skovacs:
Ilyenkor szoktuk jóságos tündérként leadni a pontokat, melyeket persze soha nem kapunk vissza.
Pedig... ez a forduló most sokat hozhat a konyhára, ha jóltudom az Inter a Fioval játszik, a Juve pedig megy a Cagliarihoz, akikbe nekünk is majdnem beletört a bicskánk a San Siroban.
Most nem szabad jótékonykodni, nem vagyunk abban a helyzetben egy jó eredménnyel sokat hozhatunk az előttünk lévőkön.
Hkarlo:skovacs:
Ilyenkor szoktuk jóságos tündérként leadni a pontokat, melyeket persze soha nem kapunk vissza.
Pedig... ez a forduló most sokat hozhat a konyhára, ha jóltudom az Inter a Fioval játszik, a Juve pedig megy a Cagliarihoz, akikbe nekünk is majdnem beletört a bicskánk a San Siroban.
Most nem szabad jótékonykodni, nem vagyunk abban a helyzetben egy jó eredménnyel sokat hozhatunk az előttünk lévőkön.
Így van, hozni kell a meccset! Annyi előnyünk is van, hogy vasárnap este játszunk(sport2!), s talán a kedvező eredmények doppingként hathatnak.
Én a felsorolásodhoz még hozzátenném a Genoa-Samp derbit, mert ők is közvetlen vetélytársaink (vagy lehetnek sajnos).
kilpin:Hkarlo:skovacs:
Így van, hozni kell a meccset! Annyi előnyünk is van, hogy vasárnap este játszunk(sport2!), s talán a kedvező eredmények doppingként hathatnak.
Én a felsorolásodhoz még hozzátenném a Genoa-Samp derbit, mert ők is közvetlen vetélytársaink (vagy lehetnek sajnos).
A Genoa idén szerintem nem lesz az első négyben és környékén.
A "c" betűs csapatot meg széjje' szedjük, vasárnap este úgyis mindig parádézunk. 8)
Gila_Milan:
Ha az ilyen meccseken nem használunk rotációt, akkor csak arra a két olasz kupa meccsre fogunk... Most aztán bizonyíthatnának a varázslatos ifik...
alemilan:
Nincs könnyű helyzetben a mester, mert a meccset Oddo és Pirlo is kihagyja, és elég nehéz lesz pótolni őket.
alemilan:
Nincs könnyű helyzetben a mester, mert a meccset Oddo és Pirlo is kihagyja, és elég nehéz lesz pótolni őket.
szuperpippo:alemilan:
Ezt talán még te sem gondolod komolyan.
alemilan:szuperpippo:alemilan:
Ezt talán még te sem gondolod komolyan.
Komolyan gondoltam. Antonini erős meccshiányban szenved, se Abate se Flamini nem azon a poszton játszik. Pirlo helyére pedig senki sincs, aki maximálisan eltudná végezni Andrea feladatát. Persze azt hozzá teszem, hogy Antoninit sokkal többre tartom és jobban is szeretem, mint Oddot.
Omen:alemilan:
Ez a mondat egy picit mókás. Ha már egy Oddot nehéz pótolni, akkor hihetetlen nagy baj van... Nála még Abate, vagy Flamini is jobb lenne azon a poszton, pedig egyiküknek sem az az igazi helye.
Pirlonak pedig nem árt a pihi, mert biztos nagyon elfáradt a játékunk lassításában. ;)
scavy:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/11/27/1651850/milan-defender-massimo-oddo-sidelined-for-two-months-report
Amikor úgy érzem minden rossz körülöttem, esik az eső, tócsába léptem, a kocsimon a világítás bekrepált, másnapos is vagyok, a kaja is elfogyott otthonról, leülök a gép elé, elolvasom ezt a hírt és máris jobb a napom. :D Van még remény, "Dont stop believin.." :D
Meg kell ütni a szicíliai suttyókat, nincs mese!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.