sgtkrekk:AdamG:sgtkrekk:Lazac:
A tegnapi meccshez annyit fűznék hozzá, hogy a Milan középpályája idén először kifogástalanul, hibátlanul játszott,és mivel a meccsek ott dőlnek el, ezért az egész csapatra kihatott ez.
Pirlo érezheti, hogy közeledik a VB, mert amit tegnap művelt az 2006 nyarára tartozik...
Abbiati meg JELENLEG jobb kapus, mint Dida.De a Carlo-korszakban a brazil nélkül lehet nem úgy alakultak a volna a dolgok ahogyan alakultak..
Hanem 2005-ben is nyerünk egy BL-t a Carlo-korszakban......
8O ezt hogy érted?
(ha erre válaszolni kÃvánsz, akkor pls tedd azt a megfelelÅ‘ topicba, hogy ne itt offoljunk, thx)
erre Ãrtam!!!!
azt akartam ki fejezni vele hogy szerintem is nagyon sok meccsen teljesÃtett emberfelettin Dida DE még mindig nem tudom elfelejteni hogy 2005-ben mit művelt a Pool ellen!!!azóta kicsit haragszom rá:)
én szerintem....ÉN SZERINTEM rajta ment el a BL döntő
attilio-7:
A tegnapi meccsről egy pár gondolat:
- Én is azt láttam, hogy a középpálya tegnap tökéletesen működött. Most nem azt éreztem, hoyg azért járatják a labdát, mert nincs elképzelés, hanem mert ezzel lehet kihúzni a BAri méregfogát. És káttam többbször, hogy nem rohant a csaat, hanem lassÃtották a játékot, ami sztem leo érdeme, mert tudta, hogy a MU ellen meccs után még egy hajtós meccs nem fér bele. Illetev kb 50 percig, mert azután átfutott volna rajtunk a Bari.
- A kép amit a Borriello gólnál bevágott valaki nagyon jó, és már láttam ma a neten. Csipázom Leo-ban, hogy elkég tökös. Pl amit Berlunak is szólt. "Ha nem tettszik szólj és lelépek". Nem jött az "elnök úr Ãgy, meg úgy..." dumával. Vagy a MILAN TV-n volt az a nyilatkozat amikor rákérdeztek az újságÃrók R80 bulizásaira. REndesen elborult az agya és úgy védte a játékosát, de sztem nem R80-nak szólt a védelem hanem a játékosnak. Ugyanúgy megvdte volna mondjuk FAvallit vagy Roma-t is. Egyértelmű, hogy Å‘ az egyik kulcs a "sikereinkben"
MilanLaci:sgtkrekk:AdamG:sgtkrekk:Lazac:
A tegnapi meccshez annyit fűznék hozzá, hogy a Milan középpályája idén először kifogástalanul, hibátlanul játszott,és mivel a meccsek ott dőlnek el, ezért az egész csapatra kihatott ez.
Pirlo érezheti, hogy közeledik a VB, mert amit tegnap művelt az 2006 nyarára tartozik...
Abbiati meg JELENLEG jobb kapus, mint Dida.De a Carlo-korszakban a brazil nélkül lehet nem úgy alakultak a volna a dolgok ahogyan alakultak..
Hanem 2005-ben is nyerünk egy BL-t a Carlo-korszakban......
8O ezt hogy érted?
(ha erre válaszolni kÃvánsz, akkor pls tedd azt a megfelelÅ‘ topicba, hogy ne itt offoljunk, thx)
erre Ãrtam!!!!
azt akartam ki fejezni vele hogy szerintem is nagyon sok meccsen teljesÃtett emberfelettin Dida DE még mindig nem tudom elfelejteni hogy 2005-ben mit művelt a Pool ellen!!!azóta kicsit haragszom rá:)
én szerintem....ÉN SZERINTEM rajta ment el a BL döntő
Szerintem meg a csapat vesztette el, nem 1 ember. Pl. Sheva kihagyta a kihagyhatatlant.
floyddebarber:
Mint ember nekem is szimpatikus, de mint edzÅ‘, akkor fogom valamire tartani, ha kijavÃtja a két Inter-zakót: ezt pedig legkorábban egy bajnoki vagy BL-cÃmmel tudja.
frontoffice:Na de nem azért küldtük el Carlot, mert ugyanezzel a kerettel ő sem volt képes többre? Nála legalább nem ért ilyen szégyen Milanóban.floyddebarber:
Mint ember nekem is szimpatikus, de mint edzÅ‘, akkor fogom valamire tartani, ha kijavÃtja a két Inter-zakót: ezt pedig legkorábban egy bajnoki vagy BL-cÃmmel tudja.
