Pityoka70:maxi:andrijcar:
Az bajnoki cím szempontjából mellékes a mai meccs, a Scudettóra ezzel a kerettel esélyünk sincs. Célunk egy mai győzelemmel az, hogy távol tartsuk a mögöttünk érkezőket és év végére benne legyünk az első 4-ben, BL-ben indulhassunk.
Nagyon kéne a három pont, mert hazai meccs és hosszabb pihenő után vagyunk talán nem halnak meg a játékosok 60 perc után. Ha január végén is az első háromban leszünk , az nagy bravúr lenne a jelenlegi keretünket elnézve.
Szóval rendkívül fontos a ma esti meccs.
Szerintem ennek a hozzászólásodnak semmi értelme. Amíg az Inter éppen hogy nyeri meccseit 1-0-val és a Juvénak a játékosai nem kezdenek el focizni(talán egy edzőváltás kellene hozzá) addig egy Milan is bajnok esélyes még ilyen kerettel is! Kétségkívül lenne hol erősödnünk télen/nyáron a posztokon, de az Internek sem lesz mindig szerencséje, és ezt szerintem nem csak én látom így... :roll: A meccs fontosságával maximálisan egyet értek, szenvedéssel vagy könnyedén de csak a 3 pont az elfogadható a mai meccsen...
Maxi ha az Inter( a te szavaid) éppen hogy nyeri a meccseit,akkor hogy érjük utol őket? :roll:
Az Internek ki kellene kapnia tavasszal tőlünk, a Juvétól, a Romától és a Fiorentinától, nekünk meg folyamatosan nyerni, úgy utol tudjuk őket érni!
De nem bízok benne