prosper:
Luca Banti fogja vezetni a meccset . (acmilan.com)
Én életemben nem hallottam a nevét . :roll:
sylvinho:prosper:
Luca Banti fogja vezetni a meccset . (acmilan.com)
Én életemben nem hallottam a nevét . :roll:
pedig idén is vezetett már meccset nekünk...
Kadosa:
Ideje lenne kipróbálni Dominicot.
Patonak(ha nem nézzük,hogy minden meccsen gólt lőtt)nehézségei vannak a játékkal.
Adiyiah tökéletes alternatívája Patonak,szóval kaphatna lehetőséget vagy legalább a padra hagy ülhessen le.
Ez a meccs is kötelező.
Forza.
Amúgy egyértelmű,hogy Flamini kezdjen Gattuso helyett.
zaka01:Kadosa:
Ideje lenne kipróbálni Dominicot.
Patonak(ha nem nézzük,hogy minden meccsen gólt lőtt)nehézségei vannak a játékkal.
Adiyiah tökéletes alternatívája Patonak,szóval kaphatna lehetőséget vagy legalább a padra hagy ülhessen le.
Ez a meccs is kötelező.
Forza.
Amúgy egyértelmű,hogy Flamini kezdjen Gattuso helyett.
Nekem úgy tűnik hogy Leo nem meri leültetni a padra mert akkor vkit ki kell hagynia...márpedig egy 20 éves srác miatt nem fogja Pippot vagy Huntert kihagyni. Az is igaz, hogy így nem fogunk előbbre jutni Adiyiah-kal kapcsolatban.
daccax:
Sztem is pihentetni kéne pár embert pl:R80,Nesta,Ambro,Borriello!
Az Atalanta ellen simán beleférne egy 4-4-2-es felállás!
Én igy raknám a kezdőt:
Abbiati
Abate,Bonera,T.Silva,Jankulovski
Beckham,Gatta,Pirlo,Flamini
Pato,Hunti
Pippomio:
Nagyon örülnék neki ha vasárnap a bergamóiak ellen 2 csatárral kezdetne Leo!Számomra rejtély,hogy miért játsszuk az 1 támadós felállást a tabella alján tanyázó csapatok ellen otthon?
Pirlot kiraknám és a Gatta,Ambro,Pato,Dinnyó-Hunter,Borriello kp és támadórészleggel kezdetnék!
Így mondjuk 1 emberrel kevesebb védekezik,de Szundi úgysem volt soha tényezö a defenzív játékunkban amikor a páyán volt!
Max. Patonak be kéne segíteni a védekezésbe....Mondjuk ne a 16oson belül :roll:
Na de én nem vagyok Leo 8)
roltchi:
4 pontra vagyunk az intertől, a BL valószínű elment, így senkit án nem pihentetnénk, nyerni kell, magabiztosan
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.