzaghi, hogy ő legyen a kezdő hármójuk közül? A sorozatterhelés miatt (mondjuk szerintem ez egy maszlag) talán érthető Pippo mellőzése, de legalább Huntelaar helyet kaphatott volna.
Nem akarok károgni, de szerintem a karácsonyfa bukó, mert Ronaldinho csak bal oldalon tud úgy játszani, hogy győzelemhez segítse a csapatot. Középen hamarabb el fog fáradni. Jobb oldalunk így abszolút nem lesz, Seedorf középső irányító. Érdekesen gondolkodik Leonardo, nagyon remélem, hogy tényleg tudja, hogy mit csinál, és behúzzuk a kötelezőt (lehetőleg simán). Forza Milan
szaloky:
Meglepő a kezdőnk, ez bizony karácsonyfa lesz. Leo felállást váltott!
Abbiati; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini - Gattuso, Pirlo, Flamini - Seedorf, Ronaldinho; Borriello
PARMA: Mirante; Zenoni, Paci, Zaccardo, Lucarelli; Valiani, Morrone, Galloppa; Jimenez; Crespo, Biabiany.
nathaniel:
Mondanom sem kell, csak a győzelem elfogadható!
Forza Milan!!!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.