black:
-Én is győzelmet várok,de nem lesz sétagalopp.Az inter is megszenvedett Bariban,na jó ok Mi azért jobbak vagyunk az Internél,de azért nem lesz könnyű.A bl-meccset ki kell,hogy pihenjék a játékosok addigra,egy profi játékosnak 5nap alatt regenerálódnia kell,ha nem akkor ott más probléma van.A volt sérültjeinknek pedig jó lehetőség a játékba lendülésre.Forza Milan!
Tibo:black:
-Én is győzelmet várok,de nem lesz sétagalopp.Az inter is megszenvedett Bariban,na jó ok Mi azért jobbak vagyunk az Internél,de azért nem lesz könnyű.A bl-meccset ki kell,hogy pihenjék a játékosok addigra,egy profi játékosnak 5nap alatt regenerálódnia kell,ha nem akkor ott más probléma van.A volt sérültjeinknek pedig jó lehetőség a játékba lendülésre.Forza Milan!
Mivel vagyunk is jobbak? 2 meccs mennyi is 6 -0 ?
Hány pont hátrányunk van?
Nagyon úgy néz ki mi sem jutunk előrébb a BL-ben mint ők. Sőt ők még nem játszottak, szóval még több esélyük is van.
Olyan rég nincs közünk a Scudettohoz,hogy ez specie,l lehet egyedül vagyok vele,de jobban bánt, mint hogy kizúgunk a Manchester ellen...
kissheva:
Én egy nehéz meccsre számítok 1 gólos győzelemmel. Bár félek hogy meignt csak egy X-re leszünk jók
black:Tibo:black:
Nagyon úgy néz ki mi sem jutunk előrébb a BL-ben mint ők. Sőt ők még nem játszottak, szóval még több esélyük is van.
Olyan rég nincs közünk a Scudettohoz,hogy ez specie,l lehet egyedül vagyok vele,de jobban bánt, mint hogy kizúgunk a Manchester ellen...
Ne morogjál!Jobbak vagyunk és kész!
Tibo:black:Tibo:black:
Ne morogjál!Jobbak vagyunk és kész!
Voltunk egyszer még régen :wink:
De ezt pont neked mondjam. :) Te is tudod pontosan.
sgtkrekk:
több kérdés is felmerül a meccs elött és ezek döntően befolyásolhatják szerintem a meccset!!!!
1. a balhátvéd poszt: sajnos nem tudom h h van Zambrotta de szerintem a BL után Favalli nem hiszem h bírni fogja!!!
2. Pato véleményem szerint a képességeihez képest nagyon gyengén játszott a menkeszter ellen (semmit nem tett hozzá, kivéve carrick kiállítatása), kiváncsi leszek mennyire akar magának is majd most bizonyítani....
már csak a két Magyar miatt is érdekes lehet minden honfitársunknak...
remélem Gosztonyit is láthatom
alemilan:sgtkrekk:
több kérdés is felmerül a meccs elött és ezek döntően befolyásolhatják szerintem a meccset!!!!
1. a balhátvéd poszt: sajnos nem tudom h h van Zambrotta de szerintem a BL után Favalli nem hiszem h bírni fogja!!!
2. Pato véleményem szerint a képességeihez képest nagyon gyengén játszott a menkeszter ellen (semmit nem tett hozzá, kivéve carrick kiállítatása), kiváncsi leszek mennyire akar magának is majd most bizonyítani....
már csak a két Magyar miatt is érdekes lehet minden honfitársunknak...
remélem Gosztonyit is láthatom
Azért Pato nagyon sokat hagyott ki. Én megértem a gyengébb játékot a részéről.
Állítólag a meccsen Borriello visszatérhet, Antonini nem. Zambrotta játéka pedig kérdéses.
OFF: A tetkód 5*-os. :D
milanroli:kissheva:
Én egy nehéz meccsre számítok 1 gólos győzelemmel. Bár félek hogy meignt csak egy X-re leszünk jók
Majd Huntelaar..... :)
cassi13:
Én egy sima 0-1-et várok!
balla_j:
Ebben az idényben a Bari otthonából négy csapat vitt el pontot és csak egyetlen tudott nyerni(Cagliari, sept. 23.). A hazai gólarányuk imponáló (20 - 8 ).
Nagyjából duplát fizetnek a fogadóirodák a Milan győzelemért. Ez minden, csak nem lefutott meccs. Személy szerint meglepődnék, ha el tudnánk hozni a három pontot.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.