Novara (4-3-1-2): Ujkani; Morganella, Centurioni, Rinaudo, Gemiti; Porcari, Radovanovic, Jensen; Rigoni; Caracciolo, Mascara.
Cserék: Fontana, Coubronne, Garcia, Marianini, Mazzarani, Granoche, Morimoto.
Eltiltottak: Paci (1), Dellafiore (1)
Sérültek: Ludi, Lisuzzo, Pesce
Milan (4-3-1-2): Amelia; Abate, Bonera, Thiago Silva, Zambrotta; Seedorf, Van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Robinho, Ibrahimovic.
Cserék: Roma, Mexes, Antonini, Merkel, Ambrosini, Inzaghi, El Shaarawy.
Eltiltott: Nesta.
Sérültek: Flamini, Cassano, Yepes, Aquilani, Gattuso, Boateng, Abbiati, Pato.
Milan-Sziv:El Shaarawy ez ellen a csapat ellen, a héten már bizonyított, nem is kicsit! Akkor nem tudom, hogy miért nem számolnak vele... De majd a hivatalos kezdőnél ki fog derülni. Egyébként Bonera helyett simán Mexest játszatnám...
Lehetséges kezdőcsapatok:Novara (4-3-1-2): Ujkani; Morganella, Centurioni, Rinaudo, Gemiti; Porcari, Radovanovic, Jensen; Rigoni; Caracciolo, Mascara.
Sérültek: Ludi, Lisuzzo, PesceMilan (4-3-1-2): Amelia; Abate, Bonera, Thiago Silva, Zambrotta; Seedorf, Van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Robinho, Ibrahimovic.
skorpio22:Én is Mexést játszatnám, de náthás lett a tegnap, igy kérdéses a holnapi játéka. Remélem felépül.El Shaarawy ez ellen a csapat ellen, a héten már bizonyított, nem is kicsit! Akkor nem tudom, hogy miért nem számolnak vele... De majd a hivatalos kezdőnél ki fog derülni. Egyébként Bonera helyett simán Mexest játszatnám...
Milan-Sziv:
Lehetséges kezdőcsapatok:Novara (4-3-1-2): Ujkani; Morganella, Centurioni, Rinaudo, Gemiti; Porcari, Radovanovic, Jensen; Rigoni; Caracciolo, Mascara.
Sérültek: Ludi, Lisuzzo, PesceMilan (4-3-1-2): Amelia; Abate, Bonera, Thiago Silva, Zambrotta; Seedorf, Van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Robinho, Ibrahimovic.
Milan-Sziv:Remélem Mesbah bemutatkozik. :D
Massimiliano Allegri kihirdette a Novara elleni keretet:Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah (15), Mexes, Thiago Silva, Ely (53), Ambrosini, Emanuelson, Merkel, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho.
nocera:Szerintem ez még korai lenne. De bízom benne, hogy hamarosan beilleszkedik, és hasznos tagja lesz a csapatnak.Milan-Sziv:Remélem Mesbah bemutatkozik. :D
Massimiliano Allegri kihirdette a Novara elleni keretet:Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah (15), Mexes, Thiago Silva, Ely (53), Ambrosini, Emanuelson, Merkel, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho.
ettore:Azt hiszem ezzel mindannyian egyetértünk. Emanuelson nem való irányítónak, és ezt végre Allegri is beláthatná. Semmi olyan extrát nem tud hozni ami nincs meg Seedorfban, Binhoban, Merkelben, Shaarawyban és kell a Novara ellen. Védekezni ugyan tud, de szerintem egy támadóbb szellemű felállás a Novara ellen bőven belefér.
Annyira jó lenne, ha ALLEGRI VÉGRE ELFELEJTENÉ EMANUELSON-T, MINT IRÁNYÍTÓT!!!! Annál is inkább, mert a keretben van Seedorf, Merkel, Robinho és a Fáraó is, akik elvileg mindannyian tudnak (sokkal jobban) azon a poszton játszani.
Ezzel együtt is magabiztos győzelmet várok; FORZA MILAN!
Dani027:
ettore:Azt hiszem ezzel mindannyian egyetértünk. Emanuelson nem való irányítónak, és ezt végre Allegri is beláthatná. Semmi olyan extrát nem tud hozni ami nincs meg Seedorfban, Binhoban, Merkelben, Shaarawyban és kell a Novara ellen. Védekezni ugyan tud, de szerintem egy támadóbb szellemű felállás a Novara ellen bőven belefér.
Annyira jó lenne, ha ALLEGRI VÉGRE ELFELEJTENÉ EMANUELSON-T, MINT IRÁNYÍTÓT!!!! Annál is inkább, mert a keretben van Seedorf, Merkel, Robinho és a Fáraó is, akik elvileg mindannyian tudnak (sokkal jobban) azon a poszton játszani.
Ezzel együtt is magabiztos győzelmet várok; FORZA MILAN!Az én kezdőm holnapra:Amelia-Abate-Mexes/Bonera-Silva-Zambrotta/Mesbah-Seedorf/Merkel-van Bommel-Nocerino-Robinho/Merkel-El Shaarawy-IbraMerkelnek mindenképpen adnék lehetőséget. Ha Seedorf teljesen egészséges akkor a csatárok mögött, ha nem akkor a középpálya közepén. El Shaarawy úgy tűnik jó formában van, neki is érdemes lenni megadni a lehetőséget a bizonyításra. Pato ismét sérült, Robi egyelőre formán kívül, úgyhogy lehetősége van bekerülni akár kezdőbe is.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.