Ne legyünk már ennyire kegyetlenek Sir ;)
Én az elsőéves Leonardonak a teljesÃtményét akkor is tökéletesen elfogadom,hogy ha elvezeti a nyájat a bl helyet jelentÅ‘ valamelyik pozÃcióra!
Ezzel a kerettel!
Ha pedig még májusban is versenyben lennénk a scudettoért az már több mint rendben lenne!!
(nem is olyan rég az volt itt sokunk kÃvánsága, hogy legyünk versenyben a bajnoki cÃmért VÉGIG,és ne kelljen már a téli átigazolási idÅ‘szakban arról beszélnünk,hogy csumi, elúszott a hajó)
Aztán jön a nyár! Új remények,új játékosok,új célok megfogalmazás ;)
floyddebarber:Azért a két keretet nem hasonlÃtanám össze. Elég ha csak Kakára gondolunk.
Na de nem azért küldtük el Carlot, mert ugyanezzel a kerettel ő sem volt képes többre?
floyddebarber:frontoffice:Na de nem azért küldtük el Carlot, mert ugyanezzel a kerettel ő sem volt képes többre? Nála legalább nem ért ilyen szégyen Milanóban.floyddebarber:
Ne legyünk már ennyire kegyetlenek Sir ;)
Én az elsőéves Leonardonak a teljesÃtményét akkor is tökéletesen elfogadom,hogy ha elvezeti a nyájat a bl helyet jelentÅ‘ valamelyik pozÃcióra!
Ezzel a kerettel!
Ha pedig még májusban is versenyben lennénk a scudettoért az már több mint rendben lenne!!
(nem is olyan rég az volt itt sokunk kÃvánsága, hogy legyünk versenyben a bajnoki cÃmért VÉGIG,és ne kelljen már a téli átigazolási idÅ‘szakban arról beszélnünk,hogy csumi, elúszott a hajó)
Aztán jön a nyár! Új remények,új játékosok,új célok megfogalmazás ;)
Másrészt most sincs valós esélyünk a scudettora, hiába a kis pontkülönbség. Minimálisan ugyan több pontot szereztünk, mint tavaly, de tekintetbe véve, hogy 5-6 meccsen is iszonyat mázlink volt az ellenféllel (tavaly az ilyenek valahogy pont nem jöttek ki), ez el is várható.
frontoffice:
Ha már csak Ronaldinho csapatba épÃtését és játékkedvének visszaállÃtását vesszük,melyet kemény pszichikai és pedagógia munkával elért Leonardo.
skovacs:frontoffice:
Ha már csak Ronaldinho csapatba épÃtését és játékkedvének visszaállÃtását vesszük,melyet kemény pszichikai és pedagógia munkával elért Leonardo.
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem ez a megállapÃtásod nem Leonardonak köszönhetÅ‘, sokkal inkább a nyári VB-nek és a Brazil válogatottból való kikerülésének szól.
Szeretném elhinni, hogy úgy van ahogy mondod, de a megérzéseim az én verziómat sugallják. A következő szezonban erre is választ kapunk.
Igen vannak változások a tavalyhoz képest pozitÃv és negatÃv irányban is ( kb. egyenlÅ‘ arányban ), ezért semmivel sem vagyunk elÅ‘rébb.
attilio-7:
- A kép amit a Borriello gólnál bevágott valaki nagyon jó, és már láttam ma a neten. Csipázom Leo-ban, hogy elkég tökös. Pl amit Berlunak is szólt. "Ha nem tettszik szólj és lelépek". Nem jött az "elnök úr Ãgy, meg úgy..." dumával. Vagy a MILAN TV-n volt az a nyilatkozat amikor rákérdeztek az újságÃrók R80 bulizásaira. REndesen elborult az agya és úgy védte a játékosát, de sztem nem R80-nak szólt a védelem hanem a játékosnak. Ugyanúgy megvdte volna mondjuk FAvallit vagy Roma-t is. Egyértelmű, hogy Å‘ az egyik kulcs a "sikereinkben"
petya83:
Azért a két keretet nem hasonlÃtanám össze. Elég ha csak Kakára gondolunk.
petya83:floyddebarber:Azért a két keretet nem hasonlÃtanám össze. Elég ha csak Kakára gondolunk.
Na de nem azért küldtük el Carlot, mert ugyanezzel a kerettel ő sem volt képes többre?
csacsi:petya83:
Elég ha csak Nestara gondolunk.
Ha tavaly végig játszik, lehet bajnokok vagyunk.
csacsi:Ha nagyanyámnak f@rka lenne...petya83:
Elég ha csak Nestara gondolunk.
Ha tavaly végig játszik, lehet bajnokok vagyunk.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.