petya83:milandrukker:"Köszönő viszonybaN sincs"? Aztaaa. Ha te így látod, akkor tényleg hagyjuk, parttalan!petya83:Condor:20 éve focizom, nem kell kipróbálni, de azért köszi a lehetőséget. :wink:petya83:MILANboy77:Egy Rooney egy olyan labdát úgy bevág fejjel a léc alá, hogy a kapus mozdulni sem tud.Beni:szuperpippo:Beni:alemilan:MILANboy77:Hell:
Következő meccsre van egyáltalán 6 emberünk kp-ra meg csatárnak? :D
Nagyon remélem, hogy nincs! Fiatalítás kell, áldozzuk fel a hátramaradt meccseket a fiatalok beépítésére, mert ez így nem fog menni.
Na ezzel egyetértek! Pirlo helyett simán kipróbálnám Novinicot, Pato helyett Adiyiahot, és csatárnak vagy Pippot vagy Verdit.
Ma láthattad csatárnak Pippot. Már ő sem a régi.
Mert nem tudta Pirlo fos, lassú, löbbölését befejelni?
Ezt gondold át még egyszer mer ez oltári baromság amit most írtál. Nem csak hogy nem fejelte be, hanem az egy helyben álló kapus kezébe fejelte. Azt meg, hogy ez Pirlo hibája azt te sem gondolhatod komolyan.
Az olyan labdát még maga az Atya Úristen sem fejelte volna be.
Egy mögüle érkező, lágy labdát? Azért arra befizetek.
Gyere le holnap az edzésünkre, és kipróbáljuk, melyiket könnyebb helyezve, erőből fejelni, a szélről betett labdát, amit végig látsz és csak rá kell bólintani, vagy azt, ami hátulról jön, ráaádul ívelve ráesik a fejedre? ;)
Pippo annál a helyzetnél inkább azért hibázott, mert le is vehette volna a labdát, kicsit elkapkodta sztem, de biztos meglepődött, hogy nem rántotta be a partjelző a lest, máskor az ilyen egyvonalakat simán lefújják.
milandrukker: okés, akkor nem csak Rooney bólintotta volna be, hanem C. Ronaldo, Higuain, Torres, Drogba, Eto'o stb. És tudod, hogy miért? Mert jóval dinamikusabbak a korukból adódóan, mint a 37 éves megmentőnk.
Abban is biztos vagyok, hogy öt évvel ezelőtt Pippo is gyorsabban, erősebben és pontosabban reagálta volna le a helyzetet és szintén befejeli.
És ajánlom figyelmetekbe 2.20-nál, kísértetiesen hasonló a szitu:
http://www.youtube.com/watch?v=VLZQOtYZHHY&feature=related
Itt a Pippóé 1.45-nél:
http://www.youtube.com/watch?v=_jYzHlubGps
Ennyi, és téma off, mert nem erről szól a topic. :wink:
Köszönő viszonyba sincs a két eset, hihetetlen, h mi mindenbe tudjátok belemagyarázni a dolgokat. Akard már nekem elmesélni, h Rúni jobban fejel, mint Pippo. Ez a szám még a cirkuszban sem lenne elegendő^^
Vakok klubja:+1 :lol: