csacsi:
Reginaldo és Cribari eltiltott a Sienából.
prosper:csacsi:
Reginaldo eltiltásának örülhetünk , nagyon jól kente az Inter ellen is . Fontos eleme a Siena támadójátékának .
PAROKA7:
Nálunk ki az a sárga veszélybe fog játszani és vigyáznia kell?
Pato95:PAROKA7:
Nálunk ki az a sárga veszélybe fog játszani és vigyáznia kell?
Ambrosini asszem! :roll:
csacsi:
Seedorf és Flamini a veszélyeztetett.
Ebből Seedorf nem játszik, mert még sérült...
Flamini meg a következő meccsen úgyse játszik, ha "kisárgázza" magát, he nem, mert Ambrosini visszatér. (feltéve ha nem lesz más sérülés)
milanfan:prosper:csacsi:
Reginaldo eltiltásának örülhetünk , nagyon jól kente az Inter ellen is . Fontos eleme a Siena támadójátékának .
Már csak Makkaróni kellene hiányozzon tőlük, mert szerintem messze nem Siena szintű támadó, de Silva majd bedarálja :twisted:
prosper:milanfan:prosper:csacsi:
Már csak Makkaróni kellene hiányozzon tőlük, mert szerintem messze nem Siena szintű támadó, de Silva majd bedarálja :twisted:
Én spec. jobban féltem Reginaldotól mint Makkarónitól , a brazil szervezi a Siena játékát egyértelűen , nélküle Makkaróni se fog úgy ficánkolni ott elől.
andrijcar:
Ha nyerünk, akkor az idei szezon során először leszünk 4 meccses győzelmi sorozatban.
Az mostani bajnokságban 2009.08.22.-én 2-1-re nyertünk idegenben.
Gólszerzők: Ghezzal (34.); illetve Pato (29. és 48.)
Az elősző szezonban a hazai meccsen:
2008.10.29. Milan-Siena 2-1
Gólszerzők: Inzaghi (31.) és Kaká (65. büntetőből) illetve Vergassola (54.)
SuperPippo:
A gazzetta szerint Borriello hosszú idő után ismét a sérültek között,Pipponak megnyílt az út a kezdőbe
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.