cassi13:
na ismét egy 70-30 % meddő mezőnyfölényben lejátszott meccset fogunk látni :D :D
Pato ill Nesta játszani fog?
Jordi:
Bologna ellen azt Ãrtam kÃnkeserves meccs lesz. Most azt Ãrom, 2-3 gólos sikert fog aratni a csapat. Szerintem Leonardo változtatni fog a taktikán és a srácok is összekapják magukat...
Azért kÃváncsian várom majd a kezdÅ‘ 11-et. :)
korni:Jordi:
Bologna ellen azt Ãrtam kÃnkeserves meccs lesz. Most azt Ãrom, 2-3 gólos sikert fog aratni a csapat. Szerintem Leonardo változtatni fog a taktikán és a srácok is összekapják magukat...
Leonardo nem fog változtatni a taktikán. ErÅ‘sen valószÃnű, hogy a szokásos 11 fut ki a pályára.
Szerintem nyögvenyelős 1-0 lesz!
daccax:
Szerintem pedig épp most lesz egy hirtelen nagy győzelem!általában igy szokott lenni...a csapatnak nem megy a játék,majd mintha eddig semmi baj se lett volna ráverünk az ellenfélre 2-3 gólt simán!na de majd meglátjuk:D
Forza Milan
KurtRose:korni:Jordi:
Leonardo nem fog változtatni a taktikán. ErÅ‘sen valószÃnű, hogy a szokásos 11 fut ki a pályára.
Nem akarok pesszimistának tűnni, de úgy érzem nem fogunk győzni
a hétvégén sem.
Di Natale tuti berámol egy-kettőt, nekünk meg válaszolni kéne rá, de
ahogy látjuk az az utóbbi időben nem megy....
lalas:KurtRose:korni:Jordi:
Nem akarok pesszimistának tűnni, de úgy érzem nem fogunk győzni
a hétvégén sem.
Di Natale tuti berámol egy-kettőt, nekünk meg válaszolni kéne rá, de
ahogy látjuk az az utóbbi időben nem megy....
Szerintem simán nyerünk több okból is...
1. Udinese nem bunkerfocit fog nyomatni -> R80nak lesz helye
2. Az olasz kupával ellentétben most védelem lesz a pályán, a középpályán meg némi kreativitás...
A kupában a védelem és a középpályássor: (Zambrotta, Kaladze, Bonera, Antonini - Flamini, Jankulovski, Gattuso, DiGennaro) ez minimum 5 helyen fog változni a hétvégén...
3. Nesta visszatér... (talán Pato is)
balinhosa:
Az utóbbi években, ha volt tétje a mérkőzésnek, gyakorlatilag - ennél nincs találóbb kifejezés - a porig aláztuk őket.
08-09: 5-1
07-08: 4-1 (Cafú és Serginho búcsúmeccsén, előbbi még gólt is lőtt)
06-07: 2-3 (A B-csapat szerepelt a mérkőzésen, Costacurta búcsúmeccsén tizenegyesből gólt szerzett, 4 nappal később pedig megnyertük a BL-döntőt)
05-06: 5-1
Úgyhogy ne izguljatok, gála lesz, buli, pezsgő, konfetti, kellő ráhangolódás lélekbe a keddi Ördög-találkozóra :D
alemilan:
ElÅ‘bb-utóbb minden sorozat megszakad. Ugyanezt mondtam Lacinak is az Inter meccs elÅ‘tt, és bejött. Szóval ne bÃzd el magad.
Mindenképp döntő lesz Nesta és Pato játéka. Ha ketten játszanak, akkor okkal bizakodhatunk egy győzelemben. Ha nem, hát akkor szokjunk hozzá már a meccs elején az utóbbi hetekben nyújtott produkcióhoz.
LASLOGALEAZZI:alemilan:
ElÅ‘bb-utóbb minden sorozat megszakad. Ugyanezt mondtam Lacinak is az Inter meccs elÅ‘tt, és bejött. Szóval ne bÃzd el magad.
Mindenképp döntő lesz Nesta és Pato játéka. Ha ketten játszanak, akkor okkal bizakodhatunk egy győzelemben. Ha nem, hát akkor szokjunk hozzá már a meccs elején az utóbbi hetekben nyújtott produkcióhoz.
TanúsÃthatom, hogy tényleg riogattál ezzel, de én késÅ‘bbre vártam.
Most már tudom, hogy miért éreztem olyan sz@rul magam a repülőn
Milánó felé. Biztos elgondolkodtam azon, hogy mi van, ha bejön a
jóslatod? :wink: :D
Most honnan lehet tudni, hogy Pato játékra kész, vagy nem?
Igaz, hogy nincs mindig idÅ‘m követni a friss hÃreket, de pár nappal
ezelÅ‘tt úgy hÃrlett, hogy a mi "kacsánk" O perces játékkal a lábában
lesz játékra kész a Manchester United ellen.
Szerintem a gyÅ‘zelem kulcsa rajta kÃvül elsÅ‘sorban Leo lehet, aki ha
nem ragaszkodik konokul az elveihez és mer újÃtani, akár egy több-
gólos győzelmet is láthatunk.
lufballon:
látom beÃrtál a sporthÃradóra...
szerintem Becks vissza és Mancini a baloldalt kezd R80 helyett,valamint Huntelaar kezdő lesz.a pihentetés a Bl-nek szólhat
Tommy15:
FORZA MILAN - FORZA LEO és a 4-4-3 hadrend):D :oops:
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.